odjinud Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Tak ono okopcit hodinky tohodle typu zvladne dnes kde kdo. Jo, takovy Grand complication...
geometr Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Dokusane a kdo a kde dělá Wardy?
African Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 kolik to je? Vždyť o nic nejde, mám dost kamarádů co nosí Steinhart a jsou to dobří lidé ....
Dokusan Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Dokusane a kdo a kde dělá Wardy? Wardy dělají Wardi ve své manufaktuře ve Švýcarsku, včetně jejich in-house kalibru SH21. Maidenhead twins with Biel/Bienne By 2008 with the business growing, a restless desire to keep pushing the boundaries of quality and watchmaking skills led the team to Synergies Horlog?res (SH), a small, independent watchmaking atelier owned and led by Jörg Bader. There was an immediate chemistry between the CW founders and Jörg who instantly recognised the potential of the CW brand and its unique formula of high quality and accessible pricing. Within a year, SH became CW?s major supply partner and a year later the two companies were working together on the creation of their own movement, designed by SH?s watchmaking wunderkind, Johannes Jahnke. Calibre SH21, with its 5?day power reserve and chronometer status, was eventually launched in July 2014 on the same day that Christopher Ward and Synergies Horlog?res merged to form Christopher Ward Holdings Limited. https://www.christopherward.co.uk/ourstory
Dokusan Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Jinak ještě k těm štajnům...měl jsem pouze jeden model (který mi nepřišel jako úplná kopírka, navíc titan) Steinhart ocean titanium 500 premium.Nemůžu říci nic na kvalitu zpracování (trochu mi vadilo napojení tahu), cena za ETA 2892-A2 Elaboré Premium parádní a obecně proti Štajnům nic nemám.Ale prostě jsem se vzhledem k ostatním modelům (kopiím) nebyl schopnej s tou značkou ztotožnit.To, kde vyrábí je pro mě druhotné....
geometr Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Mně se třeba líbily Ocean Two, než je domrvili, ten původní cifr je teď jen na verzi premium nebo jak tomu říkaj, ale ta už se mi celkově nelíbí - jiná luneta, průhled dýnkem. Na těch se mi líbilo, že jsou jejich, ale asi to zákazníky nebralo.Jinak já se ptal, že vím, že jseš wardí fanda.
Dokusan Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Jinak něco pro odlehčení, obecně kopírkám z facebooku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Axel Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Wardy dělají Wardi ve své manufaktuře ve Švýcarsku, včetně jejich in-house kalibru SH21. Maidenhead twins with Biel/Bienne By 2008 with the business growing, a restless desire to keep pushing the boundaries of quality and watchmaking skills led the team to Synergies Horlog?res (SH), a small, independent watchmaking atelier owned and led by Jörg Bader. There was an immediate chemistry between the CW founders and Jörg who instantly recognised the potential of the CW brand and its unique formula of high quality and accessible pricing. Within a year, SH became CW?s major supply partner and a year later the two companies were working together on the creation of their own movement, designed by SH?s watchmaking wunderkind, Johannes Jahnke. Calibre SH21, with its 5?day power reserve and chronometer status, was eventually launched in July 2014 on the same day that Christopher Ward and Synergies Horlog?res merged to form Christopher Ward Holdings Limited. https://www.christopherward.co.uk/ourstoryMas asi na mysli, ze je tam montuji dohromady.. Ze maji ve Svycarsku spise montovnu pro svoje hodinky, jejich dily nakupuji od dalsich dodavatelu (pravdepodobne Cinanu).. Papir (web) snese vsechno..Abychom si rozumeli, vyroba ve Svycarsku je nesmirne nakladna, na tom se asi vsichni shodneme, tudiz je zcela nerealne prodavat automaty s Etou za nejakych 10 litru, jak to maji Wardi u zakladnich modelu. Vubec nic proti tomu ale nemam, jsem naopak rad, diky tomu ty hodinky nemaji cenu malyho bytu. Hlavni je kontrola, kvalita, design, servis..Nema ale smysl tu resit porad puvod, kdo ma jakoze vice nebo mene svycarske hodinky.
Dokusan Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 No každopádně, na rozdíl od Štajnů, tam mají svoji "montovnu", ve které vyrábí svůj in-house. O zbytku s tebou polemizovat nebudu, stejně jako nebudu diskutovat o tom, kde dělají ručky či tahy ostatní "Swiss-made" výrobci. Každopádně modely jako C7 Apex, C8 'Al Deere' TMB Limited Edition atp jsou dělány. nejen montovány ve švajcu (byť netvrdím, že úplně komplet)
Fade Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Už se to tu někde řešilo. Steinhart si nechává vyrábět pouzdra v Číně, stejně jako ostatní značky. Ta firma, která je vyrábí, je dále prodává i jiným firmám. Někde ve Steinhart oddělení je o tom vlákno. Namátkou třeba tady video hodinek Phoibos. Tohle dělá spousta dalších značek.
