Přejít na obsah

Chronotechna Blackest Watch

Doporučené příspěvky

Položme si otázku - proč bych si ty hodinky měl koupit? Bohužel mě nic nenapadá. Jméno bez jakékoliv souvislosti? Selita? Pochybný marketing? Cena? Sympatie? Design? Nuda v Brně?

Nemám sebemenší důvod koupit si Prim, o důvodech se snad není potřeba rozepisovat. A taky nechodím pyskovat do každýho vlákna, jak to dělají na hovno a nikdo by si to neměl kupovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 666
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Panove, me prekvapuje ta vlna negace tady.

Ok, obnovuje se tady stary brand, ale zaprve to dnes neni nic neobvykleho ve svete hodinek i mimo nej (hned me napada favorit nebo botas) a zadruhe (a predevsim) neprijde mi, ze by k te znacce pristupovali nejak dehonistujicim zpusobem (coz treba o favoritu rict nemuzu). A nakonec je dobre, ze nervou na cifr Made in Czechoslovakia. A ze to spousta re-brandovych CZ znacek dela.

Ano, je to skladacka. Ale sakra nedelaj Ch.Ward a podobny mikro brandy to stejny? Chronotechna to alespon sklada ve Svajcu. Zakaznik dostane swiss made hodinky.

Vanta fýčura. Proc se neodlisit od ostatni masy vyrobcu. Prijde mi to sympaticky. Jasne, slo by to komunikovat min "velkohube", srovnavani s Moser je reklamni nonsense.

Proste mam pocit, ze tim, ze je to CZ projekt dostavaj tady stasne za usi. Ale je tp trochu dvoji metr - neslysim tolik negace vuci kopirce typu Steinhart, skladacce Ch.Wardovi, kopirce a skladacce z Precista, atd

Ode mě bys negaci na ty "suby" Steiny slyšel, stejně tak na Precistu nebo třeba Junghans. Wardi mají jasý poznávací znak v podobě trojzubce a propagují se navíc jako Britské hodinky ze Švajcu. Jejich kolekce je navíc taky dost rozmanitá a nějaký očividný homage mě na první dobrou nenapadá. Sám jsi říkal, že srovnání s Moserem je nonsense, vantaB vlastně ani není potvrzená a svým způsobem máme k dispozici vlastně pouze nějaký propagačná rendery. Takže zatím toho moc pozitivního ani říct nelze, protože není moc co hodnotit.

Odkaz ke komentáři

Přijde mi, že většina negativních příspěvků je zbytečně přehnaná. A myslím si, že je to proto, že se jedná o "českou" značku a stojí za tím čech.

Když tu frčel Hamtun, který začal také kickstarterem, tak to všichni opěvovali jako skvělý a kvalitní počin. Co přinesl Hamtun tak zásadního, že si takovou pozornost zasloužil?

Černo černá je mi fuk, ale logo Chronotechna, které na něco odkazuje je mi sympatické.

Na kickstarteru si je nekoupím, ale až je uvidím na reálných fotkách tady v inzerci, tak možná ano. :-)

Držím palce. 

Odkaz ke komentáři

Já tomu fandím, asi jsem ten hejl ;)

JInak jsem chtěl psát něco k Wardům, které zmínil Kid, ale jen drobná poznámka....Ward má svůj in-house a svoji manufakturu ve Švýcarsku, ucelenou řadu hodinek, svébytný design atp., již to dávno není microbrand

Odkaz ke komentáři

Nemám sebemenší důvod koupit si Prim, o důvodech se snad není potřeba rozepisovat. A taky nechodím pyskovat do každýho vlákna, jak to dělají na hovno a nikdo by si to neměl kupovat. 

Opravdu podnětný post do tohoto vlákna. Právě jsem se dozvěděl, že Chumpus nerad Prinky, že do některých vláken neleze, a že (podprahové sdělení) zastává jakýsi vyšší princip mravní. Kde je tam ta Chronotechna?

Odkaz ke komentáři

v podstate pan Sich tu napisal daco v zmysel ze by sa teoreticky dalo urobit meetup v Prahe.

Co tak to uskutocnit a ist si ohmatat aspon prototyp s tym ze tu hodite svoj nazor.

Ano projekt ma vyzbierane uz celkom dost a ze sa to bude realizovat ale hodinkovo ztadny ludia vedia o nedostatkoch co tie hodinky maju. Ty zdatnejsi este vyckavaju :)

Odkaz ke komentáři

Opravdu podnětný post do tohoto vlákna. Právě jsem se dozvěděl, že Chumpus nerad Prinky, že do některých vláken neleze, a že (podprahové sdělení) zastává jakýsi vyšší princip mravní. Kde je tam ta Chronotechna?

To byla jen taková malá narážka na to, že tu nejvíc prskají primkaři v čele s tebou ;-) Díky za potvrzení.

A pokud chceš něco přímo k Chronotechně. Už jsem to zmiňoval jinde, ale napíšu to i tady. Jsem rád, že se u nás zase něco děje, takže tomu fandím a doufám, že výsledek bude dobrý. Negativní vlna reakcí se dala čekat, není to tu takhle poprvé. Takže ani nemá moc cenu s tím bojovat.

Odkaz ke komentáři

Mě taky chybí poděkování autorovi projektu, že zde přispěl. Místo toho se dočkal pouze dost vágní kritiky. K projektu mám také výhrady, ale zároveň mě těší, že se na jeho vývoji jistým způsobem můžeme podílet, což je mimo jiné jisté a možná jediné positivum Kickstarter projektů

Odkaz ke komentáři

A pokud chceš něco přímo k Chronotechně. Už jsem to zmiňoval jinde, ale napíšu to i tady. Jsem rád, že se u nás zase něco děje.

