tikzot Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 A to fakt nechapu... takze fakt jen barevny bezels a oyster jen na bico a fullu? Wtf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) Tak očividně přestaly dělat starej gmt stroj 318(7?) takže teď se mohou soustředit na novej stroj což by teoreticky mohlo znament víc BLNR a BLRO a CHNR. Upraveno 20. března 2019 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Jo tak to bude a rikali uz loni v obchodech ze toho budou chrlit vic a hlavne se musi zaplatit ten novej kalibr, takze to pofrci;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Tak otázka jestli na ADčko přišlo třeba 30 gmt za rok z toho 5 pepsi a 5 batmanu a zbytek ln jestli to ted bude 15:15 (nevím kolik chodí třeba si to představuji špatně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 tak na tuty letosni modely muze byt cekacka klidne 20let ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Zas tak hrozný to nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 ja vim, bylo mysleno ze me to uplne minulo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Spanok budem mat urcite pokojny... uplne mimo mna tento rok. A este som aj rad ze som zohnal jeden z poslednych fungl novych LN GMT a nie Batman ako som povodne chcel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Ty novy GMT-M nejsou vubec spatny. Ale znamena to, ze mam ted se staryma GMT-Master II LN vlastne vzacnej model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Nahodou za me novy Batmany dobry. Je pravda, ze jsem cekal vetsi naloz...alespon usetrim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Nový Batman Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Celkem nenápadná a důležitá novinka ty 36mm DJ. Super varianta s konečně novým strojkem, jeden z aspirantů na tahouna prodejů u R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Já myslím, že je to promyšlený koncept hlavních značek, jak nudnými novinkami dorazit zkomírající Baselworld a udělat vlastní výstavu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Sem rád, že jsem vzal ty starý DJ36. Strojek novej sice paráda, ale cifru sebrali po vzoru 41 kolejnici. Za mě dealbreaker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 A to fakt nechapu... takze fakt jen barevny bezels a oyster jen na bico a fullu? Wtf... Delaji Zagorky, aby nikdy nebyli vsichni spokojeni. Ted pofrci Jubilee a barevny lunety a za 2-3 roky se vytasi zpet s Oysterem a zase jim budou vsichni trhat ruce. Holt trendsetting ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Celkem nenápadná a důležitá novinka ty 36mm DJ. Super varianta s konečně novým strojkem, jeden z aspirantů na tahouna prodejů u R.Naprosty souhlas.. kolejnice pryc, římský cisla pryc (jestli dobre vidim na mobilu), novej stroj.... hodinky na furt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Já jsem spokojenej. Nemusím se psát do dalšího pořadníku, stačí mi ty /nebo mým dětem/, ve kterých už visím.Dělají mi radost, další model co mám je ?out of production?, takže co víc si vlastně přát! Samá pozitiva a sociální jistoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Tak mam alespon dalsi rok klid. Alespon co se Rolex tyce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Se divím, že tak odkládají nový strojek do subů. Těch 70 hod tam hodně chybí a konkurence s inhouse strojky je už dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Se divím, že tak odkládají nový strojek do subů. Těch 70 hod tam hodně chybí a konkurence s inhouse strojky je už dáldyt je stejne nikde nemaj, tak je jedno, jakej strojek v nich je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se