Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Souhlas s Dylanem Moranem, vzpomínám, že vždy pobavil, :D Jimmy Carr mě rozsekal, když se pustil do publika.

Občas se něco dobrého objevilo v Na stojáka... třeba tohle, je to hovadina, ale líbi se mi to:

Odesláno

Na Jimmym Carrovi jsem byl třikrát, no, chtělo by to někam vyrazit počtvrtý :) 

Bill Bailey je génius. A Robin Williams, to je nedostižná kategorie, takovou smršť dokáže málokdo.

Ještě tu nezazněl John Bishop. 

Super bylo v Edinburghu v rámci Fringe festivalu obrážet hospody a malý kluby, kde vystupovali no name lidi. Úplně jinej zážitek...

Odesláno

Mazz Jobrani, Russel Peters, cely axis of evil, Pablo Francisco

Dík za toho Jobraniho, neznal jsem. Ještě včera jsem skouk Immigrant na Netflixu. Naprostá pecka!

Odesláno (upraveno)

Taky ho mám moc rád. Nejradši mám Fluffyho, pak Jobraniho, pak asi Louise a Gaffigana. Iliza je taky super, pak už je to takový že si to poslechnu, ale nechybí mi to :)

EDIT: zapomněl jsem na Peterse, ten je mezi fluffym a jobem

Upraveno uživatelem JoyStick
Odesláno

Tak jsem zkusil toho Jimmy Carra, dosud jsem ho znal jen jako hosta z top gearu.. vzal jsem prvni video s titulkama a nevim nevim.. nevadi mi drsnější humor, ale musi to mit nejaky zacatek a konec, nejen splacany sled hospodských vtipu..

Odesláno (upraveno)

Zrovna Carr fakt nejni pro každýho. Do top 5 bych ho taky nedal, ale má svoje chvilky a kombinace innocent vzhledu rogera, téměř permanentní poker face (až na obočí no) a tohohle stylu ?humoru? má prostě něco do sebe.

Kdo tu snad ještě nepadl je James Veitch. Asi nejvíc jsou scénky na téma spam.

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...