Ondoni Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Řekl bych, že to foto bude k nějakému článku, kde se to řeší...páč stačí zagooglit a je jasné, že rodilý primkař to nejni
Návštěvník Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Řekl bych, že to foto bude k nějakému článku, kde se to řeší...páč stačí zagooglit a je jasné, že rodilý primkař to nejni Já ti nevím, má to na Instagramu s nápisem: "Já a moje primky. Vášeň, která vydrží celý život." A vzhledem k tomu, že odhaduju, že tady tím pádem bude, tak ani nenapíšu komentář o jeho nádherné ženě Je to sympoš a nerad bych ho urazil
Tobi Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Má toho vcelku dost,ale Igeny ni.Pokud je nemá na pravý ruce...
Ohm-Aztec Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Jsou tam... úplně vlevo, druhý shora...
Tobi Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 A jo,už je vidím,28.11. mi přijdou brejle,už to bude dobrý....
Cyber Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Spis tehdy kluci nakupovali u Tamary ve velkém, když ji brousil Bendl :-)Jseš blízko, až na to " nakupovali" ))
Ondoni Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 @Vojta1...nejde mi citovat, jen u toho Bernatskýho nechápu, když je to vášeň na celý život, proč je i nenosí? Ale tak třeba propálí nick a řekne. Ale tak určitě palec hore za takového koníčka
petik16 Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Moja najväčšia srdcovka po veeľmi dlhej dobe má na ruke niečo iné ako G-shock, a to AP Royal Oak Perpetual Calendar Skeleton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marosh Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Už jsem ho poznal teda...Moje chyba a je eminentní, že ten borec nehraje basket, jako OSVČ.Každopádně by bylo fajn napsat jméno, aby bylo tak nějak jasno hned. Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem marosh
Frantik Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Jseš blízko, až na to " nakupovali" ))To byl jen takovej slovní obrat :-)
CEGY Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 To je eminem ne?Eminem nosí géčka.
frista Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 spis ze nema horacek da vinciovky Ty jeho hodinky bohužel nešly ze záběrů identifikovat. Zkusím se pozeptat
petik16 Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Uznávam, s tou bradou ho je ťažko spoznať... Ale áno, je to Eminem
Bohdan Kocharowski Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Pozna nekdo, co ma soudruh na pazoure? https://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=zahranicni&foto1=AHA6f8157_Beznzvu.jpg
instant Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Uznávam, s tou bradou ho je ťažko spoznať... Ale áno, je to Eminem s jakou bradou? toto ma chlap na tvari ked sa neholi cez weekend. Pozna nekdo, co ma soudruh na pazoure? https://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=zahranicni&foto1=AHA6f8157_Beznzvu.jpg Gorbi dlho nosil prezidentske Vulcainy, ale toto si netrufam. Ale moc zdravo chlapik nevyzera J.Bartoska - tusim tu je tento pan pravidelne, ale JLC Reverso clovek casto nevidi /a je to skoda/ tak pridavam: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Gorbimu taha na 90, ja myslim ze vyzera celkom v pohode.
petik16 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 s jakou bradou? toto ma chlap na tvari ked sa neholi cez weekend. Tak na to, že on nikdy nemal ani chlp na tvári je to slušná zmena V music vlákne som dal jeho nedávne video kde vidno že nám aj akosi spuchol, druhá brada a aj nejaký ten pivný bruch sa tam črtá... Už to nie je chudý nafarbený blonďáčik no A ja napríklad by som takto zarastený nebol ani po roku, našťastie o problém menej
instant Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Gorbimu taha na 90, ja myslim ze vyzera celkom v pohode.Myslel som aj vzhladom na vek. Clovek v takom veku zriedka nabera a udrzi take kilogramy ked je zdravy. Ale zase ma rusku pumpu zocelenu ako malokto, to je tiez fakt
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se