Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nejen dvoje hodinky, ale i tri ruce.. a tak trochu (hodně) z formy.. IMG_1530045270045.jpeg

Jak moc vážně platí pravidlo, že se hodinky mají nosit na pravé ruce? Jsem pravák a kdysi jsem je nosíval na levé, ale poslední rok je mám na pravé a nedokážu si je představit na levé. Cítím se lépe když je mám na pravačce. Jaký máte na to názor?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak moc vážně platí pravidlo, že se hodinky mají nosit na pravé ruce? Jsem pravák a kdysi jsem je nosíval na levé, ale poslední rok je mám na pravé a nedokážu si je představit na levé. Cítím se lépe když je mám na pravačce. Jaký máte na to názor?

O tomto pravidlu slyším prvně. Spíše mi přijde logičtější nošení na levé ruce, abych si případně mohl pravou rukou štelovat korunku. Nošení na pravé ruce má výhodu, že korunka nebodá do zápěstí. Každý podle svého gusta :).
Odkaz ke komentáři

Vazne uz cely rok takhle bezostysne porusujes pravidlo leve ruky?

Odkaz ke komentáři

Ono to přece není pravidlo, spíš to nošení na levé vyplynulo z praktických důvodů při dominanci pravé ruky: ovládání hodinek, pro vojáky viditelnost na ně při současném držení kvéru, atd. Mně taky vyhovuje, když mám dominantní ruku "prázdnou" a současně klesá pravděpodobnost, že odrbu hodinky...

Odkaz ke komentáři

Klucí, nechci do toho kecat, ale na tohle už tady někde téma je. Žádný pravidlo neexistuje, levá ruka má výhodu kvůli dostupnosti korunky (u automatů asi nebude tak relevantní) a možná je tam miniaturní vliv na strojek vzhledem k uložení součástek (co si tak pamatuju z toho topicu o tomhle). Jinak nic, nos si hodinky jak se ti zachce. Já jsem levák, takže je nosím na pravé, na levé to pro mě není přirozené.

Odkaz ke komentáři

Nic si z toho nedělej, mám to stejně. A jinak zde kdysi bylo ventilováno, že kdo nosí hodinky na dominantní ruce, tak má rozpolcenou osobnost. Tak vítej do klubu schizofreniků. :cheers:

Odkaz ke komentáři

Nic si z toho nedělej, mám to stejně. A jinak zde kdysi bylo ventilováno, že kdo nosí hodinky na dominantní ruce, tak má rozpolcenou osobnost. Tak vítej do klubu schizofreniků. :cheers:

Na levé jsem měl vždy obouchané hodinky po nějaké době, od té doby co je mám na pravé tak s tím už nemám problém :) a jaké hodinky máš? Jinak od září mám nový job a to práci kde budu s hodinkami na denním pořádku. Tak snad to nebude vypadat blbě když budu obsluhovat zákazníky a radit jim a přitom mít hodinky na prave ruce.

Upraveno uživatelem Patrik Trinh
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...