špelda66 Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 se žlutou centrální chronoručkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 A jedna na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Jděte do háje Jsou to fakt nejhezčí Seika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Karle, ty tvoje jsou exklusivní jako vždy. Bohužel těm mým chybí 100% originalita v ručkách a tahu, ale i tak jsou to moje nejhezčí hodinky, které neberu jako sběratelské, ale k nošení pro radost. Kluci, máte to krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Díky kluci, jsou fakt skvělý. Japonci mají úzké zápěstí, takže ty tahy jsou většinou krátké. V létě je mám utazene fest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 (upraveno) Se tu jede Holy Grail vlna? Edit: Podle toho, kolik jich na fóru je začínají mít nádech SKX Upraveno 8. prosince 2021 uživatelem VojtaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 před 20 hodinami, špelda66 napsal: se žlutou centrální chronoručkou Moc pěkný kousek. Už dlouho jsem je neviděl na živo. Mohly bysme udělat mini Seiko sraz,ty víš kde.Určitě máš nové kousky,které jsem neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Ahoj Chlapi, nevíte kde bych mohl sehnat tuten, nevim jak to nazvat, zajištovací pin? Je to z originálního tahu na 6138 Pandy. Bohužel jsem zjistil až teď, když jsem tah ladil na moje zápěstí, že na posledním článku chybí. Bylo to schované pod sponou, tak jsem si toho nevšiml. Pokud by ho někdo měl plonkovej, tak ho rád odkoupím. Díky za případné tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 (upraveno) V 2. 11. 2021 v 10:10, Gombo napsal: Dnes Seiko 5 Railway s kalibrom 6309 rok 1982 Gombo ten název tohoto modelu Railway - to je oficielní název nebo jen mezilidský nick? Díky. Upraveno 20. prosince 2021 uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 @eloga nasiel som to oznacenie vselikde na nete a aj v niektorych odbornejsich clankoch, ale nejaky oficialny zdroj nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 dec. 1969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 dec. 1969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 V 24. 12. 2021 v 6:56, jovani napsal: dec. 1969 Prosím kde si vzal ten tah???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Koupil jsem fakt prďácký 6139ky v top stavu a mám potřebu se pochlubit škoda jen, že jsem nestihl denní světlo na fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 11 hodinami, jonyyy napsal: Koupil jsem fakt prďácký 6139ky v top stavu a mám potřebu se pochlubit škoda jen, že jsem nestihl denní světlo na fotku. Budu hádat....Barcelona, Spain....eBay....taky jsem na ně koukal, dokonce jsem na ně dostal i lepší nabídku a pak na ně úplně zapomněl....a teď toho lituju Jinak pěkná práce, jediný co mě drobet utěšuje je, že aspoň že skončili v dobrých rukou v ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Jak říkáš....Taky jsem je nechal po nabídce chvíli ležet, ale přítelkyně a táta mě pak přesvědčili, ať je vezmu, i když jsem fanda spíše 6138 Už pokukuju po černých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Před hodinou, jonyyy napsal: Jak říkáš....Taky jsem je nechal po nabídce chvíli ležet, ale přítelkyně a táta mě pak přesvědčili, ať je vezmu, i když jsem fanda spíše 6138 Už pokukuju po černých. Tak teď nevím, jestli ti závidím víc ty hodinky nebo tu uvědomělou přítelkyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se