VintageLover Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Tak to jsou ony, pěkné......ten tah by to chtělo Chtělo. Kdybyste někdo o nějakým věděli, tak beru všemi deseti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 to je tento? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Ano, přesně ten. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Už se mi to do kufru nevejde a to jsou ještě jedny v lázních a něco na cestě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 To je neskutocny kufrik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Už se mi to do kufru nevejde a to jsou ještě jedny v lázních a něco na cestě...no krása pohledět ... ještě pár kousků do kompletu by to ale chtělo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 To by samozrejme chtelo ale kdyz tady jsou vsichni hrozne lakomy, kazdej chrti a nic nepusti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 jo to znám taky :-D nezbývá než hledat venku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Dlouho jsem tu nebyl, ale s posledním úlovkem posílám pozdrav ze slunečnýho severu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
areuratty Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Silver Wave Z... Azurové JDMky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Tak ještě sem...? také Silver Wave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Když Silver Wave, tak s pořádnou ?tropic? patinou (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Jsou :-) a fajn se nosí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Silver Wave, tak ty jsem ještě nikdy neviděl - jak jsou staré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Dám je i sem. Seiko 7017-8000, ročník 1980... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Moc hezky, vcetne garaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 jj, krabka potěšila, tato se fakt moc nevidí. Já osobně jsem ji za poslední 3 roky viděl 2x a jedna z nich je u mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Silver Wave, tak ty jsem ještě nikdy neviděl - jak jsou staré?Ty moje, původně také p. Piplíka, (jsem moc rád, že jsem je "risknul" naslepo) jsou z 1964. To JaRooN : Krása pane, vypadají zachovalé, další kousek co jsem ještě neviděl (a že jich ještě je ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se