TomNguyen Odesláno 16. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Tak JoyStick vytáhl stědrou nabídku, jak StO ošáhat, a já jsem ho nechtěl zklamat, tak jsem si to od něj rovnou vzal. Už se těším na modrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 super ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 18. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Tak spolupráce s JoyStickem dopadlo. Tak zas za půl roku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Paráda... Já je budu mít příští týden. Jakej z nich máš pocit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Vypadají dobře a myslím, že se tak rychle neokoukají. Předchozí mi přišly trošku kýčovité.Prosím co je to přesně za model a kde se dají sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 4. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 To jsou nové Seiko Turtle Save the Ocean. Ještě je nekoupíš protože ještě nevyšly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Ja ja. Verfügbar ab Juni 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 (upraveno) SRPD21K1 - to je jejich označení. Kdy budou přibližně k dostání, ty prostě musí mít! Upraveno 4. května 2019 uživatelem Pavel87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Na stránkách Omegy pár novinek... Tyhle "letní" Planet Ocean 43,5 mm budou od října 2019. Jsou tam i nová chrona současného modelu diver 300 - za mě pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Za mne taky, ale asi trochu mimo rozpočet a mimo to, tazatel už přírůstek má. Jen sis popletl vlákna. Omegy super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 24. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 (upraveno) Tazatell přírůstek má, ale určitě bude kupovat další. Omega to ale rozhodně nebude, to radši vezmu 6 lepších Seik :D Upraveno 24. května 2019 uživatelem TomNguyen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Jasný, beru na vědomí . Jen mě zaujaly ty letní barvy Omegy, tak jsem to jsem lupnul. Omlouvám se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelus Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 A musí to být za každou cenu Seiko? Osobně mám jako pracovní hodinky taky od Seika a samozřejmě že jsou naprosto perfektní ale jako potápky mohu doporučit do 13k třeba: - Steinhart Apollon s Etou 2824 (300M)- Za pár korun vypadají dobře i Dan Henry 1970- Jinak pokud Seiko tak určitě SKX007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 27. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Steihart Apollon ne, to je moc punk už. Dan Henry 1970 mám 2, 44mm a 40mm, bohužel oba šedá verze SKX007/SKX009 budou v dalším kvartálu Jinak aktualizace: Za tento kvartál jsem zakoupil od Franty SRPA21 PADI, Nemusí to být nutně Seiko, ale jsou mi nejsympatičtější. P.S: Kdyby někdo věděl o Dawn Grey za dobrou cenu (pod 10) dejte mi prosím vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 co by si povedal na tieto: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/129417-p-ventus/ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 19. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Ahoj lidí, Byl mi poukazován a byl jsem konfrontován svou rodinou, že ta závislost je už dost závažná, že těch kousků je fakt hodně, a jestli bych nezvažoval o redukci na 1-2 kousky, který sice budou mít jiné cenovky, než co nosím, ale nebudou tak bít do oči. Mé stanovisko vždy bylo, že víc je líp, baví mně ty low-costy,nebaví mně být OWG, a když bych všechno zbavil, abych kupoval velké bratry, tak na to akorát ztrácím. Ale musím uznat, že mám toho opravdu dost, že je už to zavání "hoarding" a "zkurvený konzumerismem", a některé kousky jsem nenosil už dost dlouho. Ale bojím se, že když nakoupím těch 2 "pořádný" tak se okouknou a budu zpět na začátku. Kdybych teď všechny své kousky zbavil (cca 30 ks), počítám, že bych dostal na částku 200k Otázka zní: A) Jít do 1-2 "big boy" hodinek ? Které ? Spíše něco, co příliš nekřičí "mám hodinky za 100k+, koukejte na mě", takže Rolex (stejně nejsou) /Breitling ne. Hodně si přikláním k: GS Snowflake, případně jiné GS limitkyMM300 jako toolOmega Seamaster 300 nebo Speedmastery (ale těch milion reedici mně trochu vadí)IWC PortugueseZenith El Primero nebo zůstat u svých low cost srandy a nahromadit dále Ostatní lidí to nechápou, tak musím na Vás obracet jakožto podobné pacienty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Na to co kdo řiká se vyser. Pokud o tom přemejšlíš jenom proto, že to někdo řiká, tak se tim vůbec nezabejvej. Pokud Tě to vnitřně táhne k dražšim kouskum, tak to pak má smysl řešit. Začal bych asi Seamasterama, nebo Zenithama. Jak si koupíš GS, nebudeš chtít nic jinýho. Ale evidentně Tě baví low cost srandy, takže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Ja by som volil asi čierne potápky (Tudor BB58, Omega Seamaster atď) a biele moderné oblekovky (napr. GS Snowflake), príp. modré pilotky (napr. IWC Mark XVIII). Inak redukcia z 30 na 2 kusy sa mi zdá dosť drastická a nereálna. Neverím, že sa dostaneš pod 5 kusov. Ale držím ti palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Já myslím, že to smysl má a prošlo si tímto dost zdejších členů včetně mě. Jdi do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Přesně jak říká Joy - na názory ostatních kašli. Dokud má rodina co jíst a kde bydlet, nenechal bych se rozhodit. Pokud v sobě samém cítíš pohnutky se sunout k dražším kouskům, pak ten scénář, který nastiňuješ, může mít smysl. Jak čichneš k hodinkám okolo 100k nevím, jestli se ti bude chtít zpátky. Netvrdím, že to nejde - spousta členů tady je toho příkladem...Nicméně minimálně má zkušenost je taková, že ty hodinky z nižších kategorií pak zůstávají v šuplíku. Můžu říct, že z těch dražších kousků, které jsi nahodil výše, jsem měl všechny (samozřejmě ne všechny barevné varianty a mutace). Některé mám dodnes a s žádnými podle mě neuděláš chybu. Za mě NEJ jsou El Primero a Snowflake. Ale na GS bacha...je to jiná liga :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se