Honza.manta Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 V 10. 6. 2019 v 15:56, mysiak napsal: To som jediny, kto sem chodi zalozkou priamo na "nove prispevky"? Homepage som nevidel uz nejaky ten rok, do dnes som ani netusil, ze tu dake statusy su. Idem ich teda pozriet, ze kvoli comu je taky humbug Nejsi, už jsme tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Hm, tak to je špatný. Na tohle už je nahlíženo jako na organizovanou skupinu .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 V 12. 6. 2019 v 5:55, Bert napsal: Hm, tak to je špatný. Na tohle už je nahlíženo jako na organizovanou skupinu .... :-)V sobotu tu budu "slavit" 9 let na foru, chtěl jsem se tím pochlubit, ale náčelník mi to zatrhl, budu si k tomu muset koupit nové hodinky, sakra :-). A pak se pochlubit ve statusech.Ber to s nadsázkou a nenasírej se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Nevim jak komu jinymu ale mne to cely pride jako pekna picovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 V 12. 6. 2019 v 6:10, kuncák7 napsal: V sobotu tu budu "slavit" 9 let na foru, chtěl jsem se tím pochlubit, ale náčelník mi to zatrhl, budu si k tomu muset koupit nové hodinky, sakra :-). A pak se pochlubit ve statusech.Ber to s nadsázkou a nenasírej se Tak musiš správně formulovat : Myslím na hodinky, pořád a na tomto fóru už 9let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 V 12. 6. 2019 v 6:10, kuncák7 napsal: V sobotu tu budu "slavit" 9 let na foru, chtěl jsem se tím pochlubit, ale náčelník mi to zatrhl, budu si k tomu muset koupit nové hodinky, sakra :-). A pak se pochlubit ve statusech.Ber to s nadsázkou a nenasírej se Pokud odhlednu, od této aktuální problematiky, zrovna na téma XY let na fóru by mohlo být hezké nové vlákno HAPPY BIRTHDAY ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 A nemohlo by to byt vlakno pojmenovano nejak cesky? Treba "Zivotni jubileum", "Vyroci", apod? Dokud nas tedy zadny anglicky mluvici narod neokupuje ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 V 12. 6. 2019 v 8:16, Bert napsal: Pokud odhlednu, od této aktuální problematiky, zrovna na téma XY let na fóru by mohlo být hezké nové vlákno HAPPY BIRTHDAY ...... Vypadalo by to tam asi takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 V 10. 6. 2019 v 16:03, 5etter napsal: MíraMíra: Ty považuješ lidi, kteří jsou ochotní dát desítky tisíc za nepřesné hodinky, co se za dva dny zastaví za soudné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 V 12. 6. 2019 v 5:30, Honza.manta napsal: Nejsi, už jsme tři.Čtyři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 (upraveno) V 12. 6. 2019 v 8:16, Bert napsal: Pokud odhlednu, od této aktuální problematiky, zrovna na téma XY let na fóru by mohlo být hezké nové vlákno HAPPY BIRTHDAY ...... V 12. 6. 2019 v 8:35, Xenomorfus napsal: A nemohlo by to byt vlakno pojmenovano nejak cesky? Treba "Zivotni jubileum", "Vyroci", apod? Dokud nas tedy zadny anglicky mluvici narod neokupuje ;-)Nebo třeba - Tak jsem tady právě promrhal XY let. Upraveno 15. června 2019 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Tak koukám, že tu začíná censura a mažou se aktualizace stavu. Pěkný pěkný... Jednalo se o na rychlo zorganivaný nápad na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Pokud považuješ pravidla za cenzuru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Jsem tu už pěkně dlouho a několikrát jsem potřeboval rychle radu nebo pomoc a vzhledem k přátelské komunitě a aktualizace statusu se mi ji téměř vždy dostalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 (upraveno) A nebo radši nic. Upraveno 24. června 2019 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Pánové, prosím, respektujte mé rozhodnutí, že první stránka nebude vypadat jako Mimibazar. Mám k tomu své důvody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 V 24. 6. 2019 v 15:30, 5etter napsal: A nebo radši nic.Já si to stejně přečetl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Já vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 (upraveno) V 24. 6. 2019 v 13:23, Tikal napsal: Pokud považuješ pravidla za cenzuru.... V aktualizacích je jasně napsáno: co mám právě na mysli... jdu se dvěma členama fóra na koncert Marka Knopflera, máme sky box, tak mě napadlo, jestli se k nám někdo nechce přidat, že bychom si udělali takovej malej sraz. Je to pozítří, psát to do srazů, tak si toho nikdo nevšimne a měl jsem to na mysli, proto jsem to hodil tam. Jaké pravidlo jsem tím prosím porušil?? To bych opravdu rád věděl a uvítám, pokud mi ho odcituješ. V 24. 6. 2019 v 15:33, Bert napsal: Pánové, prosím, respektujte mé rozhodnutí, že první stránka nebude vypadat jako Mimibazar. Mám k tomu své důvody. Nápad na sraz fakt není dotaz typu jaké plínky mám koupit svojí dceři a čím jí mám namazat zapocenou zadnici. Upraveno 24. června 2019 uživatelem dan010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Jak uz jsem jednou psal, ja souhlasim. A protoze jsou lidi lini jak ostravsti cikani a nemaji zajem se divat do prislusnych vlaken, tak je mozne, ze se to nauci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se