JaRooN Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Mitaku, to jsme asi každý koukal na jiný pořad...Když mluvili o historii, tak o nikom jiném, než o Langem nemluvili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 (upraveno) Mě nevadí, že je to ušité na míru Koscomu a jimi nabízenému portfoliu, ale postrádám značky, jako Zenith, Panerai, IWC nebo Omega. Oris byl super, ostatní byl pěkný výlet do historie, je dobré vědět co s čím souviselo a že hodinařina byla kolikrát dost tvrdý chleba. Moser mě neoslovuje produktově, ale jeho historie mě zaujala. Pan Eben je srozumitelný a dobře se poslouchá. Za mě jako celek velmi dobré. Upraveno 4. května 2019 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Mitaku, to jsme asi každý koukal na jiný pořad...Když mluvili o historii, tak o nikom jiném, než o Langem nemluvili...To proto, že nám sem na Moravu pouští asi jiný pořad... za mě souhlas s Mitakem. No ale zas je lepčí něco jak nic!Vyloženě se však těším na další díl, to bude prča! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 To proto, že nám sem na Moravu pouští asi jiný pořad... za mě souhlas s Mitakem. No ale zas je lepčí něco jak nic!Vyloženě se však těším na další díl, to bude prča! Sacoval bych, ze to bude: 5% historie, 15% krajina, 30% Karel IV a 50% Orliky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 (upraveno) Mitaku, to jsme asi každý koukal na jiný pořad...Když mluvili o historii, tak o nikom jiném, než o Langem nemluvili...V souvislosti s Langem mluvili jen o proměně hornického města na hodinářské. Protože on zalobboval u panovníka a protlačil to, aby se to vůbec stalo, takže v té historické rovině ho vynechat nemohli. Hodinky Lange z 20./21. století neukázali ani jedny. A pokud jde o hodinářskou stránku, tak Lange nebo G.O. můžou ukázat samozřejmě nesrovnatelně víc než usmolený Union nebo Tutima. Stejně tak úplně vyřízli ze Schaffhausenu IWC, když pouze zmínili jméno zakladatele. Je sice krásné, že Moser se zasadil o Schaffhausen při jeho vzniku a bylo to pro mě zajímavá novinka, ale posledních 40 let sere pes na Moser, který přestal existovat a Schaffhausen = IWC, i když jejich produkce jde do kopru na úkor marketingovým blbostem. V Schaffhausenu jsem byl ještě předtím, než mě hodinky zajímaly, takže to bude pro mě příště skoro jako poprvé. Ale v Glasshütte jsem v muzeu byl předloni a z pohledu moderního člověka nosícího náramkové hodinky bylo pro mě muzeum docela zklamání. Moderní éře tam nevěnovali skoro nic. A to ani od Glasshütte Original, kteří muzeum provozují. Mnohem zajímavější pro mě byly návštěvy v drážďanských obchodech plných skvostů od Lange. Upraveno 4. května 2019 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Těšil jsem se na první díl a ten byl pro mne docela zklamání: všechny ty cestopisné, historické a jiné pindy přímo nesouvisející s konkrétní hodinářskou firmou, mi připadly zbytečné. Pak jsem si ale uvědomil, že ten seriál je nazván Cesty za?. a tedy, že takhle to podávat je záměr. Od té doby vím, co mám a nemám čekat, proto za mne dobrý, fajn seriál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Mě se ten pořad líbí, a jak píše Lucid - jsou to "Cesty za..." a mají na to jen 40 minut a hlavně to musí udělat takové "stravitelné" pro masu. Když tam bude převažovat hodinářská technika, zejména ta současná, tak to dost lidí přepne po 10-ti minutách. Oris je moje srdcovka, takže první díl mi udělal radost, ale jak píše Sphinxx, chybí tam zásadní značky jako Zenith, Omega a Rolex, to je pro mě docela překvapení... Ten pořad by měl mít tak 30 dílů a všichni bychom si možná přišli na své . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Stahujem prvy diel, som veeeelmi zvedavy, ake to bude. Manzelku donutim, ako majitelku Frederique C. pozriet aspon diel o tejto znacke Osobne sa najviac tesim na PRIM. Dufam, ze tam aspon poupratuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Da se to stahnout jeste nekde jinde, nez z CT?Jsem v cizine a tady se to nespusti kvuli copyright Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Pár strán dozadu mi tu radil Lucid použiť Hola Free VPN Proxy unblocker. Mne to funguje bez problémov, vyskúšaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Kolegovia, ?zhltol? som vsetky tri diely a musim povedat, ze sa mi to velmi pacilo. Velmi prijemne spracovany dokument. Tesim na cast o Primkach! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochne Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Da se to stahnout jeste nekde jinde, nez z CT?Jsem v cizine a tady se to nespusti kvuli copyright Jednu stranu zpět jsem dával odkazy ke stažení všech tří dílů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 tak dnes jdeme na Prim...třeba to bude díl o MPM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 tak dnes jdeme na Prim...třeba to bude díl o MPM 2:Dnes jdeme tak akorát do prdele, hodinky nahrazeny mimořádně Václavem Postráneckým a ani zítra jsem je v programu nenašel... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Dnes jdeme tak akorát do prdele, hodinky nahrazeny mimořádně Václavem Postráneckým a ani zítra jsem je v programu nenašel... :-(to jako fakt? Tak to jsem ani nepostřehl...tak bude Ajax, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Dneska by to mělo být i o MPM prý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 to jako fakt? Tak to jsem ani nepostřehl...tak bude Ajax, no...To jako zcela vážně :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 https://www.ceskatelevize.cz/tv-program/hledani/?filtr%5Bslova-casti%5D=cesty+za+hodinářským+uměn%C3%ADm tak až příští středu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 hmmm, takže bude ten Ajax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 No fakt super teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se