colommbo Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Tissot - tohle obdélníkové provedení pouzdra mě bere, má taky jedny podobné, manuál artdeco, odhadem nějaká třicátá léta.Wardy jednoručky - moc zajímavá vychytávka, akorát hrozí nebezpečí, že s nimi ten čas halt bude rychleji utíkat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 ND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Dnešní combo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Ne že bys to neměl všechno hezký, ale jen se optám- jak dlouho jsi měl v poslední době jedny hodinky nepřetržitě na ruce? Přijde mi, že to u tebe nemůže být déle než 2 hodiny a i to už je hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Ty bronzový C65 mám na ruce každý víkend. A v podstatě každý den. Občas k nim něco vezmu do páru. Vždy mám u sebe dvoje hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Ty bronzový C65 mám na ruce každý víkend. A v podstatě každý den. Občas k nim něco vezmu do páru. Vždy mám u sebe dvoje hodinkyNeber to nijak zle, já jsem za tebe rád. Sám si nosím do práce mimo toho co mám na ruce, dvoje další, co kdyby. Takže jsem vlastně normální :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Tak bronzový C65 Trident Bronze SH21 LE letí na servis do Londýna.Jsem zvědavý, co zaujme jejich místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Co se s nimi stalo? Prasklo perko při natahování? Alespoň to se mi stalo u mých C9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Ne, ale jde to natahovat dost ztuha a korunka se blbě vytahuje a zasunuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Tak držím palce! Jinak u mých nezabral servis v Anglii, ale až ten provedený ve Švýcarsku, kam SH21 dříve posílali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Podle mě posílají do Švýcarska všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 ok, tak to vypada ze to muze byt jenom horsi,dvoje hodinky jsem jeste sebou netahal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Poctivý hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Asi jsem dosáhl (alespoň bych tomu rád věřil) vrcholu svého chronobundu. Tyhle mi sedí, nebojím se je nosit, nejsou moc kriklavy. Prostě ideál. Zbytek půjde z domu (s výjimkou Wardů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Tak to už áno Uvidíme, koľko ti to vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Myslím, že tentokrát ano. Nejsou nový, jsou univerzální a nenápadný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Skoda, ze je pan Rolex neudrzel na 40mm. Byly by dokonaly.Jinak gratulace. Podrz mi Suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Přesně tak, být tak 40 mm.Každopádně gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 No Suby za chvíli půjdou. Ale před nimi jsou na řadě Navitimery a Moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 To uz je lug to lug pres 50 mm myslim.. Sedi ti pekne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se