kaliw124 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 (upraveno) ma cenu vubec plnit dalsi stranku hodinkama, ktery uz tady jiste padly nekolikrat?b47, divoky BP IWC a ze stejne staje.. Aguatimery pioneer-yprimus pilot SOH (46) i klasicke super oušny hmm a zlaty hreb a teď zpátky na zem. .....a pak jsou takovy ty dostupnejsi, splnitelny hodinkovy sny, ale pro ty toto vlakno nevzniklo,ze? edit: jsou to vsechno docela "obycejny" hodinky, ale me na ty probarveny strojky, cinkrlatka, pruhledy, biturba vubec neuzije,ani divacky. Upraveno 27. srpna 2013 uživatelem kaliw124
bomber66 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 asi budem vyzerat ako nejaky buran, ale odkedy som tieto hodiny videl na nete a modeloval ich tak su moj tajny sen ale za 200 tis ? by som siel asi do ineho sna v podobe auta
Rosberg Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 V 26. 8. 2013 v 19:41, Locque napsal: Jsem díky Moonům v pohodě, ale v budoucnu bych jim rád dopřál společnost: ! Máme rovnaký vkus, len v opačnom garde. Milgaussy mám tri roky a veľmi som spokojný, teraz mi však nedajú spávať Moony...
Wanderer Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Nejhorší je, když se jednomu líběj hodinky, pak je vidí naživo a potvrdí se mu, že to není nic moc. Pár kousků by se mi taky líbilo, ale jsou před nima i jiné věci, tak uvidíme...
Skopky-Sonny Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Tak napriklad dnes jsem unesen z tohoto skvostu
USER47 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 (upraveno) U mě na nedosažitelném vrcholu Credor Eichi. Upraveno 1. září 2013 uživatelem USER47
financ Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 V 27. 8. 2013 v 17:18, Hasňa napsal: Doxy 5000T Sharkhunter jsem snad jeste nevidel nikde v prodeji. Ty si kazdy hycka doma. Myslíš tyhle? http://forums.watchuseek.com/f29/fsot-doxa-sub-5000t-sharkhunter-884780.html
Hasňa Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Jo tyhle. Tady na foru se snad cerne prodavaly jen jednou. Musim ake rict, ze se mi zacinaji libit spise ty nove typy s lakovanymi indexy a popiskama do krize.
Daemonultimate Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 V 1. 9. 2013 v 20:10, Hasňa napsal: Jo tyhle. Tady na foru se snad cerne prodavaly jen jednou. Musim ake rict, ze se mi zacinaji libit spise ty nove typy s lakovanymi indexy a popiskama do krize.Pětitisícovky se objeví alesponˇ v USA,1200 T Sharkhunter nikde,to sem si zas do něčeho naběhl. 1
Argon Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Mé dream watch jsou Omega pilotky, čekal jsem 31 let než se ke mě dostaly. Prvně jsem je viděl u dědy na ruce, pak přešly na tátu a já na ně úplně zapomněl.... až do doby kdy jsem je u něj pár let zpět znovu objevil. Od té doby jsem jen čekal a doufal, že by mi je tak nějak mohl přenechat. Letos se k tomu odhodlal u mé promoce Nejlepší bylo, když manželka zjistila jejich cenu jestli jsou vlastně naše, když jsme manželé a ona prodává svůj byt a peníze budou naše.... Co jsem na to mohl odpovědět... Samozřejmě miláčku, že..... ne. Jsou prostě jen moje
gougy Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 V 3. 9. 2013 v 7:19, Delawer napsal: Nejlepší bylo, když manželka zjistila jejich cenu jestli jsou vlastně naše, když jsme manželé a ona prodává svůj byt a peníze budou naše.... Co jsem na to mohl odpovědět... Samozřejmě miláčku, že..... ne. Jsou prostě jen moje Kdepák, jak říkají u Pátků "You merely take care of it for the next generation."
Hasňa Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 V 3. 9. 2013 v 7:19, Delawer napsal: Mé dream watch jsou Omega pilotky, čekal jsem 31 let než se ke mě dostaly. Prvně jsem je viděl u dědy na ruce, pak přešly na tátu a já na ně úplně zapomněl.... až do doby kdy jsem je u něj pár let zpět znovu objevil. Od té doby jsem jen čekal a doufal, že by mi je tak nějak mohl přenechat. Letos se k tomu odhodlal u mé promoce Nejlepší bylo, když manželka zjistila jejich cenu jestli jsou vlastně naše, když jsme manželé a ona prodává svůj byt a peníze budou naše.... Co jsem na to mohl odpovědět... Samozřejmě miláčku, že..... ne. Jsou prostě jen moje Krasne, predvalecne, druhe pilotky od Omegy. A ta cena je fakt brutalni. Navic dar a dedictvi nespada do SJM a je vylucnym vylucnym vlastnictvim obdarovaneho, nebo dedice. Takze pohoda
Argon Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Kdepák, jak říkají u Pátků "You merely take care of it for the next generation."..... jo svatá pravda a navíc to zní mnohem líp než tvrdé a pravdivé "NE" Takže jen lehce upraveno... ?You never actually own a Omega pilot`s watch. You merely take care of it for the next generation.? Krasne, predvalecne, druhe pilotky od Omegy. A ta cena je fakt brutalni. Navic dar a dedictvi nespada do SJM a je vylucnym vylucnym vlastnictvim obdarovaneho, nebo dedice. Takze pohoda - to jo , ovšem známe ženy jak dokáží prosadit to co chtějí. Trochu jsem se bál, že mě bude tlačit do prodeje, na tom bysme se kousli. Ovšem je chápající i tím, že to je památka na dědu. Mile mě tím překvapila, šlo ji jen o to psychické - ano, to víš, že je všechno naše..... bohužel tady trošku narazila. Cena je fakt brutální, je mazec, že já k nim přišel jak slepý k houslím
SCIFI Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 o čem jsem snil jsem si splnil ještě víc než jsem kdy čekal teď už jen snad gmt2 pepsi a 1680 z mýho roku narození a nejlíp redy ale iluze si nedělám a taky hodně přemýšlím o AP ale i kdybych si už žádný hodinky nikdy nekoupil budu spokojený a jsem spokojený
SakalMarty Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 V 28. 8. 2013 v 7:57, Wanderer napsal: Nejhorší je, když se jednomu líběj hodinky, pak je vidí naživo a potvrdí se mu, že to není nic moc. Pár kousků by se mi taky líbilo, ale jsou před nima i jiné věci, tak uvidíme...ach jo, souhlasím s tebou.... super volba..... máme úplně stejný vkus
Návštěvník Matiniela Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Doufám, že aspoň jedny jednou budu vlastnit.
OssoBuco Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Momentálně Jaquet Droz Grande Seconde Sport Watch...
OssoBuco Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Odesláno 27. září 2013 Měl jsem možnost mít na ruce Girard Perregaux 1945 Off Center Hours v bílém zlatě. Byla to láska na první pohled, takže posílám sem do "Dream Watches".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se