Frantik Odesláno 29. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Hele nevim no, ty Marinemastery teda vo tridu lepsi :-) Vizualne. Tohle je takovy vachrlatý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Frantik- doporucuju zkusit tunaky, s MM300 tezko porazitelny kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 (upraveno) to je dobré doznání ve smyslu All you need is Seiko. Gratulace, uznání stylu atd. Upraveno 29. listopadu 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 vítej v klubu MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 (upraveno) Hele a ten tvuj tah teda neni marnej :-) Upraveno 29. listopadu 2018 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Hezký Franto. Od doby, co jsem přišel kdysi na SKX tak jsem tak nějak už nic jinýho nenosil. Teď je mam potřetí a ani ty PO se na ruku nedostanou. Prostě mi to tak nějak vyhovuje.<br /><br />A ty GS Divery sashatora nejsou prodaný? Nechápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 To jsme to dopracovali, co? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Franto, gratulace!Hele ja o MM premyslim uz asi dva roky...driv nebo pozdeji si je taky poridim, chci je zkusit, takze se Ti nedivim ze jsi do nich sel, jsou rekl bychidealni kombinaci vseho (cena, kazdodenni pouziti, vzhled) za me urcite dobry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 No je to tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 ....az se s nima trochu rozkoukas, zajimalo by mne porovnani s Bé rybkama 44, myslim ze jsi jich taky par mel...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Hele a ten tvuj tah teda neni marnej :-) mně se ten původní silně hnusí, gumovej krafter je skvělej, ale pořád na něm máš tu blbou seikommsponu tak jsem nakonec koupil za pár peněz tohle zmizík mně ho strašlivě poflusal za to, že se nezužuje u spony, ale jednak není z Prahy, takže tomu votrok nerozumí a druhak nejsem bukvice, abych k pořádnýmu tahu potřeboval filigránskou, uzoučkou sponu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 ....az se s nima trochu rozkoukas, zajimalo by mne porovnani s Bé rybkama 44, myslim ze jsi jich taky par mel...:-)Jenom asi troje nebo čtvery :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 I přes to že mě nechává Seiko už pár let zcela chladným, tak se mi líbí. Pěkné potápky, opravdu povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 mně se ten původní silně hnusí, gumovej krafter je skvělej, ale pořád na něm máš tu blbou seikommsponu tak jsem nakonec koupil za pár peněz tohle zmizík mně ho strašlivě poflusal za to, že se nezužuje u spony, ale jednak není z Prahy, takže tomu votrok nerozumí a druhak nejsem bukvice, abych k pořádnýmu tahu potřeboval filigránskou, uzoučkou sponuNo ja uvidim. To zuzeni je teda pro me taky nutnost :-) A ten tah se mi zacina libit - ty buznalestene plosky jsou sexy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Dilino, 40 litrov za seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Dilino, 40 litrov za seika No je to divný, no. Proto sem se tak rozepsal - musel sem to ze sebe dostat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 No je to divný, no. Proto sem se tak rozepsal - musel sem to ze sebe dostat :-)Franto, optám se, máš to jako jediný hodinky, nebo toho máš víc a nosíš i to ? Vím, že jsi nedávno měl ty Bulova a dost je nosil, že jsem měl dojem, že jsi jednohodinkovej.Mě totiž seiko poslední dobou vrtá hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Franto, optám se, máš to jako jediný hodinky, nebo toho máš víc a nosíš i to ? Vím, že jsi nedávno měl ty Bulova a dost je nosil, že jsem měl dojem, že jsi jednohodinkovej.Mě totiž seiko poslední dobou vrtá hlavou.Neee, jasne, ze toho mam vic. Jedny hodinky na tomhle foru jsou iluze a nefunguje to. Je potreba mit neco pekne na stridacku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 "And Moses stretched out his hand over the sea; and the Lord caused the sea to go back by a strong east wind all that night, and made the sea dry land, and the waters were divided." Exodus 14:21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 teda jako vitaj v klube, bratm.. poprosim daj mi do SZ zoznam vsetkych co sa ti vysmievali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se