michalval Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Jedna z nich bude asi Boží Ruka. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Nejen dvoje hodinky, ale i tri ruce.. a tak trochu (hodně) z formy.. IMG_1530045270045.jpegJak moc vážně platí pravidlo, že se hodinky mají nosit na pravé ruce? Jsem pravák a kdysi jsem je nosíval na levé, ale poslední rok je mám na pravé a nedokážu si je představit na levé. Cítím se lépe když je mám na pravačce. Jaký máte na to názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swa Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Jak moc vážně platí pravidlo, že se hodinky mají nosit na pravé ruce? Jsem pravák a kdysi jsem je nosíval na levé, ale poslední rok je mám na pravé a nedokážu si je představit na levé. Cítím se lépe když je mám na pravačce. Jaký máte na to názor? O tomto pravidlu slyším prvně. Spíše mi přijde logičtější nošení na levé ruce, abych si případně mohl pravou rukou štelovat korunku. Nošení na pravé ruce má výhodu, že korunka nebodá do zápěstí. Každý podle svého gusta . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Nepoznam nikoho kto by nosil hodinky na pravej ruke. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Pravá ruka = zaručený každodení kancldajvování po stole, neasi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Zavodici cyklolegenda Alexandro Valverde...přestávám se stydět za svoje 42mm na lovečáku...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Vazne uz cely rok takhle bezostysne porusujes pravidlo leve ruky? Jak moc vážně platí pravidlo, že se hodinky mají nosit na pravé ruce? Jsem pravák a kdysi jsem je nosíval na levé, ale poslední rok je mám na pravé a nedokážu si je představit na levé. Cítím se lépe když je mám na pravačce. Jaký máte na to názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Ono to přece není pravidlo, spíš to nošení na levé vyplynulo z praktických důvodů při dominanci pravé ruky: ovládání hodinek, pro vojáky viditelnost na ně při současném držení kvéru, atd. Mně taky vyhovuje, když mám dominantní ruku "prázdnou" a současně klesá pravděpodobnost, že odrbu hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Klucí, nechci do toho kecat, ale na tohle už tady někde téma je. Žádný pravidlo neexistuje, levá ruka má výhodu kvůli dostupnosti korunky (u automatů asi nebude tak relevantní) a možná je tam miniaturní vliv na strojek vzhledem k uložení součástek (co si tak pamatuju z toho topicu o tomhle). Jinak nic, nos si hodinky jak se ti zachce. Já jsem levák, takže je nosím na pravé, na levé to pro mě není přirozené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Ja si myslim, ze je to zavazne porusenie pravidiel Chronomagu. Ze si ich necital?! Lava ruka je povinna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 (upraveno) Přesně. Jinak levou je to jak cizího. Upraveno 27. června 2018 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 (upraveno) Přesně. pravidla.png Jinak levou je to jak cizího.Na té levé mi to není tak příjemné jako na pravé. Teď už mám i opálení na pravé ruce z hodinek Upraveno 27. června 2018 uživatelem Patrik Trinh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Jedna z nich bude asi Boží Ruka. .. to me rozesmalo:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Přesně. Jinak levou je to jak cizího.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Jdou mu pěkně. mas recht:) neboji se toho:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Já jsem levák a hodinky jsem ve škole nosil na pravé. Pak mi někdo řekl, že na pravé nosí hodinky buzeranti, tak jsem si je přehodil, no...ale berte to s rezervou, bo Ostrava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Taky je spoustu hodinek co mají korunku i stopkový čudly vlevo.A ty zas skoro všichni nosí taky na levý.Takže je to všechno trochu na levačku,teda na pravačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Mojmír Hamp z ČNB a TH nebo už má něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Jak moc vážně platí pravidlo, že se hodinky mají nosit na pravé ruce? Jsem pravák a kdysi jsem je nosíval na levé, ale poslední rok je mám na pravé a nedokážu si je představit na levé. Cítím se lépe když je mám na pravačce. Jaký máte na to názor? Nic si z toho nedělej, mám to stejně. A jinak zde kdysi bylo ventilováno, že kdo nosí hodinky na dominantní ruce, tak má rozpolcenou osobnost. Tak vítej do klubu schizofreniků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Nic si z toho nedělej, mám to stejně. A jinak zde kdysi bylo ventilováno, že kdo nosí hodinky na dominantní ruce, tak má rozpolcenou osobnost. Tak vítej do klubu schizofreniků. Na levé jsem měl vždy obouchané hodinky po nějaké době, od té doby co je mám na pravé tak s tím už nemám problém a jaké hodinky máš? Jinak od září mám nový job a to práci kde budu s hodinkami na denním pořádku. Tak snad to nebude vypadat blbě když budu obsluhovat zákazníky a radit jim a přitom mít hodinky na prave ruce. Upraveno 28. června 2018 uživatelem Patrik Trinh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se