Přejít na obsah

Koscom

safi

Doporučené příspěvky

Mám z Koscomu 4 kousky a mnoho dalších jsem zde nechával servisovat. Vždy naprostá profesionalita, ochotný personála velmi rychlý servis.

V poslední době jsem byl i několikrát jen na "kukačce" několika modelů a natahovačů. Vždy mi nejen pomohli a dali na zkoušku, ale dost mě i poučili nehledě na to, zda danou věc koupím či nikoliv.
A takového přístupu si nejvíce cením. Až mi do EU v lednu přijde další vyhlídnutý kousek, tak se tam znovu zastavím 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Velká spokojenost s dnešní obsluhou v Koscomu. Byl jsem přítelkyni koupit její první hodinky a mladý pán se nám neskutečně věnoval, i když jsem nekupoval vyloženě drahý kousek (Citizen za 10 tis.). Velmi nápomocný, přítelkyni vše vysvětloval (sice nemusel, protože měla po ruce mě 😄, ale chtěl jsem, ať si to užije se vším všudy) a dával užitečné tipy. Během čekání na zkrácení tahu nám bylo nabídnuto pití (vřele doporučuji jimi nabízenou Fritz kolu). Přítelkyně (i já) odešla nadšená nejen z hodinek, ale i celkově ze zákaznického servisu a hezkého prostředí. 

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...