Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Dneska jsem si udělal radost.
Nová akvizice.
Nevíte někdo prosím, kde sehnat těsnění? Nějak to nemůžu najít.
CBD9AA65-AE50-4F4E-921C-82B700591DAE.thumb.jpeg.6e3a15db5cca86850639c7afb6f331ef.jpeg
DB69D5D6-9446-4874-A91E-A4B1EF0E3F54.thumb.jpeg.e3ed87c887f52c20a5ca5f98ab03370d.jpeg

na ebayi sa dá zohnať, ja som zohnal bez problémov aj tesnenie lunety, aj skla na 7a28 703

b13176d487239c67405933876141f7cc.jpg
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tah origo není. Ručky právě nevím. Krátké se dávaly taky , co jsem dohledal na int. Ta lumi je na nich dost zašlá. Díky všem za postřehy. Budu ještě hledat.

Odesláno

Jo, to jsem se sem zrovna chystal dát :))

Je fakt, že tam píše o krátkých ručkách s lumi a Chronograph Automatic dialu, nicméně v katalogu to vypadá, že ta varianta byla jen s “resist” cifrem jak píše @jonyyy

Ale kdo ví…

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak sa zadarilo. Rok 74+ návod. Sice nenulujú stopky, ale aj tak z nich mám obrovskú radosť za tú cenu. Otázka pre skúsenejších: Je na nich všetko ako má?

71149674-755D-4262-894F-1F2E0D43B35B.jpeg

Odesláno

No na to, v jak zachovalém stavu je luneta je zvláštní, že se nedochoval taky chapter ring... Ono se jich teda obecně moc nedochovalo :D Ale vzhledem k tomu stavu bych ho tu asi tak nějak čekal.

Odesláno

Vzhledem k tomu, jak ten díl vypadá a z čeho je vyrobený, bych ho asi nečekal ani na rok nošených hodinkách. Přestože inzerci 6138 sleduju, mockrát jsem s ním kalkulátory neviděl. Na druhou stranu, pamatuju si, že se tu kdysi někdo chlubil, že jedny kompletní hodinky vč. chapter ringu vydražil na aukru.

Odesláno (upraveno)

Přesně jak píše jonyyy, kupoval jsem ke svým ten plastovej bazmeg novej a dokud nebyl na hodinkách, tak jsem měl strach se na něj i jen podívat....a teď když je osazenej, tak bych mu při denním nošení nedával víc jak měsíc.....takže osobně nevěřím, že se někde někdy zachoval originál, pokud hodinky byly aspoň chvilku nošeny.

Jinak dle fotky po rychlém zkouknutí za mě asi ok a čistě z kolegiální zvědavosti....za kolik? Klidně do SZ. Návod zavidím 😉

Upraveno uživatelem Cukov

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...