Návštěvník Ondra Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 A je to fakt pouzdro od stejneho (cinskeho) vyrobce? To, ze neco vypada podobne jeste nemusi znamenat, ze je to stejne.
ATOM Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Tady se resi levny steinhart a ty tuny naramku na omegy jsou vyrobeny kde ? Boze boze...
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Tady se resi levny steinhart a ty tuny naramku na omegy jsou vyrobeny kde ? Boze boze...Proste tu tato znacka lezi lidem v zaludku. Jako jine znacky, jako bys to nepoznal sam ( je to bez rejpani, nemam mrkajiciho smajlika :-)).
Diablo1st Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Jsem se trochu zajímal o Steinhart dříve a maličko jsem i nějáké kousky od nich chtěl, ale nikdy si naštěstí nic nepořídil. Zpětně se sám sobě trochu divím a upřímně dnes vůbec nechápu proč by si nějáký fanda do hodinek od nich měl něco koupit, vždyť to kopírování je tam evidentní a upřímně je to jeden velkej hnus velebnosti. Proč nejít třeba do radši např. do Sinn, Laco nebo Damasco, kteří si dláždí svůj hodinářský chodníček slávy a ten hodinářský zájem majitelů značky je tam evidentní? Samozřejmě design Rolexu kukadla lidí přitahuje, to je jasný a je to asi dle mého hlavní důvod koupě jejich kopírek, kolikrát jsem taky hypnotizoval ruku turisty u moře až se na mě rozvítil nápis Steinhart anebo další, co se je snaží marně napodobit, no a pak si jenom pro sebe řeknu...no týý vole Některé třeba pilotní kousky mají příjemné, ale mě ta sekce divers vždycky prostě celou tu jejich strategii pokazí, nakonec jde přeci a jen o prachy, že ano.....No a abych nebyl tedy úplně offtopic, z tohoto důvodu je mi úplně jedno jestli ty kopírky bouchají v číně nebo ve vietnamu Odpoveď na toto je vcelku jednoduchá: design, cena, kvalita. Áno design je okopírovaný, ale za veľmi priaznivú cenu ponúkajú slušnú kvalitu. Nezabúdaj že nie každý tu má 150tis Kč len na hodinky, aj keby to bol aký fanúšik do hodiniek.
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 A aby to nebylo jen placani.Mam tyhle, celkove po sedme a jsem s nima spokojenej. Zatim bych nemenil :-). A kde je montujou? Je mi to fuk.A to vtipne srovnani - cola- pepsi- kofola- cistidlo znam tez. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
solitaire Odesláno 21. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 No super, posledních pár příspěvků mne skoro donutilo, jít se kouknout na dvůr, do šopy, kde jsem pohodil tu zlomenou hůl nad tímhle fórem. Nemám poslintanou klávesnici, ale jsem rád za trochu věcný komentář, neb tohle asi opravdu nemá být čtení, jako v "Žena a život " Pro zájemce o info třeba o tom, jak se to má s hodinkami Zeppelin, Junkers atd. je tady link na, jistě spřátelené fórum watchuseek.com, což snad už i těm co ještě pořád nechápou co jsem a proč psal do sz a tématu ( takhle mi to přijde totiž ze strany prodejce a výrobce úplně fair a budí to ve mně důvěru a možnost se svobodně rozhodnout do čeho a proč půjdu ) : https://forums.watchuseek.com/f8/information-where-zeppelin-watches-made-1092463.html
solitaire Odesláno 21. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Tomu, kdo ještě neobědval, přeji Dobrou chuť a ostatním, příjemné zažití...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Překvapivě otevřený přístup výrobce. Zeppelin se asi nemá důvod za něco schovávat. Překvapilo mě, že kromě pouzdra tam není žádná Čína
Fade Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 A je to fakt pouzdro od stejneho (cinskeho) vyrobce?To, ze neco vypada podobne jeste nemusi znamenat, ze je to stejne. Nemusí být. Ale podle borce, který hledal rozdíly mezi Steinhart a tímhle Phoibos za 99 dolarů, jsou obě pouzdra identická. Liší se jen spona tahu, tah má piny místo šroubků a luneta + další věci. Ovšem pouzdra jsou identická. Já se jen řídím tím, co jsem našel na netu a je to moje domněnka a úsudek. https://forums.watchuseek.com/f74/phoibos-300m-quartz-diver-vs-steinhart-ovm-cost-cutting-differences-4558035.html
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.