moco Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 (upraveno) K Bechyněmu zavoláš, domluvíš si osobní schůzku, kde tě zapíšou do pořadníku (lockdown nelockdown). Trvají na osobní návštěvě butiku, ještě nepřišli asi na způsob jak jednat seriózně na dálku s kupujícím. Na jednu stranu je chápu, že si to mohou při těch davech lidí dovolit a selektovat tak spekulanty a výkřiky do tmy, protože když už tam jedeš z Ostravy, tak ty hodinky fakt chceš. Na druhou stranu v Carollinu stačí nezávazná objednávka přes mail a tam si asi dají tu práci a postupně obvolávají každého hejla, co napíše e-mail. Je to zdlouhavé pro prodejce a zároveň přívětivé pro kupujícího Upraveno 8. dubna 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 V 23. 3. 2021 v 12:29, kdojinej napsal: Nepotrebuju navod, poradim si sam, diky hosi. Jen me zajimala zkusenost Dokusana, to za prve a za druhe rikam, ze se mi tyhle postupy moc nepozdavaji. Nevim jestli jsem to jiz psal v tomto vlakne ci jinem, a sice to, ze pokazde na formalni jednani u Bechyneho nemuzu rict ani n. Moje zkušenost byla silně ovlivněna covidem. K osobnímu setkání došlo při příležitosti předání hodinek, kdy jsem je přebiral osobně od jednoho z manažerů, který měl cestu na Moravu. Nebýt Covidu, na takové setkání nedošlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 16 minutami, Dokusan napsal: Moje zkušenost byla silně ovlivněna covidem. K osobnímu setkání došlo při příležitosti předání hodinek, kdy jsem je přebiral osobně od jednoho z manažerů, který měl cestu na Moravu. Nebýt Covidu, na takové setkání nedošlo Mě úplně uniklo že jsi vyfasoval submarinery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 5 minutami, African napsal: Mě úplně uniklo že jsi vyfasoval submarinery... Neuniklo. Vyfasoval sem vloni Milgy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 7 minutami, Dokusan napsal: Neuniklo. Vyfasoval sem vloni Milgy Jasný, nechal jsem se unést názvem vlákna, ale nebyli by špatný co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Právě teď, African napsal: Jasný, nechal jsem se unést názvem vlákna, ale nebyli by špatný co? Tak já mám Suby ND a asi mi i stačí. Jsem "zapsaný" na batmany, ale tomu moc nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Právě teď, Dokusan napsal: Tak já mám Suby ND a asi mi i stačí. Jsem "zapsaný" na batmany, ale tomu moc nevěřím. Jako fakt? Tak to jsem úplně nějak mimo, to ten zimní spánek Defík ale ještě nedorazil že, nebo jsem opravdu pobýval poslední dobu někde v jeskyni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Defík nedorazil, měl by teď v dubnu. Ty ND mám už rok a půl z druhé ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 5 minutami, Dokusan napsal: Defík nedorazil, měl by teď v dubnu. Ty ND mám už rok a půl z druhé ruky. No vidíš, že to tady mám pod kontrolou Defík a no date suby bude excelentní kombinace, těším se na živé fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slnz Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Zdravim, prave sem objevil tohle forum, predtim sem nemel pojem ze tu neco takovyho je, no nicmene chtel jsem se optat jak je to s cekaci dobou u prazskych AD jestli tu nekdo ma zkusenost? Specificky na no date sub, projel sem par poslednich stranek a vidim ze to byva par mesicu i na explorer tak bych chtel vedet co ocekavat Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Stačí si přečíst tohle vlákno, odpovědí je tu tuna. Dneska už se nedá od boku říct, záleží to na spoustě okolností, včetně toho jak tam přijdeš oblečenej a jak mluvíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Chci se zeptat jsem od března zapsán na 39 mm Expy, ale jelikož je ten model už discontinued tak asi smolík co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 40 