VojtaB Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Pěkný Origo nebo mod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Tak to je slušný úlovek.Edit: to vypadá na origo Upraveno 23. října 2018 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 To jako fakt:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Já ti nevím, mám už v sobě skoro sedmičku vína :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Já bych to viděl na vytuněný cifr od loyswatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrich.rusin Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 To pouzdro rozhodne origo nevypada... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Jindrisku, copak konkretniho se ti na tom pouzdru nezda originalniho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrich.rusin Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Mily Viliku,Na 6309 ma byt to pozdro vice kulate a ma trosku jiny tvar. Z tohoto pohledu to vypada, ze je to pozdro z novejch zelv. Pogůgli si to Vildo! Sent from my SM-N950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 No, pises, ze to origo moc nevypada, tak bych cekal, ze ho jako vykrouhala jina firma. Treba Polaci. Je to furt Seiko, stary nebo novejsi, takze origo to je, mozna si chtel napsat nepuvodni, jakoze nove vyrobeny. Ja bych to tipnul na stary pouzdro, uz podle brusu, ale nevim, chtelo by to vic fotek. Ten cifernik kazdopadne Seiko nevyrobilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ta ne/původnost je už primárně dána tím, co píše u fotky: kalibr 6309. Ty původní mají japonskou verzi strojku, tzn. 6306. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Tak jsem se na to mrknul na monitoru a za střízliva a odvolávám co jsem před tím napsal. A už nebudu psát pod vlivem, abych si zase neuřízl ostudu .Pouzdro i s brusem vypadá, že je OK. Ciferník vypadá na aftermarket (nesprávné zkosení u day/date a divná barva "resist" - moc do žluta). A to hlavní (co už napsla Lucid) - Scubapro by měly být 6306 a ne 6309. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrich.rusin Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Tak jsem se na to mrknul na monitoru a za střízliva a odvolávám co jsem před tím napsal. A už nebudu psát pod vlivem, abych si zase neuřízl ostudu 2: .Pouzdro i s brusem vypadá, že je OK. Ciferník vypadá na aftermarket (nesprávné zkosení u day/date a divná barva "resist" - moc do žluta). A to hlavní (co už napsla Lucid) - Scubapro by měly být 6306 a ne 6309.Presne, cely to vypada jako nejaky bastl... at uz z casti vyrobenych seikem nebo ne. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Pandy už vyhlížejí kámošky...a pak pofičí na servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Právě dorazil pošták Odesláno z mého SM-A320FL pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 ...Red Submarine Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Ahoj nenašel by prosím někdo dílek tahu na ufa? Odesláno z mého SM-A320FL pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Omlouvám, se, že jsem nereagoval dříve ale neměl jsem u sebe foťák.Takže, k těm Scubapro, koupil jsem je od váženého člena, jako mod, ale nevím, co přesně.Přikládám detailnější fotky. Jenom bych podotkl, že pouzdro je origo, oproti novým želvám je malinko menší, neměřil jsem šuplerou,ale zhruba o 1mm.Tak na to kolegové mrkněte a řekněte mi, co a jak. Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrich.rusin Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Mhmmm... ze by to pouzdro bylo SKX? Jinak konvexni sklo je urcite modifikace. Luneta je alu? Ale co ten cifr? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrich.rusin Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Ale jak koukam na ty fotky zespoda, tak to nebude ani SKX ani 6306. Ta korunka tam vubec nezapada... To jsi koupil tady na foru? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrich.rusin Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Promin, budu sprostej a drzej, ale za kolik ti to tady nekdo prodal? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se