Fade Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Jo, to já jsem něco podobného zažil s Bondovkami v hodinky 365. Přišel jsem tam zkrátit tah, na ruce Moony, v druhé Bondovky a prodavač se na ně podíval a "To jsou pravé Omegy?" Tak jsem si říkal, jestli vypadám jak chuj co nosí fake nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borža Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Před hodinou, Fade napsal: Jo, to já jsem něco podobného zažil s Bondovkami v hodinky 365. Přišel jsem tam zkrátit tah, na ruce Moony, v druhé Bondovky a prodavač se na ně podíval a "To jsou pravé Omegy?" Tak jsem si říkal, jestli vypadám jak chuj co nosí fake nebo co Toto sa naozaj predavac moze opytat? To by som sa zvrtol na opatku a odisiel. Neuveriteľné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Kluci, máte už někdo informaci o dostupnosti nových Exp 1 36mm? Děkuji.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Kluci, máte už někdo informaci o dostupnosti nových Exp 1 36mm? Děkuji.Sent from my iPhone using TapatalkJá si je dneska objednal a dodání ti samozřejmě nikdo neřekne Ale mají se ještě ozvat,minimálně z Bechyně jestli se tam nemusím stavit. Tak si pro jistotu zas oholím hrudník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slnz Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) Tak ke carollinum sem zaslal mail a k bechyni zkusim zavolat kdyz se tam musi osobne, nebo ma cenu i ke carollinum, ikdyz jediny co sem tu zatim cetl je ze tam ten pristup neni uplne idealni? Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem slnz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Bechyněmu, sorry jako, ale komolit někomu jméno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Ještě mohl kolega v telefonu oslovit paní bachyni a Rolex by už nikdy neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slnz Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 dopustil jsem se hroznemu zlocinu proti ceskemu lidu, cas pykat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 (upraveno) ....hrozneho a spise proti jazyku Chlapce, chlapce... Upraveno 11. dubna 2021 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 před 2 hodinami, Murphy97 napsal: ....hrozneho a spise proti jazyku Chlapce, chlapce... Rád by som upozornil na dvojaký meter v tomto prípade. A čo s nadávkami a nevhodnými slovami ostatných členov? To je viac poľutovaniahodné, ako preklep v priezvisku! ...(?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slnz Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 (upraveno) no predevsim bych podotkl ze bych se fakt snad nemusel ani ospravedlnovat kvuli gramatice na internetu v roce 2021 (ikdyz chapu ze vekovy prumer je tu asi o neco vic a nekomu to (ne)pochopytelne prijde dulezity:))) ale taky ze jako nazev obchodu s vice pobockami primo vyzyva k uziti "bechyni" jako sklonovani nazvu spolecnosti a nikoliv jako sklonovani jmena nejakyho puvodniho majitele/zakladatele, ale co Upraveno 11. dubna 2021 uživatelem slnz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 před 3 hodinami, barackpalenka napsal: Rád by som upozornil na dvojaký meter v tomto prípade. A čo s nadávkami a nevhodnými slovami ostatných členov? To je viac poľutovaniahodné, ako preklep v priezvisku! ...(?) Boze, dyk je to prdel ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Dyk se nerika.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 před 7 minutami, slnz napsal: ale taky ze jako nazev obchodu s vice pobockami primo vyzyva k uziti "bechyni" jako sklonovani nazvu spolecnosti Jako třeba,že zavoláš k Ikei? Hele je co celkem sranda,jen tě kolegové upozornili,že je to jméno majitele a tak by s ním mělo být nakládáno, aby jsi nepřišel do nějaké trapné situace až tam půjdeš. Zkus si o tom hodinářství něco přečíst,sice ti to v pořadíku,který vlastně neexistuje,moc nepomůže,ale rozšíříš si obzory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 no predevsim bych podotkl ze bych se fakt snad nemusel ani ospravedlnovat kvuli gramatice na internetu v roce 2021 (ikdyz chapu ze vekovy prumer je tu asi o neco vic a nekomu to (ne)pochopytelne prijde dulezity:))) ale taky ze jako nazev obchodu s vice pobockami primo vyzyva k uziti "bechyni" jako sklonovani nazvu spolecnosti a nikoliv jako sklonovani jmena nejakyho puvodniho majitele/zakladatele, ale co Nezlob se, ale schopnost vyjadřovat se spisovně nemá co dělat s tim, jaké máme století. Osobně to úplně neřeším, ale hrubky mi vadí docela dost. Howgh! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slnz Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 3 minutes ago, Dokusan said: Jako třeba,že zavoláš k Ikei? Hele je co celkem sranda,jen tě kolegové upozornili,že je to jméno majitele a tak by s ním mělo být nakládáno, aby jsi nepřišel do nějaké trapné situace až tam půjdeš. Zkus si o tom hodinářství něco přečíst,sice ti to v pořadíku,který vlastně neexistuje,moc nepomůže,ale rozšíříš si obzory. do Ikei bych klidne i zavolal) jmeno majitele to sice je nicmene pochybuju ze budu volat majiteli Bechynemu nebo tam dostanu nejaky test z ceskyho jazyka/historii spolecnosti kazdopadne dekuji za lekci ale je pro me naprosto jalova) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 před 6 minutami, Dokusan napsal: ..aby jsi.. Mno kdyz jsme u ty cestiny.. Jinak konecne ma todle vlakno nejakej spad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Zavolat k panu Bechyněmu (nemusí to tam brát přímo pan Bechyně) dativ: Bechyňovi / Bechyněmu Samozřejmě s dobře myšlenkou radou, může naložit dle své libosti. Dál to asi nemá smysl komentovat, ať zde není zbytečný flame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Takže máme tady návod na telefonát: Brydén, paní Bachyně, bysem chtěl ňáký roleksky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 před 4 minutami, Micey napsal: Mno kdyz jsme u ty cestiny.. Jinak konecne ma todle vlakno nejakej spad! Cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se