Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co vím, tak tah, jinak tomu nehovím a jsem spokojený :lol2:   Příště je vezmu a zkoukneš je ;)

Koukám na to teď na PC a vypadají v pohodě, řekl bych, že jsou origo a to pouzdro fakt vypadá parádně. Tah je u kakume často problém, když už, tak je nejčastěji vídám na steluxech...

Odesláno

To ale moc vintage nebudou. To bude tak konec 90. let a později. Kinetic zacali dělat v roce 1988 a to s nápisem AGS. Na kinetic to přejmenovali až později.

Já si myslím, že se do vintage již dají zařadit. Tyto jsou tak z r. 1994, max 1995.

Odesláno (upraveno)

To ale moc vintage nebudou. To bude tak konec 90. let a později. Kinetic zacali dělat v roce 1988 a to s nápisem AGS. Na kinetic to přejmenovali až později.

Co jsem se dopátral, tak tyhle hodinky se začaly vyrábět kolem roku 1994

https://quartzimodo.com/the-skj-kinetic-divers-gone-but-not-forgotten/

A pokud se člověk rozhlidne po netu a patra od kdy je nějaká věc označována za "vintage", pokaždé narazí na informaci, že je to 20let a starší.

"Clothing, Accessories and Toys are generally considered to be vintage when they are at least 20 years old."

Upraveno uživatelem fijo
Odesláno

Co jsem se dopátral, tak tyhle hodinky se začaly vyrábět kolem roku 1994

https://quartzimodo.com/the-skj-kinetic-divers-gone-but-not-forgotten/

A pokud se člověk rozhlidne po netu a patra od kdy je nějaká věc označována za "vintage", pokaždé narazí na informaci, že je to 20let a starší.

"Clothing, Accessories and Toys are generally considered to be vintage when they are at least 20 years old."

Podívej se na dýnko: máš tam šestimístné číslo, první číslo udává r. výroby: v tomto případě je to 199x, kdy x je právě to první číslo.

Odesláno

bohužel neříkají mi pane a nejsou na prodej, majitel nezlomnej, škoda 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Hodím to i sem...

Toje je dobrá zpráva pro všechny překupníky a průser pro sběratele. Ta kvalita aftermarket dílů jde brutálně nahoru, tohle už ze špatných fotek člověk hodně špatně pozná :(

https://www.ebay.com/i/223239617261?ul_noapp=true

Nicméně pro někoho, kdo má na hodinkách starý aftermarket cifr tohle je docela dobré řešení.

Profil subdialu

Barva subdialu

Brushed finish - proužky v laku

Dobrý tisk na subdialech a čárky až do kraje...

Všechno sedí pěkně...

Za mě jediný rozdíl je kvalita laku na subdialech - krupice, zatímco na origo je lesklý jak zrcadlo...

Odesláno (upraveno)

Vypadají dost dobře, mě by takový aftermarket na hodinkách ani nevadil. Ale nesmí to ty kurvy holt prodávat jako NOS originál ...

EDIT: myšleno překupníci co vyrábí ty skládačky

Upraveno uživatelem Waya03
Odesláno

Dnešní přirustek do rodiny puvodně jsem je koupil abych měl origo tah a natahovačku k těm druhym.Jenže vše funguje tak je necham jenom vyčistit a budu schanět dalfcabc1c325b3664454537f5dbd49ff5c.jpg

Odesláno z mého SM-A320FL pomocí Tapatalk

Odesláno

Pěkný to máš...

mě hrozně štve, že mi chybí ty tahy! to se musí změnit, mám to na aftermarketech a je to fuj, pakůň jsem je prodrbal tehdy v UK, když jich měl na prodej cca 10 za nějakých 40GBP kus...

Odesláno

Pěkný to máš...

mě hrozně štve, že mi chybí ty tahy! to se musí změnit, mám to na aftermarketech a je to fuj, pakůň jsem je prodrbal tehdy v UK, když jich měl na prodej cca 10 za nějakých 40GBP kus...

Díky.Na těch modrejch je uncleseiko.Je to sice kvalitní tah ale origo je origo.S těmi žlutými jsem měl obrovský štěstí,kromě skla vše origo.na jaře pujdou do lázní a zase budou jako nové

Odesláno

JJ, já mám hodinek právě plnou kabelku (asi troje 3x zlatý a 4x modrý), ale chybí mi tahy :(

Musím to nějak dokompletovat a co mi bude přebývat, tak půjde asi z baráku. Nebo budu vyměňovat jedny hodinky za 2 komplet tahy s koncovkama :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...