Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky. Postupem času se jenom utvrzuju v tom, že se jedná o jedny z nejhezčích hodinek vůbec :) Servis je jen cesta k redukci, kterou nutně potřebuju. Ty jsi zatím ve fázi hromadění, jak tě tak sleduju. Ale děláš to moc dobře ;)

P.S.: Ty Pandy, co jsi prodával, byly původně moje :D

Odesláno

Díky. Tak to jsem netušil, že byly tvoje  :) . Já mám pandy moc rád, ale tady u těch mi vadilo, že jsou dodrbané. Když jsem je bral, tak jsem myslel, že si zvyknu, ale nezvyknul. Tak nakonec jsou zpátky na Moravě (Valašsku) :)

Ale stejně si je znovu koupím  :D

Odesláno

Mně se je tenkrát právě podařilo nahradit kouskem v lepším kosmetickým stavu, tak mohly putovat dál. Abychom jen blbě netlachali, tak tu mám jedny hezký 6139 7000 :)

post-9275-0-55100600-1547743901_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Já mám teď Seika v Pražském hodinářství a jedny pošlu i do Hodinářství Vyšehrad. Podle komunikace se zdá, že ví, do čeho jdou :)

Upraveno uživatelem Gulas
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

V Seiko navrhovali a vyrabali skutocne nadherne hodinky. Ak uvazime rok, kedy si ich niekto kupil a mozno denne nosil....

Rano som sa rozhodoval, ci...akoze skoncilo to uplne inak, ale vravel som si cely cas, ze parada a naviac na mojej tlape sedia ako uliate.

Edit: januar a februar 1977

post-18934-0-47532600-1549471228_thumb.jpg

Upraveno uživatelem EpsteinBarr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...