nickolas Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Před hodinou, brownwld napsal: A tak proc ne? Zalezi kolik nabidli V celkovym kontextu mi to prijde minimalne zvlastni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 6 hodinami, JoyStick napsal: Seš na hraně, kde bych volal Chocholouška. Ono to chce ten trh sledovat na globální úrovni, páč von tak funguje. Ne jen česká bublina s dvěma ušmudlanejma AD, který si nemůžou přijít na méno a dělaj naschvály nejen sobě ale i klientum. O elitářskym komplexu ani nemluvim. Napíšu jen todle, vaří se mi krev po 2 větách To máš ešte dobre...v Prahe aspoň aká taká šanca dostať sa k nejakým RLX ( mám po jednej skúsenosti s oboma AD a jednanie podľa mna fajn ). U nás v Bratislave takmer nemožné kúpiť aj nejaké základne DJ, nieto ešte nejaké ocelaky ( to mi príde bez šance ). No a čo sa týka Viedne, tam mi poslednú dobu príde že tvrdo uprednostňujú domácich ( čo sa ani nečudujem ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Netvrdilo se, že se ta situace zlepší, že se navýšily výrobní kapacity, že Covid a Čína went down atd., řekl bych, že pokud to není horší než to bylo, tak je to min. pořád stejný. Celý swiss watch industry pod tlakem, ale na cenách to vidět není. Nemluvím o Rolex, těm snad bude jedno i přesun lidí na Mars, ale ostatní značky taky žádné mega sales. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Už jsem to tu asi psal, ale u Bechyněho to podle mojí zkušenosti nemá žádnou logiku, nebo ji v tom aspoň teda nevidím (vždy stejně projevený zájem, pokaždé jiné info a jiná čekačka oproti "standardu") a naopak Carollinum mi přijde naprosto předvídatelné (v dobrém). A nevím, jak ostatní modely, ale suby vypadají, že mají teď čekačku kratší než dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 16 minutami, Tichus napsal: Carollinum mi přijde naprosto předvídatelné (v dobrém). Souhlas, Carollinum je předvídatelné. Ze dvou poptávek mi ani na jednu nereagovali. Od Bechyneho se mi alespoň do druhého dne vždy ozvali. Teď nehodnotím dostupnost,pouze přístup k poptávce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Aspon nemusis zit v nejistote a muzes se na ne spolehnout...ze se ani neozvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 21 minutami, Dokusan napsal: Souhlas, Carollinum je předvídatelné. Ze dvou poptávek mi ani na jednu nereagovali. Od Bechyneho se mi alespoň do druhého dne vždy ozvali. Teď nehodnotím dostupnost,pouze přístup k poptávce Tak zrovna tohle se mi nestalo nikdy ani u jednoho z nich A to jsem nepoptaval jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 3 minutami, Tichus napsal: Tak zrovna tohle se mi nestalo nikdy ani u jednoho z nich A to jsem nepoptaval jednou No vidíš, mě se to stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Trebas jim spadnul do spamu... :-)Neni lepsi zavolat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 42 minutami, Dokusan napsal: Souhlas, Carollinum je předvídatelné. Ze dvou poptávek mi ani na jednu nereagovali. Od Bechyneho se mi alespoň do druhého dne vždy ozvali. Teď nehodnotím dostupnost,pouze přístup k poptávce Mne v Carol borec pote, co se neozyvali 2 tydny na 2 poptavky pres jejich kontaktni formular sdelil, ze ty webove formulare co jim prijdou vubec nectou a kdyz neco chci at zavolam.....tak babo rad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Já jsem psal ve všech případech normálně mail na jejich adresu uvedenou v kontaktech. A vždycky zareagovali, byť někdy až třeba po týdnu až 14 dnech. Dohromady nějakých 10 poptávek (z toho 4x na yachty v Carollinu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 V Carollinu se mi ani neobtezovali odpovedet na mail pres kontaktni formular. Moje ochota utracet u nich svoje prachy klesla temer na nulu. Zlate u Bechyneho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 19 hodinami, Rybiz napsal: Mne v Carol borec pote, co se neozyvali 2 tydny na 2 poptavky pres jejich kontaktni formular sdelil, ze ty webove formulare co jim prijdou vubec nectou a kdyz neco chci at zavolam.....tak babo rad... Minulý rok když si volal nebo přišel osobně tak ti řekli že máš napsat mail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Waiting listem to nekonci. Uz jste byl nekdo na lustracnim obede ci kafi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 před 15 minutami, kdojinej napsal: Waiting listem to nekonci. Uz jste byl nekdo na lustracnim obede ci kafi? Cekal jsme kdy to prijde po tom dnesnim clanku na SZ (pro ty, kteri necetli tady) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Já jo, ale žádná výhoda mi z toho neplyne....bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 před 56 minutami, brownwld napsal: Cekal jsme kdy to prijde po tom dnesnim clanku na SZ (pro ty, kteri necetli tady) Clanek jsem necetl, mam takovou zkusenost. Ano zapiseme vas na poradnik, ale jeste vas casem pozveme na osobni setkani, abychom si overili, zda vas zajem trva. Hmmm..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 před 58 minutami, Dokusan napsal: Já jo, ale žádná výhoda mi z toho neplyne....bohužel A jaky to bylo? Na co se te ptali? Odpovidal jsi spravne? Zapsali ti do indexu nebo mas prijit priste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 před 2 hodinami, ragu napsal: https://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=7689768&rid=12189&fbclid=IwAR1i-TmMmm049_S_iFXxgf9yOVb8briAN4ygL53-uzH_hY2w5A-lM_uAU-0#msg_7689768 Tak A.Lange & Sohne to posunul ještě trochu dál... bude to schvalovat centrála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 před 1 hodinou, kdojinej napsal: A jaky to bylo? Na co se te ptali? Odpovidal jsi spravne? Zapsali ti do indexu nebo mas prijit priste? Akože fakt? To sa mi nechce veriť. A vie niekto správne odpovede? To len aby som prešiel cez test a dostal možnosť sa zapsať na wishlist :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se