U nás se nic neděje, děje se to pravděpodobně v Číně a ve Švýcarsku. To, že projekt rozjel Čech je absolutně irelevantní. Text o tom, že ?každý jednotlivý kus je ručně vyráběn v jednom z našich dceřiných výrobních závodů ve Švýcarsku? jsem se smíchem ignoroval jako absolutní lež. Sbírají peníze na Kickstarteru a už mají několik dceřiných závodů ve Švýcarsku? K popukání.

Předpokládám, že vůbec nejde o rozjezd nějaké nové značky Chronotechna, ale jen o jednorázový projekt, jak vytřískat prachy z lidí, kteří tomu nerozumí a vrážejí svoje prachy na KS do kdejaké blbosti. Vždyť kolik podobným kravin už na KS proběhlo a všechny byly jen o lovení hejlů bez jakékoliv návaznosti. Pokud by se pan Šich rozhodl, že teď ho baví dělat hodinky a hodlá se tomu do budoucna věnovat a značku nějak rozvíjet, tak by nám to bezesporu aspoň jednou někde sdělil. Značka Chronotechna se do toho všeho připletla náhodou a je mi jí vlastně trochu líto. Nebýt toho jména, které není nic než jedno koupené slovo, tak by jsme to tady ani nerozebírali.

Nudné spotřební hodinky pro laickou veřejnost, která je časem zapomene v šuplíku a půjde si koupit jinou podobnou bižuterii z internetu.

Odkaz ke komentáři

To že je okolo toho klasická kickstarterová omáčka je normální - jinak by si to průměrný zákazník nekoupil, protože by na to v marketingový masírce Dieselu, Stormu, DW atd. nezbylo místo...

Mě to třeba vůbec nevadí, když produkt bude OK - za 9 000Kč tam je zajímavej design, dobrej koncept ciferníku, cool jméno, švýcarskej strojek, a jestli bude samotné zpracování v pohodě tak nevidím důvod proč si je nekoupit oproti klasicky doporučovaným "startovacím" hodinkám jako Hamilton Khaki, Želvy, SARBy atd.

Odkaz ke komentáři

Předpokládám, že vůbec nejde o rozjezd nějaké nové značky Chronotechna, ale jen o jednorázový projekt, jak vytřískat prachy z lidí, kteří tomu nerozumí a vrážejí svoje prachy na KS do kdejaké blbosti. Vždyť kolik podobným kravin už na KS proběhlo a všechny byly jen o lovení hejlů bez jakékoliv návaznosti. Pokud by se pan Šich rozhodl, že teď ho baví dělat hodinky a hodlá se tomu do budoucna věnovat a značku nějak rozvíjet, tak by nám to bezesporu aspoň jednou někde sdělil. Značka Chronotechna se do toho všeho připletla náhodou a je mi jí vlastně trochu líto. Nebýt toho jména, které není nic než jedno koupené slovo, tak by jsme to tady ani nerozebírali.

Mohl sis to tu přečíst, že se značkou chtějí dále pracovat. Pokud ti to je málo, tak ti to můžu potvrdit já, protože to vím od jednoho z investorů.

Co se týče poslední věty, tak si myslím, že nebýt to pod touto značkou, tak by se to tu i tak určitě rozebíralo. A hodnocení by bylo mnohem pozitivnější. 

Kickstarter je dobrý způsob, jak ten projekt rozšířit. Prostě taková forma reklamy. Ano, je tam spousta shitu, ale toho najdeš v hodinařině celkově hodně. A že cílí na masovou populaci? To je jedině správně. Pokud by se zaměřovali jen na Chronomag a fanoušky, tak by to mohli rovnou zabalit. 

Odkaz ke komentáři

Mohl sis to tu přečíst, že se značkou chtějí dále pracovat. Pokud ti to je málo, tak ti to můžu potvrdit já, protože to vím od jednoho z investorů.

Co se týče poslední věty, tak si myslím, že nebýt to pod touto značkou, tak by se to tu i tak určitě rozebíralo. A hodnocení by bylo mnohem pozitivnější.

Kickstarter je dobrý způsob, jak ten projekt rozšířit. Prostě taková forma reklamy. Ano, je tam spousta shitu, ale toho najdeš v hodinařině celkově hodně. A že cílí na masovou populaci? To je jedině správně. Pokud by se zaměřovali jen na Chronomag a fanoušky, tak by to mohli rovnou zabalit.

Jeho vyjádření jsem samozřejmě četl a ani po několikátém přečtení tam nevidím nic o tom, že by chtěli začít vyrábět hodinky pravidelně. To, že se pokusili ?o oživení brandu? vnímám jen jako další marketingovou masáž mezi vším tím balastem.

Kdo mi najdete nějaké vyjádření o dlouhodobé produkci popírající pocit z jednorázového ksěftu?

Odkaz ke komentáři

U nás se nic neděje, děje se to pravděpodobně v Číně a ve Švýcarsku. To, že projekt rozjel Čech je absolutně irelevantní. Text o tom, že ?každý jednotlivý kus je ručně vyráběn v jednom z našich dceřiných výrobních závodů ve Švýcarsku? jsem se smíchem ignoroval jako absolutní lež. Sbírají peníze na Kickstarteru a už mají několik dceřiných závodů ve Švýcarsku? K popukání.

Nudné spotřební hodinky pro laickou veřejnost, která je časem zapomene v šuplíku a půjde si koupit jinou podobnou bižuterii z internetu.

Souhlasim a podepisuji v plnem rozsahu

Odkaz ke komentáři

V diskusi na Kickstartru psal, že toho mají v šuplíku více. Je celkem pochopitelné, když začínáte s prvním projektem, prvníma hodinkama a vůbec netušíte jaký bude zájem a odezva, těžko můžete vystřelit do éteru plány na dalších X modelů.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...