leebauer Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Proč?Taky někde zapomněl čárku, nebo udělal čtyři tečky místo třech?Koukám že tobě se ty hrubky taky zobrazujou.Já udělal upgrade softu a už se mi zobrazovat přestaly.Takže já to nepoznám.
Ohm-Aztec Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Tak to doufám. Kdyby z jevišť i filmů měli zmizet všichni herci, jejichž morálka není bez vady, bylo by to tristní. (poznámka pro #meetoofans: tristní pro kulturu, pro umění) ... no, "morálka bez vady" je docela eufemistické označení toho, když je někdo pederast...
martar Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Tak jinak: kdyby každé umělecké dílo, jehož autorem byl nebo je vrah, násilník, sexuální agresor, opilec, děvkař, pedofil, zoofil, bigamista, neplatič dluhů, podvodník, udavač, svině.... atd. atd. ... bylo odsouzeno k uložení v trezorech, lapidáriích, filmových, obrazových a knižních archivech, nebo by umělci bylo zakázáno hrát, zpívat, performovat... moc by toho nezbylo. Vúbec nekomentuju Spaceyho prohřešky; já prostě odděluju uměleckou tvorbu od osobního života. Upraveno 28. června 2018 uživatelem martar
horal Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Proč, jako malé děti,chceme na všechno jednoduchou odpověď?
Kid_A Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 ... no, "morálka bez vady" je docela eufemistické označení toho, když je někdo pederast... na tom neco bude.
Kid_A Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Tak jinak: kdyby každé umělecké dílo, jehož autorem byl nebo je vrah, násilník, sexuální agresor, opilec, děvkař, pedofil, zoofil, bigamista, neplatič dluhů, podvodník, udavač, svině.... atd. atd. ... bylo odsouzeno k uložení v trezorech, lapidáriích, filmových, obrazových a knižních archivech, nebo by umělci bylo zakázáno hrát, zpívat, performovat... moc by toho nezbylo. Vúbec nekomentuju Spaceyho prohřešky; já prostě odděluju uměleckou tvorbu od osobního života. martine, to oddelovani je mozne ale hodne zalezi na typu "prohresku". Kdyz si predstavim, ze muj oblibenej komik v soukromi przni deti, uz se jeho vtipum smat nebudu. Na druhou stranu unesu, ze Johnny Depp je smazka nebo ze Bruce Willis lije prvni ligu. Je to o zavaznosti a spolecenske akceptovatelnosti chovani. Na druhou stranu - Spaceyho semlelo "obtezovani" nejalyho mladyho herce v 90.letech. to mi prijde moc.
Kid_A Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 (upraveno) A pak si vem ze drtivou vetsinu filmu (ne-li vsechny) od Tarantina produkoval Harwey Weinstein se svou spolecnosti. Tarantina udelali. Tarantino moc dobre vedel, jaky je Weinstein prase, ale mlcel. Jak se mam nyni jako fanousek stavet k mym oblibenym Reservoir Dogs nebo Jackie Brown. Mam je bojkotovat. Ja nevim:( Upraveno 28. června 2018 uživatelem Kid_A
shag Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Tak, ono su to len herci (producenti, reziseri...), nie moralne ikony ludstva... Upraveno 28. června 2018 uživatelem shag
shag Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Trochu neskoro, ale... Island Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shag Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Johnny VDB Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Jak ho mám rád, tak mě v poslední době dost odrazuje svoji tajemnou, těžce uměleckou pózou. Jak divnolidi z konzervatoře (jenže těm je 15).
Povidláček Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Vidím to stejně. Je vověšenej jak kašpar. Sedí mi víc v tajemnejch Burtonovkách jako Ichabod Crane nebo Edward, ale tahle image tetovanýho poštmistra z Hollywood Vampires mi k němu nějak nepasuje
instant Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 (upraveno) John Daly - Rolex Skydweller v zlate na kozke (moj odhad z tych letmych zaberov). Nejako ma tento typek minal, ale toto interview - klobuk dole. Odporucam vsetky videa v playliste na youtube, je to nastrihane po otazkach. + pridam jednu charakteristicku fotku Kto nie sta fanusik bowlingu, pouzite google.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. července 2018 uživatelem instant
Hasňa Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 (upraveno) Jo jo, John je ve světě bowlingu legenda. Má nejdelší první hod bowlingovou koulí mezi všemi bowlisty. Upraveno 2. července 2018 uživatelem Hasňa
JAJA Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Má někdo tušení co má můj oblíbený herec na ruce? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Mi to prijde jak Swatchky:) Teoreticky mozna nejaky GP Laureato?
cuborg Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Copak má Gen. Pavel? Vypadá to na nějaký německý military Sinny nebo Orfiny v chronu a PVD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Co má na ruce nevím, ale tenhle chlap je u mě frajer. Všechna čest.
JoyStick Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Má někdo tušení co má můj oblíbený herec na ruce?46EA27DE-09AC-443B-8099-7686AFBD333B.jpegPodle fontu mi to taky přijde jako GP, ale model nejsem schopnej dohledat. Docela mě to zajímá co to je
Rodkopf Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Mi to prijde jak Swatchky:) Teoreticky mozna nejaky GP Laureato? You wish Swatch za me na 95% Copak má Gen. Pavel? Vypadá to na nějaký německý military Sinny nebo Orfiny v chronu a PVDFB_IMG_1530276393700.jpg Na Orfiny to bohuzel nevypada, spise nejake Casia nebo tak, korunky z obou stran...ale jindy ma neco pripominajici mi Brajtle... Casia? Seika? Brajtle?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se