jovani Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 pisal som, no bez odpovede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 asi tak ... Hello. I am so sorry for ending the auction so soon. We are having some technical problems with ebay. But please do not worry. We will be relisting the same items in a couple of days (2 or 3 days). We hope you will join the bidding again and win. Have a great weekend! Kind regards, Weng - loyswatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 V sobotu večer na ČT2 budou dávat Apokalypsu. Již dnes 22.10 Srdce temnoty ve vietnamském pekle .... a Seiko 6105 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Ja tyhle Seika chcu. Jsou fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Ja tyhle Seika chcu. Jsou fakt super.Jsou nejlepší !!! Do vody i na pláž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Repasovane se safirem, nevahal bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Již dnes 22.10 Srdce temnoty ve vietnamském pekle .... a Seiko 6105 sheen1.jpg ...Seiko - Rolex 1:0 ale famozny film, na tom mojom kinoaparate je to zazitok. 6105ky som pustil, lebo som nevidel na cifernicek + sa mi zdali male /ale to je moj osobny hendikep/. Inac dizajn hodny perpetualnej reinkarnacie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/VERY-VERY-RARE-SEIKO-AUTOMATIC-DIVER-JUMBO-SIZE-44mm-6105-8119-EARLY-70-s-/331137446340?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item4d195471c4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Pockam, az je nekdo bude prodavat tady. Nejradeji obchoduji v ramci fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Již dnes 22.10 Srdce temnoty ve vietnamském pekle .... a Seiko 6105 sheen1.jpgSir yes sir! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/VERY-VERY-RARE-SEIKO-AUTOMATIC-DIVER-JUMBO-SIZE-44mm-6105-8119-EARLY-70-s-/331137446340?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item4d195471c4 rozdiel oproti 6105-8110?nedrazdite ma ... zhanam, ale zatial neuspesne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 co tieto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 Nejdřív jsem si říkal, že je to hodně příjemná cena za 6105. Že se jedná jen o servis mi secvaklo až za chvilku :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 575? je cena oplatia sa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Právě rozbaleno. těšim se, až je seřídim, přehodim na řemen a začnu zkoušet, jak to funguje. Chrono nuluje skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Tak bohužel jedna neseiková koupě v US mi utekla, tak aspoň tahle vyšla: Toho času stále za louží, ale už na české dámské ruce: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Paráda, jsem rád, že se ti je podařilo sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Paráda, jsem rád, že se ti je podařilo sehnat Díky! Určitě to nejsou moje poslední, protože těch krásných modelů je fakt dost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Díky! Určitě to nejsou moje poslední, protože těch krásných modelů je fakt dost! Vidíš, tím mi krásně nahráváš do mého nepravidelného aukčního okénka Druhá řada zleva, ty yachtimery uprostřed. Teď se jedny dražily, cena není tak špatná, už jsem je viděl v podobném stavu i dráž. A pak chronograf 7018, parádní hodinky, prakticky NOS stav (byly i s cedulkou s původní list price). Dají se dohledat prodeje za mnohem, mnohem nižší částky, ale tam nebyl třeba tak dobrý stav nebo chyběl náramek. Tenhle byl původní a netknutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Vidíš, tím mi krásně nahráváš do mého nepravidelného aukčního okénka Druhá řada zleva, ty yachtimery uprostřed. Teď se jedny dražily, cena není tak špatná, už jsem je viděl v podobném stavu i dráž.Yachtimery jsou nádherné, prozraď nám, kde na ty aukce koukáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se