Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady bych asi ještě měl doplnit, že sbdx017 stály v ČR 65 tisíc. Takže nárůst 20 tisíc, ve kterém je keramika, safír + narovnání marží JDM modelů (všechny čeká zdražení, tak nakupujte).

Ještě jsem si nechal zjistit ceny dílů:

- sklo 5300

- spona 2600

- komplet luneta 4500

Takže keramická luneta je levnější než stará plechová :D Schválně, jak dlouho jim bude trvat, než si toho všimnou.

Odesláno

Jako pěkný jsou, ne že ne. Tak nějak "ideologicky":) mi trochu víc seděly ty starý, přišly mi tim hardlexem a plastovou lunetou takový upřímnější, nebo jak to nazvat. Todle už trochu moc nakukuje do vod GS, nevim, jestli je to úplně žádoucí.

Návštěvník Ondra
Odesláno

Fakt? Koukám na stránky Dealu a vidím Moonwatche za 118 tisíc.

musis koukat k neAD ;)

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

ani ne, to co realne zaplatim :)

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

Cenovka je ambiciozni, hodinky jsou pekny. Cifr je strizlivejsi a slusi mu to, zlate akcenty proc ne. Luneta bude mozna hezci nez stara a safir je vyhoda. Cenovy uplift je nicmene vyrazny, tipuju, ze stoupne poptavka po starsi verzi :).

Ale kdy uz udelaji 39-40 mm verzi?  :punk:

Odesláno (upraveno)

Todle už trochu moc nakukuje do vod GS.

S tím hnusným iXkem na cifru fakt ne. Ani ta zlatá mi nepasuje. Safír fajn, luneta fajn, těším se na živý srovnání s jedničkama.

Upraveno uživatelem Americkej
Odesláno

Takže keramická luneta je levnější než stará plechová :D Schválně, jak dlouho jim bude trvat, než si toho všimnou.

Otázka je, jak potom zareagujou. Jestli keramiku nastřelej za patnáct, nebo konečně tu plechovku sundaj na původních dvapůl.

Odesláno

Za me je to hodne povedeny nastupce. Skvela byla moznost porovnat nove a stare vedle sebe. On Doktor to tady urcite popise vic do detailu, tak jen par bodu:

+ Koncept a aura MM je zachovana. Jsou to porad super toolovky a ne zadne lestenky.

+ Cifr je cernejsi, na starych je vic sedej. Cernej se mi libi.

- Chybi mi lumibod na lunete. Trojuhelnik mi nestaci.

- Jak uz zminoval Jarett, skoda absence napisu Marine Master, byla to uz v podstate znacka. Prospex mohli nechat na levnejsi jako zelvy atd. a znacku Marine Master nechat na tenhle level hodinek (sub GS).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...