Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak jsem psal mám novej řemen a je extremně vyschlej

tak ten řemen stojí za hovno ..... vyhoď ho a kup si pořádnej

Odesláno

řemeny od hodinek neošetřuju, ale na pásky, boty, hadry na motorku a tak podobně používám

20150123-160114-a978n38697.jpg

nanášim houbičkou nebo prstama, nechám v teple vcucnout, druhej den zbytek otřu a přeleštim (když jde o boty). Používám to spousty let

Odesláno (upraveno)

Tydle balzamy, pohoda. Neni duvod nenatrit vnejsek remene balzamem jak tu jsou postnuty. Kuze se zvlacni a vsecko ok. Zevnitr toe jedno, to uz mazou oleje z kuze. Ted jsem tim prejel new old stock a ohyba se na ruce jako proutek;) olej na kuzi teda nepouzivam, jen na drevo. Navic kazdy - i kokosovy olej prece casem zlukne, tak nvm jestli je to to vonco...

Upraveno uživatelem 4st0n
Odesláno

Jediný olej na kůži je paznehtový,ale chce to opatrně a raději méně . Paznehtový se nějak nemění,ale má trochu "specifickou" vůni.

Odesláno

Za dobu svojho chronopostihnutia som odrovnal dobre okolo 30 remenov nikdy som ziaden nijako neosetroval. Pravda nejak super drahe remene nevediem, vrchol je u mna Hirsch, ale aj tak si myslim ze kozeny remen sa nosenim proste znici aj keby bol z jednorozca. Ak uz remen vyzera, ze by potreboval nejako osetrit, tak podla mna najefektivnejsie osetrenie je nakup noveho.

Odesláno

souhlas, mě koženej řemen vydrží tak maximálně měsíc, pak je hotovej nezávisle na tom, jak je kvalitní. Ovšem nevím, jestli by mi superkvalitní v ceně několika tisíc vydržel víc, páč takovej sem nikdy neměl. Měl jsem několik ručně šitých apod, ale každej šel pa. (přešel jsem na nylon a ten normálně peru v pračce)

Odesláno

tak ale nekdo ma tech remenu mraky a strida je, nebo nektere nenosi, obcas je obtahnout jim urcite nezaskodi

malokdo nosi jeden remen v kuse

Odesláno

tak ale nekdo ma tech remenu mraky a strida je, nebo nektere nenosi, obcas je obtahnout jim urcite nezaskodi

malokdo nosi jeden remen v kuse

tak jako je jedno, jestli je těch řemenů víc, nebo se každý měsíc koupí další, ve finále to vyjde nastejno

Odesláno

Názor jednoho výrobce obuvi a remenu aby nepraskaly: na

výrobky z hovězíny je nejlepší hovezi luj a na výrobky z veprovice vepřové nesolene

sádlo.Ten Nilfet nebo Equifix Leader balsam je taky dobrý.Timto osetruji svoje

hotové vyrobky před prodejem

• po 5 týdnech...
Odesláno

Je to už přes 20 let, co jsem začal na motorkářské boty a rukavice používat Renapur, balzám na kůži, obsahující mj. i včelí vosk. Byl jsem překvapen, jak to fungovalo, moje turistické boty jsem vyhazoval po 10 letech s totálně KO podrážkou a jejím uchycením, zatímco vlastní svršek byl jako nový. To samé rukavice. Mezitím jsem začal Renapur používat i na opasky ke kalhotám a když jsem byl zasažen - letos to bude 11 let - chronovirem, i na řemínky hodinek. 1-2x ročně nanesu houbičkou tenkou vrstvu z obou stran, nechám pár dnů působit a přebytečný vosk setřu hadříkem. Řemínky mají zvýrazněnou barvu, trochu ztmavnou, jsou vláčné a ani po dlouhé době na nich nejsou žádné praskliny.. Hodinek teď ale nosím víc, když jsem jich měl jen pár a řemínky byly tedy více nošené, ošetřoval jsem je Renapurem cca 1x za 3 měsíce.

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...