Přejít na obsah

Everybody loves Seiko?

suloco

Doporučené příspěvky

Přece je při rozeběhnutí pořádně natáhnu. Od toho je ruční nátah i na automatech. Když si koupim hodinky s COSC je tam pro mne ta výhoda, že už jako nový musej ty hodnoty udržet. Čistě teoreticky nemusej a po pár dnech si můžou sednout, ale já vyžaduju aby tak šly. Mimo to, nenechávají se při kompletaci strojky zaběhnout během ladění třeba v pěti polohách? No, snad jsem si to nespletl se sexem.

tohle už se tu probíralo před deseti lety ..... strojek se testuje mimo pouzdro a pak se to kompletuje ...... je možný, že nějaký drban do toho při kompletaci drkne a celý cosc je v ten moment v hajzlu ....... ale to mě jako zákazníka nezajímá

a v čem spočívá a jak se cosc dělá se dá dočíst třeba tady http://www.svycary.cz/certifikat-cosc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 191
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Aké hype okolo Seiko?

Za 5 rokov, čo sa o hodinky zaujímam som ich videl na ruke u piatich ľudí. Jeden z toho som ja a druhý je tiež člen fóra. Oproti tomu som Diesel, Festinu a Michael Kors videl podstate viac, takže hype je okolo módnych značiek.

A prečo ľudia na hodinkovom fóre majú radi a/alebo rešpektujú Seiko? Za seba poviem, že mám dvesto eurové Seiko a páčili sa mi na prvý pohľad. Nie je veľmi veľa značiek ktoré v tej cene ponúknu inhouse a slušný pocit z toho čo má človek na ruke. A mnoho značiek to nedokáže ani v cenovej hladine omnoho vyššie.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem PADI želvy s 4R36. Šly 3 měsíce, že jsem žasnul. Pak se začaly zpoždovat. Snažil jsem se o návrat k přesnosti navštívil jsem 4x hodináře. Vždy chvilku a pak se zase rozhasily. Vykašlaj jsem se na to jednou za čas to postrčím a žiju. Myslím že hodinky do 10 sec. denně jsou OK. Jde o to aby šly nepravidelně jedním směrem. Nemá cenu se honit v životě kvuli nějaké te vteřině. To přenechám jiným....

Odkaz ke komentáři

OMG 5 stran flejmu" so znalcom "Citizen, Casio, Timex, Prim, Hamilton z tech horologicky vyznamnejsich" to je ako keby som vtrhol na nejake petrolhead forum a vyhlasil, ze nechapem nezmyselny hype okolo BMW,... ze najlepsie bouraky predsa robi Dacia. :D

Odkaz ke komentáři

OMG 5 stran flejmu" so znalcom "Citizen, Casio, Timex, Prim, Hamilton z tech horologicky vyznamnejsich" to je ako keby som vtrhol na nejake petrolhead forum a vyhlasil, ze nechapem nezmyselny hype okolo BMW,... ze najlepsie bouraky predsa robi Dacia. :D

Prosím Ťa, svoj príspevok považuješ za vecný, alebo iba do počtu k spomínanému flame?

Asi starnem a nerozumiem už písanému slovu. Aspoň mi to tak pripadá, na základe Tvojho príspevku.

Odkaz ke komentáři

Niesu to GS a nesedim v Lexuse ale mam ich rad.Oboje (auto sj hodinky) su u mna v kategorii ?za malo penazi,vela muziky? a to mam doma vselico ine aj na vozenie aj na nosenie na ruke...

post-61962-0-13330900-1546237065_thumb.jpeg

post-61962-0-89030800-1546237119_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Gombo
Odkaz ke komentáři

No asi to s tym pisanym textom mame fakt kazdy trochu inak, lebo mne to teda pripada presne tak. Autor sa nekolik let zajima o horologii a ...Citizen, Casio, Timex, .... to ako fakt?

Ja som nikde nevidel napísané "několik let". Tiež si občas rád na niekom zmlsnem, ale musí byť komplet dôkazový materiál, tu som zatiaľ našiel iba celkom normálne založené vlákno s viacmenej relevantnou otázkou a prístpom začiatočníka.

Aby som nebol OT, tak osobne mám Seiko rád len tak, bez nejakého vážneho dôvodu, čisto pocitovo. Ale mám rád aj Citizen a Orient, kedysi som mal rád Timex :)

Odkaz ke komentáři

Mně stačilo jeho "seiko=hype", tady už má od začátku hotový soud, na nic se neptá, o ničem nepochybuje. Dále jeho "hra" a "testování" reakcí členů. Pak jeho studium těch "horologicky významných" dokresluje celek. Má všechny znaky trolla, jedno jak sofistikovaně se je snaží skrýt za "diskuzi a otázky". No nevadí, takovejch ubožáků se do mýho ignoru ještě vejde...

Odkaz ke komentáři

Tak nebral bych to jako soud, prostě má takovej pocit, tak se ptá proč. Nebyl tu členem, tak se o to dosud zajímal asi tak,  že měl/viděl pár Casio, Citizen, Seiko v podobný cenovce a připadá mu to na jedno brdo, a že třeba existuje i nějaký GS a spring drajv zřejmě netuší, protože na to narazí snad možná v Praze, a dřív ani to ne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...