igor261069 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Tak po te, co me v Carol pri dvou navstevach poslali do...., ze tak 3-6 let, mi po 3/4 roce doslo, ze pro me maji netopyra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Tak po te, co me v Carol pri dvou navstevach poslali do...., ze tak 3-6 let, mi po 3/4 roce doslo, ze pro me maji netopyra. gratulace! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Tak po te, co me v Carol pri dvou navstevach poslali do...., ze tak 3-6 let, mi po 3/4 roce doslo, ze pro me maji netopyra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Trochu mi trvalo, než jsem z toho vyčetl BLNR, ale každopádně gratuluji! Jsou to výborný hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Uz jsem trochu rezignoval a nedoufal, takze je to pro mě šok, ale příjemný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Jednoduché vysvětlení, výpadek turistu je znát ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Tak konecne budu moct zaletet na rolex sraz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 (upraveno) Double, sry Upraveno 6. března 2020 uživatelem igor261069 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Jednoduché vysvětlení, výpadek turistu je znát ) A nebo dodávek do státní správy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Tak po te, co me v Carol pri dvou navstevach poslali do...., ze tak 3-6 let, mi po 3/4 roce doslo, ze pro me maji netopyra.Gratulujem. Skvelý pocit vedieť, že neideš do butiku len sa prosíkať aby ťa zapísali na WL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaTenese Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 ? tak po 10 mesicich cekani na sub date, muzu konecne opustit toto vlakno a presunout se do "co mate prave na ruce".. Odesláno z mého SM-A505FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 ? tak po 10 mesicich cekani na sub date, muzu konecne opustit toto vlakno a presunout se do "co mate prave na ruce".. Odesláno z mého SM-A505FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Gratulujem, tuším aj ja pôjdem preverit a pripomenúť sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Možná už mají v Pařížské plné výlohy hodinek a nikdo to nechce slyšel jsem, že v RLX dokáže přežívat virus celé měsíce, tak je to už jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaTenese Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Gratulujem, tuším aj ja pôjdem preverit a pripomenúť sa. ja se pripomenul cca 2 tydny dozadu, ze pry neumi nic zarucit, cekacka dlouha bla bla bla no a za dva tydny najednou zprava ze uz jsou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Asi jich do ČR dorazilo víc https://obleceni.bazos.cz/inzerat/117035039/nove-rolex-gmt-master-ii-126710-blnr-batman.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Ach jo, snad ten hype kolem některých Rolex modelů brzy opadne a budou dostupnější i pro lidi, kteří je chtějí i nosit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Tak za 350 je koupi jenom kreten kdyz i na ch24 jsou levneji a ch24 je prepalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 To je fakt úlet.. podle mě tam ten inzerát dal hned jak přijel z prahy domu... hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Pojďme si z něj udělat nějakou srandu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se