straspol Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Chraň Bůh právě tam !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 před 32 minutami, straspol napsal: Chraň Bůh právě tam !!! Zásada dobrého restaurátora po zdarilem díle : klient by měl zvolat : za tohle chcete peníze? vždyť jste s tim nic neudělal ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 před 12 hodinami, Axel napsal: Kluci, da se nekde sehnat servisni ciselnik a rucky na Prim Sport II bez toho, aniz bych to posilal do Eltonu na renovaci? Rád bych klasiku - tmavý se světlými indexy.. Číselník koupíš na AH nebo na aukru. Pokud myslíš PS2.1 tak ručky se shánějí velmi špatně, pokud myslíš až humberta, tak to není problém, na AH a i na aukru jsou celkem pravidelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosé 24 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 V 12. 11. 2020 v 12:33, valjoux napsal: Nebyl za 56 budík hodinky 88 a 108 ceník mám někde v práci. Jo a pokud jsem chtěl výplatu tak se dělalo 10 ks na den taže zhruba 1000 a vyplata byla 33 procent hrubého. Aha,říkám si někde bude chyba.Živnost "na volný noze"mám od r. 1984, krám až v r. 1994/ žádný fabriky,žádný mistři,žádnej autobus v 04 30...na houby kdykoliv....,ceník pro NV z r. 1983,bud je dole v dílně na verpánku,nebo v krámě,je to pro mě daleko....už mě to nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 V 17. 11. 2020 v 7:46, Vomi napsal: Číselník koupíš na AH nebo na aukru. Pokud myslíš PS2.1 tak ručky se shánějí velmi špatně, pokud myslíš až humberta, tak to není problém, na AH a i na aukru jsou celkem pravidelně. Diky za radu, nakonec jsem nasel jeden peknej kousek u AH, alespon podle fotek vypadal hodne zachovale, tak uvidim, jaka bude realita.. Jeste nekde splasim rucky.. No a pak pouzdro.. No a potom to vsechno se ztratou prodam a koupim si stejne ty bronzovy limitky, ke kterym se porad v myslenkach vracim a kruh bude uzavren Chronobundus je strasnej nerad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Nazdar all, už jsem tu dlouho nebyl, takže se moc neorientuju .... Rád bych u někoho opravil, popř. mírně zrenovoval primky - viz obrázek. Pozůstalost po strejdovi ... Prosím o pár tipů na koho se obrátit. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali333 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Zdravím kúpil som typ 68 175 1 vo veľmi dobrom stave no problém je že strojček ide plynule len ak je otočený naruby (sklom dole :D) Akonáhle ho obrátim sklom hore strojček sa zastaví. Viete mi prosím poradiť v čom môže byť problém ? Vďaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Ložiská a / alebo čapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali333 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 1 hodinou, orol napsal: Ložiská a / alebo čapy. Vďaka. Ako to opraviť ? Nemáte náhodou návod na demontáž/montáž tohto kalibru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 (upraveno) Dvě minuty hledání zde na fóru Tady Upraveno 19. prosince 2020 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosé 24 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 V 14. 12. 2020 v 20:50, brett napsal: Nazdar all, už jsem tu dlouho nebyl, takže se moc neorientuju .... Rád bych u někoho opravil, popř. mírně zrenovoval primky - viz obrázek. Pozůstalost po strejdovi ... Prosím o pár tipů na koho se obrátit. Díky Doporučuju ,výborný starý hodinář, dělá to celý život -PRIMKY, vstřícný,nechá se s ním mluvit , ONYX servis hodinek Učedník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosé 24 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Ty starci jsou hrozný...Karlos mě to tady chtěl naučit........neměl chanci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosé 24 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 V 13. 11. 2020 v 12:35, JR_2010 napsal: Buď v klidu, tento způsob uvažování u určitých jedinců vždycky byl, je a také bude, s tím nic neuděláš, navíc, u některých oborů je to ještě horší, protože si řada lidí myslí, že na tom vlastně nic není a nevidí (což i chápu) co vše se za tím skrývá. Mužu ted já?Ale nutně nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 4 hodinami, chosé 24 napsal: Mužu ted já?Ale nutně nemusím. A proč bys nemohl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 6 hodinami, chosé 24 napsal: Mužu ted já?Ale nutně nemusím. Já jsem asi natvrdlej, ale nechápu, na co ses mě vlastně v Tvé reakci na můj příspěvek zeptal, nechci být neslušný a chtěl bych Ti odpovědět, tak jestli bys mi to upřesnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Včera to byl trochu Úlet.. Teď jsou z nich opět docela hezké Letecké sporty. Hodinky měly oloupaný číselník, bez nožek, prasklé sklo, neoriginální korunka, ručičky z jiného modelu. Jako náhradní dodány z Potápek se světlejším odstínem výplně, takže se muselo zase ladit. Chyběl šroubek můstku kotvy, axiální podložka hodinového kola, těsnění dýnka. Skoro úmrtní list. Ručičky budou teď kapánek svítit. To u Leteckých Sportů není zrovna obvyklé. Snad to majiteli nebude moc vadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Dobrá práce!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Hlubokosklon. Taky jsem jich kdysi pár renovoval. Dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Díky Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se