Zdenek1307 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Ty C63 resp. kolekci Sealander jsem nějak zazdil. Vypadají zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Grand Malvern SH21 Power Reserve Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Marky a cesta z Prahy starým poctivým Ostravanem. Celkem se to k tomu retro stylu hodinek hodí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Vypadají parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 To pouzdro mám moc rád. Jsem zvedavej až je dám vedle starých Mark IV Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 V 3. 7. 2020 v 13:55, Dokusan napsal: Jdu asi něco prodat a koupím si totok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak mi to trvalo rok ... Teď jsem si projížděl celé své vlákno a mám pocit,že se pořád motám v kruhu. Takový kolotoč. Musím se nad tím zamyslet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 (upraveno) Jsou perfektní, slintám. Upraveno 27. července 2021 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Tyhle jsou dobrý ale. Momentálně se mi líbí víc než klasický Moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Jooo tyhle jsou fakt paradni možná se mi taky libej víc jak moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 V 14. 6. 2021 v 8:21, Dokusan napsal: Titanový C63 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pro mě jeden z nejzajímavějších počinů CW za poslední roky. Prosím tě, jak si s nimi spokojen? Co titan grade 2? Chytá šrámy jednoduše? Skrytá korunka je spíše výhoda (netlačí do ruky), nebo je to už na úkor funkčnosti (špatně se s ní manipuluje)? Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Skrytá korunka je spíš taková zajímavost. Sice netlačí,ale je to za cenu trošku horší manipulace s ní. Tisk je v pohodě,nezaznamenal jsem žádné šrámy. Celkově jsou to hodinky opravdu velice svébytné a z portfolia Wardů výrazně vystupují. Pouzdro C63 je menší než C65 a celkově působí výrazně menším dojmem,což je jenom dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 (upraveno) Než hodím inzerát napíšu to tady, kdyby chtěl někdo nový černý bondovky tak je budu pouštět. Potřebuji na nehodinkovou investici, takže bez výměn Upraveno 5. srpna 2021 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Podlehl sem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 pekne podlehnuti, ale jedno z mala co stoji u Eltonu za hrich, gratulace k Anthropoidum… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 No tak tady jsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 před 14 hodinami, Dokusan napsal: No tak tady jsou Gratulace! Ty jsou povedené a to balení je také docela vychytané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Dnešní přírůstek. Mám z nich obrovskou radost i díky autorovi,kterému taktéž děkuji za skvělý pokec a kompletni prodejní servis. Rychlé foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Pořád mě baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 jedeš bomby...super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Dnešní nákup Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se