spaja Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Zavolal jsem do Rolexu, at me z toho poradniku na Daytony vyskrtnou, ze jim na ne seru.Tak to sis dovolil dost, máš u nich asi utrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Aspon se dostane driv na permonika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Dneska jsem se ptal pani u Bechyneho, jak je to s expama I, ze bych rad koupil, tak rikala ze je poradnik a cekacka nekolik mesicu.. achjo..☹ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 @Potkan zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Dneska jsem se ptal pani u Bechyneho, jak je to s expama I, ze bych rad koupil, tak rikala ze je poradnik a cekacka nekolik mesicu.. achjo..Ahoj. Čekačka několik měsíců může být taky 2-3. Doufám, že ses zapsal. Já si dal na podzim loňského roku zápis do pořadníku na Pepsiny, s tím, že bych si je mohl teď v květnu nadělit k polokulatinám. Vždycky jsem byl optimista a věřím, že naděje umírá naposled. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popovic Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 2 hodinami, kdojinej napsal: Dneska jsem se ptal pani u Bechyneho, jak je to s expama I, ze bych rad koupil, tak rikala ze je poradnik a cekacka nekolik mesicu.. achjo..☹ Ma Bechyne otvorene, na webe vidim zavrete kvoli nariadeniu vlady:-)1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Před hodinou, Popovic napsal: Ma Bechyne otvorene, na webe vidim zavrete kvoli nariadeniu vlady:-)1 Na e-mail nemusi mit otevřené dveře do krámu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 4 hodinami, Chosef76 napsal: Ahoj. Čekačka několik měsíců může být taky 2-3. Doufám, že ses zapsal. Já si dal na podzim loňského roku zápis do pořadníku na Pepsiny, s tím, že bych si je mohl teď v květnu nadělit k polokulatinám. Vždycky jsem byl optimista a věřím, že naděje umírá naposled. Sent from my iPhone using Tapatalk Já jsem na ně zapsán už rok :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Nieco robime zle. (vid p.Permon) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popovic Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 11 hodinami, LovecK napsal: Na e-mail nemusi mit otevřené dveře do krámu... Mne napisali davnejsie, ze sa mam zastavit po napisani emailu. Chyba mi s nimi nakupna historia. Skusim znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engels Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Já čekám na gmt uz treti rok, mám obavy ze se nedockam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 To klapne ) suby si měl do měsíce? co si pamatuju, ne? Tak by mohly klapnout i GMT rychle ) mě trvaly 11 měsíců...Ahoj. Čekačka několik měsíců může být taky 2-3. Doufám, že ses zapsal. Já si dal na podzim loňského roku zápis do pořadníku na Pepsiny, s tím, že bych si je mohl teď v květnu nadělit k polokulatinám. Vždycky jsem byl optimista a věřím, že naděje umírá naposled. Sent from my iPhone using TapatalkSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Mate nejake realne skusenosti s dodacou dobu yacht master , oystersteel a platinova luneta? Resp. ako by sa to mohlo pohybovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 44 minutami, EpsteinBarr napsal: Mate nejake realne skusenosti s dodacou dobu yacht master , oystersteel a platinova luneta? Resp. ako by sa to mohlo pohybovat? měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 U mě Carollinum opakovaně 1-2 měsíce, Bechyně ZATÍM rok a půl. Rhodium dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Moja naivita je nekonecna. Premyslal som, ze na 50. narodeniny, ktore sa blizia, dam konecne sancu Rolex. Co by som si skutocne vazil. Seriozne. Naviac, mnohí tu pisete, ako AD da prednost aj obycajnemu cloveku bez nakupnej historie, cloveku ktory bude hodinky nosit denne, bez potreby ich predat o par korun drahsie a pod. Nie som na fore dlho. Necelych 10 rokov. Predal som asi 3 kusy za cele obdobie a aj to islo o hodinky v cene do tisic eur, z toho 2-3x Seiko a raz Sinn Zvysok sa zbiera v sufliku. Ok, uznavam, ze seikokotizmus je u mna dost vyrazny, ale hodinky neziarlia, ako mi raz pripomenul Instant. Tak som to dal "riadne vysoko" a poptaval gmt-master ocelove, pepsi. Mam pocit, ze pan predajca od smiechu oplul monitor a ponukol mi fg verziu za 36K a yachty s dostupnostou jeden rok. Dakujem pekne... Za pokus to stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 (upraveno) Jak to tady tak pročítám, mám pocit, že z velké části záleži na náhodě, někomu to výjde, ikdyž je "nováček", někomu skrze vybudovaný vztah s AD, jiným to nevychází a čekají, ať již patří do kterékoliv kategorie. Hodně jste zde řešili ocelové suby, explorery, sea dwellery a celkově větší hodinky, nemáte někdo nedávnou zkušenost s nákupem 36mm datejustů v oceli na jubilee u pražských AD? Upraveno 4. března 2021 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 (upraveno) před 19 minutami, EpsteinBarr napsal: Moja naivita je nekonecna. Premyslal som, ze na 50. narodeniny, ktore sa blizia, dam konecne sancu Rolex. Co by som si skutocne vazil. Seriozne. Naviac, mnohí tu pisete, ako AD da prednost aj obycajnemu cloveku bez nakupnej historie, cloveku ktory bude hodinky nosit denne, bez potreby ich predat o par korun drahsie a pod. Nie som na fore dlho. Necelych 10 rokov. Predal som asi 3 kusy za cele obdobie a aj to islo o hodinky v cene do tisic eur, z toho 2-3x Seiko a raz Sinn Zvysok sa zbiera v sufliku. Ok, uznavam, ze seikokotizmus je u mna dost vyrazny, ale hodinky neziarlia, ako mi raz pripomenul Instant. Tak som to dal "riadne vysoko" a poptaval gmt-master ocelove, pepsi. Mam pocit, ze pan predajca od smiechu oplul monitor a ponukol mi fg verziu za 36K a yachty s dostupnostou jeden rok. Dakujem pekne... Za pokus to stalo. Je tu asi 50 ľudí, ktorí čakajú na ten model 3 roky s podobnými čistými úmyslami a nič. Takže nemusíš byť z toho sklamaný, je to úplne normálna reakcia predajcov na dopyt podobných modelov. Ale treba skúšať a motyka možno vystrelí :). Upraveno 4. března 2021 uživatelem Davis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodyhyd Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Aktuální zkušenost: 5.1.2021 osobní návštěva u Bechyněho a zapsání na “waiting list” na černé Suby date. Mimochodem velice fajn jednání. Věnovali se mi dva chlapíci, všechno ukázali vysvětlili. Měl jsem na ruce svoje oblíbené Aquatimery, tak sme pokecali, chtěli se na ně podívat. Dnes telefonát, že si pro ně můžu přijít. Takže za mě OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Juuu, ja byl napsanej par dni po tobe na to samy. Du setrit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se