ragu Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Za mě modrý SMP na gumě nebo černý na tahu. Jinak stejně si je budeš muset vyzkoušet a porovnat sám, objektivní kritéria tady nehrají roli, jednak jsou víceméně srovnatelný a druhak objektivně by sis přece nekupoval hodinky za kilo ))
jacob Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Řešil jsem stejné dilema asi měsíc zpět a vzal jsem modré Pelagos. Ale možná je to ovlivněné tím, že mám keramické Planet Ocean.
John_Lenon Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Pelagosy a ingot? V rámci žánru ani omylem, možná tak ve srovnání s DJ36 jo No ták, dyť to pouzdro je vysoký a hranatý.
villain83 Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Z tyhle dvojice jednoznacne Tudor, zrovna tyhle Omegy se mi oproti predchozim generacim nelibej ani trochu.
cali Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Potvrdzujem ze Pelagosy su uz na ruke trochu citit, ani nie tak vahou, ako rozmerom a tiez pod koselu sa len tak neschovaju.
CEGY Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 K těm Pelagosům, je někde info, z jakého materiálu je cifr a vnitřní chapter ring? Nedaří se mi najít... :) Sem si poprskal displej na jabku, sterku na podlaze, raw denim galety i red wingy.Ptej se dal..
cali Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Kolega to myslel asi tak ze takymi informaciami ma zmysel sa chvalit (myslim zo strany vyrobcu) ak to ma sancu niecomu pomoct, napr ak by cifer bol zo zlata, rucne opracovany a chapter ring co ja viem z iridia tak by to urcite uviedli.... takto to bude proste plast a nieco co Tudor pouziva na farbenie cifrov napatlane na platku mosadze.
Potvor Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Nemyslel jsem to ani tak ze strany výrobců, pouze kdyby někdo věděl, vypadá to totiž dost plastově, tak jen zda je to pouze zdání...
jacob Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Je to pouze zdání. Tudor nedělá vnitřní lunetu z plastu jako třeba Seiko u Prospex.
dr.sphinx Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Jedna recenze (jinak celkově suprová) má jednu překvapivou domněnku: It?s not clear what, exactly, the dial is made from, as in appearance it is identical to the bezel, leading me to believe that it, like some Omegas for instance, also has a ceramic dial, but I cannot confirm this. https://timelessluxwatches.com/reviews/tudor-pelagos-review/
bandicoot Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Že by zrovna Tudor tohle nepřidal do povídky na tom cifru?
dr.sphinx Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Žejo? Pokud to tak je (já o tom ale pochybuju), propásli příležitost mít devět řádků textu
Pelli Odesláno 29. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Diky všem za reakce, tipy a postřehy...predpokladam ze kdybych to spočítal, vyjde to 50:50 :-)))
Micey Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) Omegy.. byť jsou přeplácaný, technologicky supr a bez aury Rolexu pro chudý. Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem Micey
dr.sphinx Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 ...technologicky supr a bez aury Rolexu pro chudý.Technologicky ty Pelagosy ale taky nejsou úplně marný a s tím Rolexem pro chudý - to záleží na majiteli, jestli tyhle blbosti prožívá.
Micey Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Jasně že nejsou marný, jen jsou prostě, nejspíš, o něco míň vymakaný než ty Omegy. Aspoň co se strojku týče. Jasan, většině lidí to nevadí a závidim jim:)
cali Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) Je to COSC inhaus, oboje.... jedni maju coax a druhi zas vacsiu rezervu chodu, nemyslim ze by jedne boli nejak vyrazne napred pre druhymi co do celkoveho vyznenia toho strojku a bezny Franta uzivatel IMO viac vyuzije tu rezervu.A k tomu Rolexu pre chudobnych,.... chronopostihnuty clovek sa moze lahko dostat do situacie ze ma a chce nosit drahsie hodinky nez by odpovedalo jeho spolocenskemu postaveniu. V takom ohlade Tudor ako znacka rozhodne menej proflakla medzi pospolitym ludom nez bondova Omega ma iste plus. Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem cali
dr.sphinx Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) To je složitý, z pohledu rolexáka je skoro k pláči, že se tudoráci dočkali některých vylepšení z 32xx kalibrů s předstihem (zejména chudáci basic subaři, který nemaj dodnes ani ten blbej paraflex, nedovedu sice posoudit, jestli je to fakt o tolik lepší než KIF, ale Rolex se tváří, že jo). Zase si myslím, že běžný Franta uživatel si Pelagosy (bez ohledu na povědomí o značce) jako běžnofrantovský luxus ve srovnání s SMP stopro nevybere. Koaxiálem to člověk nerozetne, to má plusy i mínusy, extrémní antimagnetičnost je účelná věc i frajeřina, ale nemusí to být oproti Pelagosům úplně rozhodující. Já jsem z týhle dvojice v současnosti za Pelagosy, kdyby ale - jak už jsem psal - existovaly SMPc plus mínus starý pouzdro a cifr navíc s tímhle METAS strojkem a průhledem - to bych byl v řiti. Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem dr.sphinx
Micey Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Jinak koukal ze sem to napsal blbe, ta poznamka o tom, ze to vetsine lidi nevadi, patrila k ty aure Rolexu pro chudy. Osobne mi na tech Tudorech vadi jeste ta smouli modra.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se