PavelSch Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Tak v tom případě Ti můj příspěvek vlastně vůbec nepomohl
Diablo1st Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Ak nepotrebuješ dátum šiel by som do Moonwatch. Predsa len sa jedná o nadčasové hodinky, ktoré môžu ísť na akýkoľvek typ remienka. Tie Alpina Alpiner si pozrieť nebol? Majú podobné puzdro ako Omega.
MíraMíra Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 (upraveno) Tudor Black Bay na kovu jsou super, taky je zvažuju.Mrkni sem. https://www.uhrinstinkt.de/tudor-black-bay-m79230n-0002.html Upraveno 11. února 2019 uživatelem MíraMíra
kuncák7 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Říkám to hrozně nerad, já, zastánce tahu a odpůrce NATO hadrů, ale zkus ještě ty moony na natu ( za sebe můžu říct, že je to pecka. Na tahu ani zdaleka tak nevyniknou ).Já to do 50-ti rozhodně bez nich nevydržím, to vím :-).
Starous Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2019 V 11. 2. 2019 v 11:41, MíraMíra napsal: Tudor Black Bay na kovu jsou super, taky je zvažuju.Mrkni sem. https://www.uhrinstinkt.de/tudor-black-bay-m79230n-0002.htmlTo vypadá, že je to dobrá cena. U nás stojí 90K a sice bych se dostal níž, ale na takovou cenu.
Starous Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2019 V 11. 2. 2019 v 11:43, kuncák7 napsal: Říkám to hrozně nerad, já, zastánce tahu a odpůrce NATO hadrů, ale zkus ještě ty moony na natu ( za sebe můžu říct, že je to pecka. Na tahu ani zdaleka tak nevyniknou ).Já to do 50-ti rozhodně bez nich nevydržím, to vím :-).Tak ony Moony vypadají i na kůži a i na NATO výborně co jsme viděl na fotkách, ale pořád si říkám, že jedny chrona mám a budu si je muset nějaky ten čas nechat. Za nějakou dobu si už Ježíšek bude prd pamatovat co mi přinesl ;-)Tak já 50 mám za pár, to víš jsem Husákovo dítě, tak bych to asi ještě nějaký rok vydržel :-) A hlavně se čato cítím na 30 a chovám pořád jak ve 20ti :-) Tedy to mi říká má mladá žena :-))
Starous Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2019 V 11. 2. 2019 v 11:28, Diablo1st napsal: Ak nepotrebuješ dátum šiel by som do Moonwatch. Predsa len sa jedná o nadčasové hodinky, ktoré môžu ísť na akýkoľvek typ remienka. Tie Alpina Alpiner si pozrieť nebol? Majú podobné puzdro ako Omega.Jasoň na Alpina jsem také koukal, nevypadají zle...
Starous Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Ahoj, dnes jsem skompletoval můj výběr. PO 45,5mm, 2500.. Jsou tedy starší, kupovány u CZ AD, full set. Byli by za dobrý peníz, si tedy myslím. Hodinky sami o sobě vypadají v super stavu a musím říct, že mi nadchly. Říkám si jestli by to nestálo za to. Prodat se snad dají vždy.Co si o tom myslíte?Koupit klidně na zkoušku starší?A jsou popřípadě prodejné za nějaký čas kdyby je nechtěl?Poprosím o Váš názor...Děkuji moooc
Exiztence Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Záleží na ceně, stavu, papíry, servis atd
Starous Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2019 V 11. 2. 2019 v 14:17, Exiztence napsal: Záleží na ceně, stavu, papíry, servis atd60k... Stav mi přijde super, nic moc jsem na nich ne našel. Papíry nevím co je tím myšleno? Karty k nim jsou..
Starous Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2019 V 11. 2. 2019 v 14:13, Starous napsal: Ahoj, dnes jsem skompletoval můj výběr. PO 45,5mm, 2500.. Jsou tedy starší, kupovány u CZ AD, full set. Byli by za dobrý peníz, si tedy myslím. Hodinky sami o sobě vypadají v super stavu a musím říct, že mi nadchly. Říkám si jestli by to nestálo za to. Prodat se snad dají vždy.Co si o tom myslíte?Koupit klidně na zkoušku starší?A jsou popřípadě prodejné za nějaký čas kdyby je nechtěl?Poprosím o Váš názor...Děkuji mooocDocela se mi fakt líbí a říkám si, že než vzít nějaké za 100k < , které třeba časem nebudou ono, tak bych asi prodělal více.U těch to si myslím, že půjde kůže a i guma ?
