Přejít na obsah

Everybody loves Seiko?

suloco

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 191
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já mám Seiko hodně rád, vždyť taky díky nim propukla tahle moje zvrácená úchylka naplno. Na druhou stranu mě vždycky zamrzí, když se ke mě dostane nějaký ten zmetek a že už jsem jich pár viděl. Jistě, to se může stát u každé značky, ale u Seika je toho poslední dobou na můj vkus příliš. Snažil jsem si sám sobě namluvit, že žádné Seika nepotřebuji, jak hluboce jsem se mýlil. Vždy když do inzerce přibyde nějaké Seiko, rozbliká se mi červený maják v hlavě a jdu to hned omrknout, jestli je náhodou nepotřebuji. Cílím snad už na definitivní, tak uvidíme...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dle mého, kdo nikdy neměl Seiko nepochopí. Buď tě to chytne nebo ne. Já se moc těšil na svá první Seika a bylo to Seiko SNZF21. Něco se mi na nich líbilo, možná jednoduchost, možná poměr cena:výkon ... ??? Nevím něco tam bylo. Jediné co tam nebylo tak láska k PVD, šly z domu a koupil jsem SKX, parádní kousek s historii. Mam je 2 roky a pořad mě baví i když jsou to "obyčejné" hodinky, proč ? Nevím.

Odkaz ke komentáři

Mně u těch levných Seiko strojků štval ten nedořešenej samonátah. Vždy se časem vydřelo uložení pérovníku, ten se nahnul, a západkové kolo začalo dřít o můstek a blbě to dotahovalo. Možná je to i tím, že byly z druhé ruky a měly už něco najeto, ale kdyby tam přidali nějakej ten šutr, nebo tam udělali výřez, tak by to byly nesmrtelný hodinky. Takhle to naštve a blbě se to opravuje.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

1. Levný

2. Levný  :speak_cool:  ("good value for money")

3. Může trvat bez služby po nejméně několik desetiletí obvykle

4. Zmínil jsem, že je to levné?  :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Hele, milánkové, tak já vám povím, jak to je. Před pradávnými časy byla založena dílnička, která se díky šikovnosti a nezlomnosti majitelů rozvinula v ohromný koncern, všeobjímající hodinařinu od enter levelů až po nejvyšší hodinařinu. Výrobu zautomatizoval natolik, aby se jejich výrobky staly dostupnými i pro mě. Je mnoho hodinek na základní lajně "5, které jsou vyloženě nepěkné. Je mnoho slepých cest, které kazí čistou duši mechanických strojků. Kinetic například. To už tam mohla být baterka co něco vydrží, co myslíte? Ale zpět k věci. Celý tento kolos vznikl proto, aby po desetiletích usilování vyplodil klenot: SNZG13k1. To je ten milášek, toho mám, toho chci, toho potřebuji. Na ruce ho mám pořád. K jeho největším kladům patří třeba to, že nemá hacking. U mašinky, která se o deset vteřin za den předběhne, by to byla funkce poněkud k smíchu, něco jako milimetrové stupnice na krejčovském metru. A taky ruční nátah u hodinek, které z ruky prostě nesundám, dobře, na pár minut, třeba u rentgenu, ale jinak ne ;o)

Je to jistě subjektivní stanovisko, ale z mého subjektivního hlediska je nejdůležitější člověk moje manželka, pak samozřejmě já, a proto je nejdůležitější i moje subjektivní stanovisko. Jedině snad ještě SNZG15k1, ty mám taky (když se mi líbil i pískovaný, i broušený povrch, že) a až jim vyměním hadrový pásek za keramický (ale ten mám teprve objednaný) - ale nejspíš je budu muset nosit na druhé ruce. No, to by mi neprošlo, uznávám, lidi jsou dneska divní pavouci a mohli by si myslet kdovíjakou neuctivost....

Jistě se zalíbením pohlédnu třeba na Bottlecapy SRPC63k1, ale nenosil bych je, jsou nádherné, ale milášek by z nich nebyl ;o)

To jen tak na okraj, nechám si něco jinam a na jindy. SEIKO forever

Odkaz ke komentáři

No ale je to pravda, já sám jsem si koupil Logan MCV a fakt SUPER ;o)

je to entry model, atmosférický motor bez turbíny, to je jako automaty bez hackingu a ručního nátahu - a to je právě to super.

Všechno co potřebuju a nic co nepotřebuju. Ale ńa BMW přitom neplivu a majitele nijak nepodceňuji ;o). Rád se podívám, ale nezávidím

toto je reakce na vychvalování značky DACIA na předchozí stránce, nějak se mi nedaří řadit příspěvky tam, kdy bych je rád viděl. Však já na to časem přijdu

Upraveno uživatelem Datel
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...