shewcza Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Nezaznamenal jsem žádný problém s otáčením lunety na smpc. Je teda pravdou, že jsem to zkoušel max. tak 3x Jinak si nemyslím, že zrovna tyhle dva modely by si nějak konkurovaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 42 je pro mě horní hranice, čili bych SMPc ještě dal, ale spíše mě nezaujaly jako celek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Tak, lépe než na SMPc jde luneta i na většině Seiko, co jsem měl Když jsem měl SMPc, byl jsem z toho dost zklamaný. Tohle ale není argument. Já vím, že lunetu každý vychvaluje u Rolexu, ale asi to není důvod aby stály 2x tolik Ne, protoze racionalni duvod to nema, v tom je totiz ten hlavni problem. Jde o emoce, o neuveritelnou auru kolem Rolad, ktere zna i ten nejvetsi sedlak (nic proti zemedelcum), postaveni Rolexu je i proto vyjimecne. Jen tezko se porovnavaji jejich hodinky s hodinkami jinych znacek.. Hraji svoji vlastni ligu. Pokud bychom se snad odprostili od samotne znacky, tak jsou to vcelku obycejne hodinky, ktere by svoji cenu jen tezko obhajovali. Ale to je kdyby.. Osobne nevidim kvalitativni rozdil Omega vs Rolex ve prospech Rolexu. Kdyz se podivam na pouzdra, detaily, Omega je pro me naopak vitez.. O GS nemluve.. Nic to ale nezmeni na frontach, ktere se na Rolady stoji.. Hadam, ze z noveho modelu Seamasteru si u Rolexu vrasky nedelaji.. Zase vsem stejne ukazi zada.. Pro nekoho bohudik, pro jineho bohuzel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Ne, protoze racionalni duvod to nema, v tom je totiz ten hlavni problem. Jde o emoce, o neuveritelnou auru kolem Rolad, ktere zna i ten nejvetsi sedlak (nic proti zemedelcum), postaveni Rolexu je i proto vyjimecne. Jen tezko se porovnavaji jejich hodinky s hodinkami jinych znacek.. Hraji svoji vlastni ligu. Pokud bychom se snad odprostili od samotne znacky, tak jsou to vcelku obycejne hodinky, ktere by svoji cenu jen tezko obhajovali. Ale to je kdyby.. Osobne nevidim kvalitativni rozdil Omega vs Rolex ve prospech Rolexu. Kdyz se podivam na pouzdra, detaily, Omega je pro me naopak vitez.. O GS nemluve.. Nic to ale nezmeni na frontach, ktere se na Rolady stoji.. Hadam, ze z noveho modelu Seamasteru si u Rolexu vrasky nedelaji.. Zase vsem stejne ukazi zada.. Pro nekoho bohudik, pro jineho bohuzel.. Přesně tak jsem to myslel. Nemá to racionální důvod, takže poukazovat na kvalitu ohledně lunety je zbytečné. Prostě to má jinou filozofii. Rolex ničím, kromě aury až tak nevyniká. To je samozřejmě myšleno v dobrém. Ideální příklad je GS. Ty mají zpracování úplně jinde než Rlx, ale zase nemají auru. Pořád to je Seiko, i když to vlastně Seiko absolutně není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Souhlas.. Co se tyce GS, podle me bylo zasadni chybou managementu, ze se rozhodli pro privlastek grand a Seiko zustalo.. To proste nefunguje a nemuze fungovat. Meli vytvorit uplne novy brand, ktery si laik se Seikem za 100 dolaru ani omylem nespoji. Ono verejne tajemstvi by znali hodinkovi nadsenci a tem by to nijak nevadilo. Oznaceni Grand Seiko je musi stat rocne balik, za me snad nejvetsi chyba v hodinkovem prumyslu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 No to je tema :-) proc si kupovat plzen, kdyz maj ve sleve branik ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Souhlas.. Co se tyce GS, podle me bylo zasadni chybou managementu, ze se rozhodli pro privlastek grand a Seiko zustalo.. To proste nefunguje a nemuze fungovat. Meli vytvorit uplne novy brand, ktery si laik se Seikem za 100 dolaru ani omylem nespoji. Ono verejne tajemstvi by znali hodinkovi nadsenci a tem by to nijak nevadilo. Oznaceni Grand Seiko je musi stat rocne balik, za