YPO Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Jak jsem psal mám novej řemen a je extremně vyschlejtak ten řemen stojí za hovno ..... vyhoď ho a kup si pořádnej
morepower Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 řemeny od hodinek neošetřuju, ale na pásky, boty, hadry na motorku a tak podobně používámnanášim houbičkou nebo prstama, nechám v teple vcucnout, druhej den zbytek otřu a přeleštim (když jde o boty). Používám to spousty let
4st0n Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 (upraveno) Tydle balzamy, pohoda. Neni duvod nenatrit vnejsek remene balzamem jak tu jsou postnuty. Kuze se zvlacni a vsecko ok. Zevnitr toe jedno, to uz mazou oleje z kuze. Ted jsem tim prejel new old stock a ohyba se na ruce jako proutek;) olej na kuzi teda nepouzivam, jen na drevo. Navic kazdy - i kokosovy olej prece casem zlukne, tak nvm jestli je to to vonco... Upraveno 7. března 2019 uživatelem 4st0n
bohus76 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Jediný olej na kůži je paznehtový,ale chce to opatrně a raději méně . Paznehtový se nějak nemění,ale má trochu "specifickou" vůni.
lucid Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 (upraveno) Na kůži jedině Dr. Martens Upraveno 7. března 2019 uživatelem lucid
cali Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Za dobu svojho chronopostihnutia som odrovnal dobre okolo 30 remenov nikdy som ziaden nijako neosetroval. Pravda nejak super drahe remene nevediem, vrchol je u mna Hirsch, ale aj tak si myslim ze kozeny remen sa nosenim proste znici aj keby bol z jednorozca. Ak uz remen vyzera, ze by potreboval nejako osetrit, tak podla mna najefektivnejsie osetrenie je nakup noveho.
morepower Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 souhlas, mě koženej řemen vydrží tak maximálně měsíc, pak je hotovej nezávisle na tom, jak je kvalitní. Ovšem nevím, jestli by mi superkvalitní v ceně několika tisíc vydržel víc, páč takovej sem nikdy neměl. Měl jsem několik ručně šitých apod, ale každej šel pa. (přešel jsem na nylon a ten normálně peru v pračce)
beeman Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 tak ale nekdo ma tech remenu mraky a strida je, nebo nektere nenosi, obcas je obtahnout jim urcite nezaskodimalokdo nosi jeden remen v kuse
4st0n Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Jednou za cas remen prejedu a pokud je to ta leskla kuze, z vnejsku ji to jen pomuze, pac nevysycha, ale jo, jde to i bez toho... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
morepower Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Odesláno 9. března 2019 tak ale nekdo ma tech remenu mraky a strida je, nebo nektere nenosi, obcas je obtahnout jim urcite nezaskodimalokdo nosi jeden remen v kuse tak jako je jedno, jestli je těch řemenů víc, nebo se každý měsíc koupí další, ve finále to vyjde nastejno
Hudson10 Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Názor jednoho výrobce obuvi a remenu aby nepraskaly: navýrobky z hovězíny je nejlepší hovezi luj a na výrobky z veprovice vepřové nesolene sádlo.Ten Nilfet nebo Equifix Leader balsam je taky dobrý.Timto osetruji svojehotové vyrobky před prodejem
Ivan Lelák Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Je to už přes 20 let, co jsem začal na motorkářské boty a rukavice používat Renapur, balzám na kůži, obsahující mj. i včelí vosk. Byl jsem překvapen, jak to fungovalo, moje turistické boty jsem vyhazoval po 10 letech s totálně KO podrážkou a jejím uchycením, zatímco vlastní svršek byl jako nový. To samé rukavice. Mezitím jsem začal Renapur používat i na opasky ke kalhotám a když jsem byl zasažen - letos to bude 11 let - chronovirem, i na řemínky hodinek. 1-2x ročně nanesu houbičkou tenkou vrstvu z obou stran, nechám pár dnů působit a přebytečný vosk setřu hadříkem. Řemínky mají zvýrazněnou barvu, trochu ztmavnou, jsou vláčné a ani po dlouhé době na nich nejsou žádné praskliny.. Hodinek teď ale nosím víc, když jsem jich měl jen pár a řemínky byly tedy více nošené, ošetřoval jsem je Renapurem cca 1x za 3 měsíce.
Dali Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Na řemeny z krokodýla používám zásadně krokodýlí sádlo a bez problémů, vydrží i deset let.
YPO Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 já si dávám krokodýlí sádlo na prsa .... doufám, že vydržím ještě 15 let
siwi Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 To spíš sádlo ze psa a vydržíš 2x tolik.
YPO Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 15 let je strop ..... pak už bych to tu nepřežil
shaggy Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 já si dávám krokodýlí sádlo na prsa .... doufám, že vydržím ještě 15 letNa cecky patri zasadne sampus!
Harwey Odesláno 11. října 2024 Nahlásit Odesláno 11. října 2024 toto poznate, pouzivate? https://infinitywatches.cz/en/product/ais-chronoleatherpen/
Lynx12 Odesláno 11. října 2024 Nahlásit Odesláno 11. října 2024 Pokud bych nosil kožený řemínek, použil bych toto, vpije se, nezanechá žádný film, funguje i na vyschlou kůži... https://festovniveci.cz/produkt/100-kondicioner-na-kozenou-obuv/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se