minutami, Matiniela napsal: Chci se zeptat jsem od března zapsán na 39 mm Expy, ale jelikož je ten model už discontinued tak asi smolík co? No, otázka je, do kdy se 39mm vyráběl. Můžou být na cestě z fabriky poslední kousky, tak bych se AD ozval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 43 minutami, Matiniela napsal: Chci se zeptat jsem od března zapsán na 39 mm Expy, ale jelikož je ten model už discontinued tak asi smolík co? Ano, pokud je už pro tebe nemají nachystaný maš smolíka a může je koupit za 190 olítaný ve zdejší inzerci. Dneska jsem volal a psal do obou českých AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Tak ozval jsem se AD a mám smůlu Na Wish list jsem byl zapsán 1.3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slnz Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 3 hours ago, JoyStick said: Stačí si přečíst tohle vlákno, odpovědí je tu tuna. Dneska už se nedá od boku říct, záleží to na spoustě okolností, včetně toho jak tam přijdeš oblečenej a jak mluvíš. to je mi plus minus jasny, spis sem chtel nejakej ten tip jestli ocenujou v prazskych butikach spis lidi co tam zajdou v plnym biz obleku nebo jinak ahah kazdopadne zkusim zavolat a uvidim asi, jen jsem nikdy v zadnym ad ani nebyl takze proste nevim co ocekavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Tak ses měl zeptat konkrétně. Záleží na člověku, myšleno konkrétním prodejci / manažerovi. Nicméně základ je spíš jim ukázat, že o ty hodinky máš zájem osobně a ne za profitem, že je budeš nosit, něco o nich víš, chceš budovat vztah, atd. Prachy má dneska kdekdo, tim je neohromíš, tedy ani tim že tam přijdeš v kvádru. Já sem tam chodil v kraťasech a krátký košili (a to sem potetovanej od hlavy k patě) a taky to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slnz Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 1 minute ago, JoyStick said: Tak ses měl zeptat konkrétně. Záleží na člověku, myšleno konkrétním prodejci / manažerovi. Nicméně základ je spíš jim ukázat, že o ty hodinky máš zájem osobně a ne za profitem, že je budeš nosit, něco o nich víš, chceš budovat vztah, atd. Prachy má dneska kdekdo, tim je neohromíš, tedy ani tim že tam přijdeš v kvádru. Já sem tam chodil v kraťasech a krátký košili (a to sem potetovanej od hlavy k patě) a taky to šlo. to ja taky takze fajn vedet) z toho co sem tady cetl tak asi vic lidi preferuje bechyni nez carollinum, kazdopadne vidim to tak ze se zkusim zapsat k obojim a uvidim) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Co čekat záleží na koho narazíš, moje zkušenosti nic moc. V Carollinu nafrněná bloncka, na dotazy neuměla odpovědět (typu hmotnost hodinek) a hledat se jí nechtělo, u Provazníka jsem přišel a říkám, že chci vyzkoušet Monaca (viděl jsem je ve výloze), na to mi paní řekla "Myslíte Mont Blanc?" na dotazy k Omegám vše hledala v katalogu a co tam nebylo, tak prý výrobce neuvádí...u Bechyněho to celkem šlo, ale kupoval jsem jen dámské baterkáče, tak nebylo moc co řešit. Nejlepší zkušenost v Helveti, prodejná útulná, obsluha nadšená do hodinek, otravoval jsem i s doobjednáváním tahu a dotazy na servis, nic nebylo problém, co pán nevěděl, bleskově vygooglil, takže max spokojenost. Pak jsem byl v OC Nisa, nevím co je to za obchod, ale měli hodně Seiko, zkoušel jsem tam kdysi želvy, prodavačky tam byly tři a ani jedna neuměla povolit extenzi tahu a při zkoušení mě pořád napomínali, ať jsem na hodinky opatrný, že jsou dražší (na pultíku jsem měl odložení Milgy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 3 minutami, Liqid napsal: a při zkoušení mě pořád napomínali, ať jsem na hodinky opatrný, že jsou dražší (na pultíku jsem měl odložení Milgy). tvl to bych jim to demonstrativně hodil na dlažbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se