Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No možná vypadá, ale nosí se to fajn a mě to v zásadě nechává klidným. Byla to taková z nouze cnost, 19mm mesh mi byl tragicky krátký a jediný dlouhý co jsem měl, byl tenhle široký, tak jsem ucvakl jedno očko z každé strany a sedlo to tam přesně. Nicméně, už je na cestě 20mm v patřičné délce, snad ho tam narvu :lol2:

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

No možná vypadá, ale nosí se to fajn a mě to v zásadě nechává klidným. Byla to taková z nouze cnost, 19mm mesh mi byl tragicky krátký a jediný dlouhý co jsem měl, byl tenhle široký, tak jsem ucvakl jedno očko z každé strany a sedlo to tam přesně. Nicméně, už je na cestě 20mm v patřičné délce, snad ho tam narvu :lol2:

Dvacitku tam nasadis v pohode. Mam ji tam take. Vecer hodim foto.

Odesláno

Šířka tahu šla absolutně v pohodě (očka jdou úplně lehce stlačit a tak to zůstane). Ale přiznám se, že jakmile jsem zjistil, že tlusté stěžejky neprojdou, tak jsem to dál nepokoušel a dal ty tenké.

Honza.manta: Musel jsi očka předtím nějak roztahovat?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ty tlustý origo Seiko ? :eek:

Každopádně ty, co tam byly, když jsem je koupil a fakt jsem je tam tloukl málem kladivem. Byla to silová operace, na každou stěžejku tak asi pět minut.

Pro tommasini - no trochu jsem do toho dloubal šroubováčkem.

Odesláno

Tak ať tu jen nepochlebujem. Tohle už je dodrbané dle mého vkusu moc. A ten mesh je taky hnusný. Na SKX když mesh, tak něco ve stylu shark mesh.

Odesláno

Tak ať tu jen nepochlebujem. Tohle už je dodrbané dle mého vkusu moc. A ten mesh je taky hnusný. Na SKX když mesh, tak něco ve stylu shark mesh.

Mesh je nouzovka, než přijde Seiko guma. Taky mi k nim moc nepasuje. A luneta v reálu tak hrozně nevypadá. Mě přijde tak akorát :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...