geometr Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 To sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Já čekal nějakého dobrodince, nebo charitu. Přece bys nechtěl někoho vojebávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 To sedí. Já čekal nějakého dobrodince, nebo charitu. Přece bys nechtěl někoho vojebávat kucí skočte na mámu nebo tátu .... je zřejmě potřeba vyprázdnit pytlík .... bude to hned lepčí ... fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 ypo si nevyprazdnujes pytlik od vysavace sam a ve svym veku jeste prudis rodice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 ypo si nevyprazdnujes pytlik od vysavace sam a ve svym veku jeste prudis rodice?mňe vyprazdňuje pytlík Yryna .... ale bylo by potřeba vyměnit vysavač ..... nějak to netáhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 kucí skočte na mámu nebo tátu .... je zřejmě potřeba vyprázdnit pytlík .... bude to hned lepčí ... faktTo píše ten pravej, už jsem se bál, že s tím dneska nepřijdeš. Tak můžeš začít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Krásná to debata. Tak teda taky jsem ten Váš MĚNIČ BATERII. Po 29 letech v obchodě a 17 na vlastní noze potřebuji obměnit vozový park.Vodotěsnost 80-130 t, vibrograf trochu kvalita od 50 t nějaké to doplnění otvíráků 10-20, čistící voda taky super cena. Tak pokud někdo ví kde sehnat pro letošní rok čtvrt mega na obnovu ať dá vědět. Za komančů v 85 jsem bral za baterii 150. Po revoluci jsem dělal 100 baterii denně. Dnes beru 87 za baterii a musím se uživit. A pokud někdo řekne že je velká spotřeba že není dobré dávat baterii, ale je potřeba čištění tak tomu věřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Jsem taky dnes menil baterii v mitsubishi, za 3,5 litru. A sam! Jsem sikula! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Tak za tu cenu by ty digitálky šli dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrufino Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Ale jo,vim,co to bylo,me spis zarazilo,ze si psal fejkovy.Oni byly i originalni hodinky CT?To se ale neptáš vážně....že ne???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 To se ale neptáš vážně....že ne????nééé,co tě nemá,člověče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Jo, to je presne ten duvod, proc jsem se to naucil a veskere opravy si delam uz sam. Krom par vyjimecnych pripadu jsem dostaval tradicne s hodinkami prach na ciferniku, jednou byly na ciferniku vintage omeg fleky po oleji atd atd atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 máš pravdu ... kecám .... celej den sedím na chronomagu nabírám moudra, které rozsévám dál .... ve štyry řeknu .... "to byl zase den" a du si lehnout .... sem zadarmo drahej Moje řeč....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se