MíraMíra Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 (upraveno) Nový Black Bay za 70k od prověřenýho prodejce mi teda dávají smysl víc. Upraveno 11. února 2019 uživatelem MíraMíra
Stelvio Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 (upraveno) Za mě jsou nejlepší, a podle fotek ti i nejvíc seděj, ty nový SMP. Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Upraveno 11. února 2019 uživatelem Stelvio
miguel Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Pokial Ti sadli Divery 300 alias Bondy, pozri si starsiu verziu ( 212.30.41.20.03.001) Daju sa kupit nove za dobru cenu, su o mm mensie ako sucasne a nemaju "kanagonovy" heliovy ventil. V poslednej verzii maju caliber 2500D s koaxialom a vychytanymi muchami. Pri pravidelnej udrzbe ich budes mat dlhooooooooooo a su to hodinky s historiou
Starous Odesláno 12. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2019 V 11. 2. 2019 v 19:40, Stelvio napsal: Za mě jsou nejlepší, a podle fotek ti i nejvíc seděj, ty nový SMP. Odesláno z mého SM-G960F pomocí TapatalkNa ruce jsou opravdu příjemné, příjemnější než ty Tudory ( 41/15mm ), ale ta cena prostě. cca 116K na gumě a cca 121K na tahu a to nejsem přesvědčen, že bych to SMP dal.. uvidíme no ;-)
Mareka01 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 (upraveno) V 11. 2. 2019 v 14:31, Starous napsal: Docela se mi fakt líbí a říkám si, že než vzít nějaké za 100k < , které třeba časem nebudou ono, tak bych asi prodělal více.U těch to si myslím, že půjde kůže a i guma ?Na origo rubberu (gumě) vypadají PO snad ještě lépe než na tahu. On ten rubber vypadá jako kůže, takže další (kožený) řemen není nutný. Upraveno 12. února 2019 uživatelem Mareka01
AdaMoss Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Co jsem tak letmo projel tohle vlákno, tak si myslím, že bys mohl klidně pokukovat po modelech 40mm+. Tak takovou pazouru nemáš a ty 45/44 jsou ti imho velký. Být tebou beru hesalit Moony, nakoupím řemeny a NATO strapy a máš vystaráno. Jak je zde na fóru zmíněno už asi milionkrát - hesalitu netřeba se bát. Časem se při nošení poškrábe, což můžeš hadříkem za 10min u telky uvést do stavu nových. Já osobně už sklíčko neleštím. Zjistil jsem, že když je sklíčko pěkně rovnoměrně poškrábané, tak se mi líbí víc :-). Pro mě mají Moony jednu obrovskou výhodu oproti ostatním hodinkám. Zatímco jakékoliv jiné hodinky, které si koupíš, tak jsou krásné když si je neseš z obchodu a čím víc je nosíš, tím ztrácí lesk a atraktivitu. U Moonů je to dle mého právě naopak. Jsou nejošklivější, když je neseš z krámu - obyčejné leštěnky, a čím jsou dojebanější, tím jakoby získávají na kráse - vzhledem se blíží k těm vesmírným kouskům, které tu všichni známe z fotek. Moony nepovažuji úplně za tool hodinky - na hrabání se v hlíně bych si je třeba nevzal, ale rozhodnou můžou být (a v mnoha případech jsou) pro každodenní nošení. Když jsou dobrý pro kosmonauty NASA, tak jsou dobrý i pro mě :-).
fil69 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Souhlas s příspěvkem výše... Ty velikosti 44/45 mm vypadají na tvojí ruce fakt moc velké. Myslím si že 40/42 mm budou ideál.Mám zápěstí 20 cm a byl jsem roky zvyklý nosit Seiko sumo. Když jsem pořídil Seiko Alpinist (necelých 39 mm), tak to byl nejprve šok, no dneska je to v prvních minutách šok, mít na ruce znova suma °-)
MíraMíra Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 V 13. 2. 2019 v 12:57, AdaMoss napsal: Co jsem tak letmo projel tohle vlákno, tak si myslím, že bys mohl klidně pokukovat po modelech 40mm+. Tak takovou pazouru nemáš a ty 45/44 jsou ti imho velký. Být tebou beru hesalit Moony, nakoupím řemeny a NATO strapy a máš vystaráno. Jak je zde na fóru zmíněno už asi milionkrát - hesalitu netřeba se bát. Časem se při nošení poškrábe, což můžeš hadříkem za 10min u telky uvést do stavu nových. Já osobně už sklíčko neleštím. Zjistil jsem, že když je sklíčko pěkně rovnoměrně poškrábané, tak se mi líbí víc :-). Pro mě mají Moony jednu obrovskou výhodu oproti ostatním hodinkám. Zatímco jakékoliv jiné hodinky, které si koupíš, tak jsou krásné když si je neseš z obchodu a čím víc je nosíš, tím ztrácí lesk a atraktivitu. U Moonů je to dle mého právě naopak. Jsou nejošklivější, když je neseš z krámu - obyčejné leštěnky, a čím jsou dojebanější, tím jakoby získávají na kráse - vzhledem se blíží k těm vesmírným kouskům, které tu všichni známe z fotek. Moony nepovažuji úplně za tool hodinky - na hrabání se v hlíně bych si je třeba nevzal, ale rozhodnou můžou být (a v mnoha případech jsou) pro každodenní nošení. Když jsou dobrý pro kosmonauty NASA, tak jsou dobrý i pro mě :-). Pod to bych se i podepsal.Kup Moony a jestli si je chceš z nějakýho důvodu nechat na pozděj, tak bych vzal Black Baye.
Tenglis Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 No proboha, to je zase šílené vlákno. Do čeho jsem se to zase začetl. Dlouho jsem moony ignoroval (manuální nátah, bez data, mají to všichni atd.), ale začínám chápat, že tyhle hodinky jsou prostě kategorie sama pro sebe. A nevím, jestli se jim sám ubráním (ikdyž ubránil jsem se už horším věcem). Podle mě Moony + nějaké potápky (BB, LHC, SMP...) = ideální kombo. Good luck!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se