rorda Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 No to bych doma nemohl ukázat s cenou ani na obrázku - za to budu vozit taky dva kousky, ale v novém kočárku... Chtěl jsem Omegy PO ale když se dozvěděla, na kolik by asi přišly (a to jsem si vymyslel velkou slevu, řekl jsem za 35k), tak mi raději dovolila poslat Silverstony na renovaci do CH. Jenže když já nějaké ty Omegy stejně strašně nutně potřebuju... Ještě že přijdou peníze za prodej bytu na můj účet a ona nepozná, jestli mám na ruce VE-K3 nebo bondovky...
Ghill Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Super, niet nad spokojenych kolegov Mozeme v novom roku spravit nejake vrtichvostske pivo. Ked uz take ksefty sa tu tocia nech sa aj osobne pozname. takze predani v pohode - moc dekuju, Alesi hodinky uz se nakrucaju...
Alessio Odesláno 15. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 jsem pro Já určitě taky :-) Jsem rád, že už to mám všechno z baráku a všichni spokojeně točíme
Ghill Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Your package will be shipped by PayPal Shipping with U.S. Postal Service Your shipment number is CJ254698413US. Please keep this number for your records.
African Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Vzhledem k tomu, že na mě je směrována nová zásilka, budu proclívat a distribuovat, nejsem tím správným kandidátem na vorův gril. Takže zbývají už jen 3. Edit: Doplnění - Nějak jsem si nevšiml, že už projevil zájem kibi. Trochu se v tomto vlákně již neorientuji. To jako ještě 3 ks zbývají? V případě, že ano hoďte mi sem ještě jednou prosím foto pro ilustraci a cenu,popř. dodací podmínky" Děkuji.
Ghill Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 (upraveno) Nepotesim ta, ale nepochopil si spravne. Vsetky windery, co sa objednavaju uz maju majitela, ktory si za nich zaplatil. Uznavam, uz to tu je trochu zmatene, hlavne ze ti co sa ich to tyka este chapu Trochu se v tomto vlákně již neorientuji. To jako ještě 3 ks zbývají? V případě, že ano hoďte mi sem ještě jednou prosím foto pro ilustraci a cenu,popř. dodací podmínky" Děkuji. Upraveno 16. prosince 2008 uživatelem Ghill
lib Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Your package will be shipped by PayPal Shipping with U.S. Postal Service Your shipment number is CJ254698413US. Please keep this number for your records. Takže hlásím progres: Zásilka opustila U.S. 28.12. Nyní tracking system ukazuje: CJ25 4698 413U S Status: Into Foreign Customs Your item is being processed by customs in CZECH REPUBLIC. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. Nemáte někdo zkušenosti, jak dlouhé bývají další procedury?
Ruda Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 (upraveno) Ahoj, kdyby se našel ještě někdo ke mně, kdo by si chtěl objednat tento nebo podobný "gril", tak bychom se mohli podělit o náklady na dopravu. EDIT: oprava překlepů Upraveno 23. ledna 2009 uživatelem Ruda
Balet Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Ahoj, kdyby se našel ještě někdo ke mně, kdo by si chtěl objednat tento nebo podobný "gril", tak bychom se mohli podělit o náklady na dopravu. EDIT: oprava překlepů Pokud bychom se vešli do cca 1500 i se clem a dopravou, tak bych do toho šel (na dvoje hodinky, černá barva)
lolohh Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Pokud bychom se vešli do cca 1500 i se clem a dopravou, tak bych do toho šel (na dvoje hodinky, černá barva) Pokud se dobře pamatuji (a nechce se mi to hledat), tak kolegové koupili 4 grily, které vyšly se vším na 470 dolarů a přes tisícovku DPH. Takže s cenou 1500 bych moc nepočítal.
Ruda Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 (upraveno) Pokud bychom se vešli do cca 1500 i se clem a dopravou, tak bych do toho šel (na dvoje hodinky, černá barva) jedem gril stojí 90 dolarů a poštovné 50, tj. cca. 3000 Kč s větším počtem bude cena na kus klesat, ale na 1500 Kš / ks se určitě nedostane Upraveno 23. ledna 2009 uživatelem Ruda
ivan_989 Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 Prosim o radu pri nakupe exterieroveho grilu. Moja predstava je mobilny gril ktory v lete vytiahnem v zime schovam, na uhliky. Ked som sa bol na to nepripraveny pozriet je ich tolko typov ze radsej som vystrasene odisiel. Nieco com si skusal googlit ale niet nad reaulnu skusenost. Viete mi poradit ake vlastnosti by taky gril mal mat aby sa na nom dobre robilo, dobre sa cistil a tak? Vobec neviem ako vyberat a na co davat pozor. Dakujem. Ps: grilovanie dufam nieje buznazabava ktoru mam ist riesit na nake ine forum a ak ano tak sa ospravedlnujem za temu a v pohode to zmazte.
patriknapr Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 Já si před dvěma roky pořídil webera, sice na plyn, ale jsem s ním velice spokojen. Myslím, že s touto firmou neuděláš chybu. Výběr mají více než velký. Koukni třeba na stránky highlife.cz.
ivan_989 Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 Urcite chcem drevene uhlie. A problem je prave ten velky vyber. Fakt neviem ako pri vybere postupovat ake vlastnosti su podstatne atd.
patriknapr Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 Tak pokud jsi koukal na pořad šéf na grilu tak tam měl celkem solidního webera na uhlí. Jinak určitě bych zašel do nějakýho grilcentra a myslím, že podle tvých parametrů ti něco poradí. Určitě bych koupil spíše větši, než menší, protože můžeš dělat maso a zároveň třeba přílohu. Pak je asi důležitý rošt, aby byl z litiny a ne z drátů.
Radimk Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 (upraveno) jednoznačně Weber. Klasický kotel, nemusí být uplně ten největší ( tuším 57cm), nám pro 4-člennou rodinu ( a případné hosty) stačí řada original- tuším průměr 47cm. Už sem přeskákal kdeco, ale Weber je v segmentu dřevěného uhlí sázka na jistotu.Edit: K tomu příslušenství- bohužel litina a pánve jsou jen k tomu největšímu, ale i dráty poslouží dostatečně. Upraveno 8. května 2013 uživatelem Radimk
hopa26 Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 I já mám Webera,pokud chceš pěkné vlákno,tak je tady: http://www.autohificlub.cz/forum/13-ostatni/1298315-anketa-jaky-mate-gril-Doporučím prostudovat,Weber jako jeden z mála neprodává pod doporučené ceny,což pro mne byla výzva. :-)
Bullet Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 Rychla jednoducha odpoved - Weber, jestlize chces drevene uhli, tak je to dobra volba, ja mam neco ala Weber, ale levnejsi, dostal jsem ho darem a spokojenost, nicmene kdybych ted kupoval, sel bych so Webera...:-)
JDenver Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 Postrádám jednu důležitou informaci. Pro kolik lidí se bude grilovat?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se