Tom4 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Přijdeš tam, řekneš co chceš, oni ti řeknou, že vůbec netuší kdy by mohly být dostupné, vezmou si na tebe kontakt a tím to skončí.No, skončí, ještě po cestě domů potkáš několik reklam kde ti to zopakují.
MMC Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Nj, v Bulletinu advokacie mají pořád reklamy, tak jsem nabyl dojem, ze mají Rolexek plné regály... Jinak díky za info
Jörg8X Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 :D Tak ale takovou reklamu nikdo nemuze oznacit jako klamavou
Radik Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Myslím, že význam sloganu "Všechno má svůj čas" se jim ve spojení s Rlx trochu vymknul kontrole
AdaMoss Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Zřejmě Hulk a v hodinářství Bechyně. To uz nestihas. Ceka se rok a vic a s letosnim Baselem Hulk konci.
bradda Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2020 To uz nestihas. Ceka se rok a vic a s letosnim Baselem Hulk konci. Asi tak. Predpokladam, ze je na rok az dva nebudou vyrabet a pak je hodi na jubilee + 3285 a vsichni vezmou AD utokem
xcmaniax Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2020 Pak hodí na jubilee i černý SUBy a game over:-D
steel Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2020 Nj, v Bulletinu advokacie mají pořád reklamy, tak jsem nabyl dojem, ze mají Rolexek plné regály... Jinak díky za infoBechyne neni Rolex boutique, ma i jine znacky a tech ma mozna plny regaly ...
AdaMoss Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2020 SUBy myslím na jubilee nepůjdou. Slyšel jsem názor, že důvod, proč šly GMT na jubilee byl právě ten, aby se odlišily od SUBů. SUBy mají být tooly a GMT master řekněme něco jako cestovatelské hodinky. To mi celkem dává smysl. Můžeme založit nové vlákno ROlex Baselworld predikce :-D.
Davis Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2020 To uz nestihas. Ceka se rok a vic a s letosnim Baselem Hulk konci.Dosť ma to zabolí ak po 18 mesiacov čakania vyjdem naprázdno . Ale čo už, hra je hra
AdaMoss Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2020 Ještě neházej flintu do žita...18 měsíců už je slušná porce. Do Baselu ještě pár zásilek bude, třeba se na tebe usměje štěstí :-).
Porsche_911 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2020 No, skončí, ještě po cestě domů potkáš několik reklam kde ti to zopakují. 2020-01-05 15.19.01.jpgNezemřel?
matt81 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2020 (upraveno) Myslím že Hulk len tak ľahko neskončí...to je u Rolexu už taká ikona akoby si zmysleli prestat vyrábať Daytony. Skôr si tiež myslím že skôr nejaká drobná zmena, jubilee, kaliber alebo niečo podobne a sialenost môže pokračovať ďalej Upraveno 6. ledna 2020 uživatelem matt81
AdaMoss Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2020 No SUBy už jsou defakto poslední model bez novýho kalibru. Takže update je nasnadě. Samozřejmě nějaká nová barevná varianta bude, ale silně pochybuju, že LVčka zůstanou.Černý samozřejmě budou dál, ale LVčka podle mě končí. Možná k nim přibude verze reverse kermit, možná modrá...kdo ví.
Tom4 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2020 Nezemřel?To nevím, ale dneska na trase Vídeň Brno Olomouc jsem ten billboard viděl tak 4x.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se