meetU Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Spis zvazuju vymenu, pokud by nekdo mel bullheady Mne dojdu bullheady asi o tyzden. Ked nesadnu, tak by som ich za pandy menil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Zo mna je uz tiez riadny Seikomaniak. Teraz kazdy den na ruke tieto world time krasavice Prepadnutie vintazkam si odnesiete vo forme vecneho obtazovania btw by ma zaujimalo, kde sa na SVK daju taketo hodinky servisovat... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Zo mna je uz tiez riadny Seikomaniak. Teraz kazdy den na ruke tieto world time krasavice Prepadnutie vintazkam si odnesiete vo forme vecneho obtazovania btw by ma zaujimalo, kde sa na SVK daju taketo hodinky servisovat... Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkTyhle World Timery jsou perfektní ... servis ale nebude snadný, už jen sehnat díly bude celkem adrenalin. Ovšem ty tvoje vypadají zánovně, takže asi není co servisovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Tyhle World Timery jsou perfektní ... servis ale nebude snadný, už jen sehnat díly bude celkem adrenalin. Ovšem ty tvoje vypadají zánovně, takže asi není co servisovat Tieto su v perfektnom stave, za tyzden robia +10s, neuveritelne . Mam este jedny, ale tie su zrele na komplet servis. Ale skor ich asi pustim niekomu inemu. Skor ma zaujima, kde by sa vobec vintazky dali servisovat. Mam ich viacero a aj ked su vsetky v celkom dobrom stave, tak sem tam by som niektore nechal pozriet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Este taka otazocka na miestnych expertov. Viem, ze bulheady existuju v 4 verziach. Ale akej farby je sekundova rucicka pri hnedych SpeedTimeroch? Orandzova alebo zlta? Alebo sa robili obe verzie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 ZdarVintažky ti zoservisuje p.Barták na mäsiarskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 (upraveno) Inak worldtimery pekné ja pre zmenu pridám jedny quartzove chrona z osemdesiatehoosmeho Upraveno 6. února 2018 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Este taka otazocka na miestnych expertov. Viem, ze bulheady existuju v 4 verziach. Ale akej farby je sekundova rucicka pri hnedych SpeedTimeroch? Orandzova alebo zlta? Alebo sa robili obe verzie? Pouze a jen oranžová a ještě tam je chyták na lunetě, Seiko 5Sports Speed-Timer, stejně jako Chronograph Automatic mají nápis TACHYMETER žlutý /žlutozlatý/ podle vyblednutí a Seiko Speed-Timer bez 5 ho mají stříbrný A gratuluji k WT, mám stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Praveze dvoje uz mi zoservisovat nevedel. A to nemyslim, ze by nemal nahradne diely. Tie som mal. A jedny som mal u neho viac ako 2 mesiace a ani sa na nich nepozrel, ked som sa prisiel opytat, ze kde je problem... Takze niekoho ineho zhanam. Kludne aj v Cechach. ZdarVintažky ti zoservisuje p.Barták na mäsiarskej Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Zaujimave, vdaka za poznamku. Ved o chvilu mi pridu a hodim tu nejake foto. Zatial iba jednu od predajcu. S tym napisom si si isty? Islo mi pri kupe hlavne o povodnost vsetkych suciastok. Ale asi sa nezmienil, ze je to sice povodne, len z ineho typu... Pouze a jen oranžová a ještě tam je chyták na lunetě, Seiko 5Sports Speed-Timer, stejně jako Chronograph Automatic mají nápis TACHYMETER žlutý /žlutozlatý/ podle vyblednutí a Seiko Speed-Timer bez 5 ho mají stříbrný A gratuluji k WT, mám stejné Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 meetU: neviem ako casto mas cestu do BA, tak skus tu. alebo sa mozme dohodnut dovoz, odvoz, zaslanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Ano, nápisem jsem si jistý, má vypadat takto : Navíc u těch tvých neodpovídá hodinová ručka, má to vypadat takto : A na Chronograph Automatic patří ručky, jako mají černo/modré, viz můj kousek /má mít žlutou vteřinovku, ale nekdo to nechal "vylepšit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Tak ty jsou fakt dobrý, takový musím taky sehnat.Inak worldtimery pekné ja pre zmenu pridám jedny quartzove chrona z osemdesiatehoosmehoKonečně jsem sehnal správnou stěžejku do spony, trochu jsem zrenovoval tah, tak je musím pořádně ponosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Tak ty jsou fakt dobrý, takový musím taky sehnat.Konečně jsem sehnal správnou stěžejku do spony, trochu jsem zrenovoval tah, tak je musím pořádně ponosit.No jistě, parádní kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
areuratty Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Pekne me s tema Bullikama sejrite, delate mi chute, uz takhle jsem odolaval jen tak tak. Colonel Pogue potrebuje kolegu... Jinak abych jen neplkal, tak tady jednoduchy automatky z konce 70tych.I kdyz vypadaji jako decentni oblekovky, ten domaci rally remen jim hrozne slusi, nemuzu si pomoct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 meetU: neviem ako casto mas cestu do BA, tak skus tu.alebo sa mozme dohodnut dovoz, odvoz, zaslanie.Do BA jazdim relativne casto. Opravujes, renovujes osobne? Vies zohnat aj nahradne diely, ci si ich mam radsej zhanat sam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Do BA jazdim relativne casto. Opravujes, renovujes osobne? Vies zohnat aj nahradne diely, ci si ich mam radsej zhanat sam?Ja niesom hodinar bohuzial. Som len myslel, ze keby si nemal cestu do BA, zeby som ti ich tam mohol zaniest. Zatial mam len pozitivne skusenosti, aj s vintage hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 https://www.instagram.com/p/Be2UdhDg8o6/?taken-by=vintageseikonechce se nejakemu mistnimu grafikovi s plotrem spachat neco podobneho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Anela: na co to potřebuješ? Jen ze zvědavosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 nalepím si to na víko notebooku a kufr auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se