Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jsem si vzpomněl, že jsem sem zapomněl dát Diega Simeone a jeho PAM (kvalita je na prd, ale je to jen print screen když se hrálo utkání)

A to pod tím...co to má Dave? Jsou to vůbec hodinky? :D

Čau, sorry za pozdní reakci, dlouho jsem tu nebyl :-) Dave má NIXON rocker watch... 

Odesláno

Kamile, kolikatej je v zebricku (sorry za lenost:))

Francouzský tenista Gaël Monfils novou tváří De Bethune, na ruce DB28 Black Matt s.e.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamile, kolikatej je v zebricku (sorry za lenost:))

21

Ono ani tak nejde o zebrickove umisteni, ale kdo ho videl hrat na French open. Ten kluk ma budoucnost a na to asi u De Bethune sazi.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Má toho víc za sebou než před sebou, imho.

Uvidime. Po padu 2011-12 od lonska v zebricku stoupa. Jeste to nezabalil, rekl bych. A kdy si vezmes celo zebricku, vsichni jsou zhruba stejne stari +/- rok, Federer a Ferrer jsou pres tricet.

Odesláno

Souhlas s Viktorem- ten kluk talent vcelku mel ale na úplnou špičku to nikdy nebylo a ted uz se přes nej derou i mladí, z Frantiku se mi vždycky víc líbil Tsonga....ale s divakama to umí, komediant je to rozenej

Odesláno (upraveno)

všimnul jste si někdo, jaké má hodinky Nadal ve Wimbledonu? Červený řemínek i korunka, modrý cifr-orloj, titanové dýnko asi. Jen co jsem vykoukal teď z televize.

Upraveno uživatelem prtak
Odesláno

Měla by se tu udělat speciální popiska, co to nosí Pohlreich (Citizen, Breitling), Schwarzenberg (IWC), Kalousek (Omegy) :-D tyhle 3 jména tu vidím pořád :-D

Odesláno

Měla by se tu udělat speciální popiska, co to nosí Pohlreich (Citizen, Breitling), Schwarzenberg (IWC), Kalousek (Omegy) :-D tyhle 3 jména tu vidím pořád :-D

+1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...