Diablo1st Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 před 5 hodinami, Dokusan napsal: Limitka facebookove skupiny Christopher Ward Enthusiastics Martine a čo na ne hovoríš? Mne z tých fotiek príde ako keby im chýbal taký "šmrnc", neviem to popísať, ale niečo mi tam chýba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 mě nesedí ten světlej cifr bez struktury a k němu světlý indexy a světlý ručky.. ta vteřinovka mohla být modrá..nebo aspoň to kolečko na konci.. nevím je to takový planý. S vlnkama a modrým prvkem na ručkách by to bylo hned o něčem jiným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Tak byl to výsledek nějaké kompromisu, když se ta limitka tvořila. Mě osobně se moc nelíbí, první limitka CWE byla výrazně lepší. Ale měl jsme to štěstí a byl jsem vylosován. Zájemců bylo mnohonásobně víc než 30. No a když už mám první limitku, tak jsem holt musel mít i tu druhou, což se málokomu poštěstilo. Jinak na živo vypadají o fous líp než na fotkách, nicméně jsou to hodinky do krabice/sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 C6 chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 C60 . . . samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Chrona také, jen C65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enyeus Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Nový přírůstek do rodiny Dneska poprvé na ruce. C65 Ombre v bronzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Konecne na tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 V 11. 2. 2022 v 10:43, shaggy napsal: Konecne na tahu... Hustý... Vypadají luxusně. Ten tah jim sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Dnes ty černý Abyssy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Taky jsem se dneska barevně sladil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Co je to prosím za řemen? Vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 To si už asi nevzpomenu, kde jsem ho koupil. Je to ale obyčejný kožený řemen, ale docela solidně zpracovaný a v příslušně sedících barvách. Nemá to značku výrobce, takže to asi bude nějaká čína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 (upraveno) Dnešní přírůstek, musel sem je take zkusit Upraveno 21. února 2022 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Do těch černých časem asi půjdu. Gratulace k novému kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 před 32 minutami, shewcza napsal: Do těch černých časem asi půjdu. Gratulace k novému kousku. Sem je chtěl jen zkusit (až je budeš chtít, tak dej vědět) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 před 2 hodinami, Dokusan napsal: Sem je chtěl jen zkusit (až je budeš chtít, tak dej vědět) Až je @shewcza budeš mít, tak bych měl zájem o ten hadrák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 před 2 hodinami, shewcza napsal: Do těch černých časem asi půjdu. Gratulace k novému kousku. Tak parádne biele si pustil mne a teraz si zatúžil po nudných čiernych? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Ta černá se mi líbí víc. Mám slabost pro lesklé ciferníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se