me snad nejvetsi chyba v hodinkovem prumyslu.. No on takový brand existuje - Credor. Spousta modelů Credor nemá Seiko na cifru napsáno. Ale stejně to nefunguje, Credor nikdo nezná a pokud někdo zná, ví, že jde o Seiko. Osobně bych si radši pořídil GS, když už. Auru a jméno Rolex se těžko triumfuje. Myslím, že i "Holy Trinity" (Patek, Vacheron, AP) mají problém, protože Rolex zná fakt každý, kvalita a uchování hodnoty tam jsou, stejně tak historické achievmenty a story za značkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 (upraveno) Nevýhoda Rolexu je, že je přesto nejvíc prodávaná značka na světě, což mi osobně nepřipadá moc fain...a pro ně to je jen bussines nic víc, další věc je, že je nejvíc kopírovaná ve světě, takže to má kde kdo... Nevím přijde mi to , že si Rolex koupí každý jouda, tím se nechci dotknout příznivce značky..., ale už jen z tohoto důvodu mi nepřijde za ty peníze vůbec exkluzivní...Je to asi jako s IPhonem...jiní se s ničím jiným nespokojí.. Rolex tu ale byl, je a bude a to nikdo nezmění... Upraveno 14. prosince 2018 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 SUBY na paradu a Omegy na lietacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Dokud budou na Rolex poradniky tak jim nejaky bondovky muzou byt u zadele. A samo to s nejakou "kvalitou" hodinek samotnych nema co delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Na paradu jsou jiny hodinky nez nudo potapky ne? Prave suby jsou idealni jako kazdodenni pracant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 ako tooly by som ich v tejto cenovej relacii asi nebral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 14. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 No to je tema :-) proc si kupovat plzen, kdyz maj ve sleve branik ...Omegy by som ku Braniku neprirovnaval. Lunetka, vlnky, tah,...no dobre, ale 3.5k vs 8k eciek ? Osobne za mňa Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Napsal jsem to naschval, je to totiz naprosto absurdni tema, ktere tu bylo ... 50x ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Chlapci takhle se tvoří předvánoční flejm Ypo, vole, přiuč se... Jo a Omega je samozřejmě ve všem lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Ona je spíš otázka, proč utrácet za předraženou Omegu, která cpe víc peněz do marketingu než do výroby, a radši si nepořídit třeba Damaska, který uměj vše líp a za míň.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Chlapci takhle se tvoří předvánoční flejm Ypo, vole, přiuč se... Jo a Omega je samozřejmě ve všem lepší. Timto jasnym a nekompromisnim konstatovanim od fandy Rolad bychom mohli tuto diskusi ukoncit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Ona je spíš otázka, proč utrácet za předraženou Omegu, která cpe víc peněz do marketingu než do výroby, a radši si nepořídit třeba Damaska, který uměj vše líp a za míň..Přesně tak. Rolex a pořadníky, Omega, James Bond, NASA,... kdo to chce? Damasko rulezz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Mám oboje a narozdíl od spousty jiných mi buzna tah vyhovuje. Oboje mají něco do sebe a nosím je rád, ovšem kvalita zpracování a vůbec celková konstrukce Subů je fakt někde jinde :-)Nad tímto se musím vždycky pozastavit, nad tou kvalitou zpracování, chceš říct, že hodinky za kilo sou hůř zpracovaný než za kilo osmdesát, to je přece nesmysl. Mam citizeny za patnáct a k nim byly doma seamastery za devadesát , breitlingy za sto dvacet a když jsem je podrobně zkoumal, tak např.citizen pouzdro za nima v ničem nazaostávalo. V čem to teda je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Tak třeba pouzdro na seamasterech je podle mého TOP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se