johny350 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Dneska jsem si udělal radost. Nová akvizice. Nevíte někdo prosím, kde sehnat těsnění? Nějak to nemůžu najít.na ebayi sa dá zohnať, ja som zohnal bez problémov aj tesnenie lunety, aj skla na 7a28 703 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Už mám objednáno. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Dneska mi přišly. Rok 1972. Hodinky z mého roku narození. Konečně nositelná velikost. Chci se zeptat. Je na nich vše origo? Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Ručky nejsou origo, jsou krátké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Asi to tak bude...z Googlu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Jak píše @atim + tah si myslím, že taky nebude origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Krátké ručky se na UFA dávaly, ale neměl by k nim být automaticky nápis na cifru 70m? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Tah origo není. Ručky právě nevím. Krátké se dávaly taky , co jsem dohledal na int. Ta lumi je na nich dost zašlá. Díky všem za postřehy. Budu ještě hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 před 18 minutami, pavel58 napsal: Tah origo není. Ručky právě nevím. Krátké se dávaly taky , co jsem dohledal na int. Ta lumi je na nich dost zašlá. Díky všem za postřehy. Budu ještě hledat. Tady je docela pěkný popis. https://vintagewatchinc.com/seiko/6138-chronograph/ufo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Jo, to jsem se sem zrovna chystal dát :)) Je fakt, že tam píše o krátkých ručkách s lumi a Chronograph Automatic dialu, nicméně v katalogu to vypadá, že ta varianta byla jen s “resist” cifrem jak píše @jonyyy Ale kdo ví… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 To jsem četl. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Navigator Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 (upraveno) Dnes klasika 7a38 ve verzi daydate. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2022 uživatelem tmx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Katalog náhradních dílů 7A28 a 7A38, třeba se někomu bude hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Tak sa zadarilo. Rok 74+ návod. Sice nenulujú stopky, ale aj tak z nich mám obrovskú radosť za tú cenu. Otázka pre skúsenejších: Je na nich všetko ako má? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 No na to, v jak zachovalém stavu je luneta je zvláštní, že se nedochoval taky chapter ring... Ono se jich teda obecně moc nedochovalo Ale vzhledem k tomu stavu bych ho tu asi tak nějak čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Vzhledem k tomu, jak ten díl vypadá a z čeho je vyrobený, bych ho asi nečekal ani na rok nošených hodinkách. Přestože inzerci 6138 sleduju, mockrát jsem s ním kalkulátory neviděl. Na druhou stranu, pamatuju si, že se tu kdysi někdo chlubil, že jedny kompletní hodinky vč. chapter ringu vydražil na aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 (upraveno) Přesně jak píše jonyyy, kupoval jsem ke svým ten plastovej bazmeg novej a dokud nebyl na hodinkách, tak jsem měl strach se na něj i jen podívat....a teď když je osazenej, tak bych mu při denním nošení nedával víc jak měsíc.....takže osobně nevěřím, že se někde někdy zachoval originál, pokud hodinky byly aspoň chvilku nošeny. Jinak dle fotky po rychlém zkouknutí za mě asi ok a čistě z kolegiální zvědavosti....za kolik? Klidně do SZ. Návod zavidím Upraveno 8. listopadu 2022 uživatelem Cukov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se