Přejít na obsah

Vintage seiko

Chumpus

Doporučené příspěvky

No, pises, ze to origo moc nevypada, tak bych cekal, ze ho jako vykrouhala jina firma. Treba Polaci. Je to furt Seiko, stary nebo novejsi, takze origo to je, mozna si chtel napsat nepuvodni, jakoze nove vyrobeny. Ja bych to tipnul na stary pouzdro, uz podle brusu, ale nevim, chtelo by to vic fotek. Ten cifernik kazdopadne Seiko nevyrobilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se na to mrknul na monitoru a za střízliva :) a odvolávám co jsem před tím napsal. A už nebudu psát pod vlivem, abych si zase neuřízl ostudu  :lol2: .

Pouzdro i s brusem vypadá, že je OK. Ciferník vypadá na aftermarket (nesprávné zkosení u day/date a divná barva "resist" - moc do žluta). A to hlavní (co už napsla Lucid) - Scubapro by měly být 6306 a ne 6309. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tak jsem se na to mrknul na monitoru a za střízliva :) a odvolávám co jsem před tím napsal. A už nebudu psát pod vlivem, abych si zase neuřízl ostudu 2: .

Pouzdro i s brusem vypadá, že je OK. Ciferník vypadá na aftermarket (nesprávné zkosení u day/date a divná barva "resist" - moc do žluta). A to hlavní (co už napsla Lucid) - Scubapro by měly být 6306 a ne 6309.

Presne, cely to vypada jako nejaky bastl... at uz z casti vyrobenych seikem nebo ne.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Omlouvám, se, že jsem nereagoval dříve ale neměl jsem u sebe foťák.

Takže, k těm Scubapro, koupil jsem je od váženého člena, jako mod, ale nevím, co přesně.

Přikládám detailnější fotky. Jenom bych podotkl, že pouzdro je origo, oproti novým želvám je malinko menší, neměřil jsem šuplerou,

ale zhruba o 1mm.

Tak na to kolegové mrkněte a řekněte mi, co a jak.

post-2585-0-62408000-1541099252_thumb.jpg

post-2585-0-25647400-1541099266_thumb.jpg

post-2585-0-58496700-1541099279_thumb.jpg

post-2585-0-41265100-1541099294_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kupa54
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...