Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proč?Taky někde zapomněl čárku, nebo udělal čtyři tečky místo třech?Koukám že tobě se ty hrubky taky zobrazujou.Já udělal upgrade softu a už se mi zobrazovat přestaly.Takže já to nepoznám.

Odesláno

Tak to doufám. Kdyby z jevišť i filmů měli zmizet všichni herci, jejichž morálka není bez vady, bylo by to tristní.

(poznámka pro #meetoofans: tristní pro kulturu, pro umění)

... no, "morálka bez vady" je docela eufemistické označení toho, když je někdo pederast...

Odesláno (upraveno)

Tak jinak: kdyby každé umělecké dílo, jehož autorem byl nebo je vrah, násilník, sexuální agresor, opilec, děvkař, pedofil, zoofil, bigamista, neplatič dluhů, podvodník, udavač, svině.... atd. atd. ... bylo odsouzeno k uložení v trezorech, lapidáriích, filmových, obrazových a knižních archivech, nebo by umělci bylo zakázáno hrát, zpívat, performovat... moc by toho nezbylo. Vúbec nekomentuju Spaceyho prohřešky; já prostě odděluju uměleckou tvorbu od osobního života.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

... no, "morálka bez vady" je docela eufemistické označení toho, když je někdo pederast...

na tom neco bude.
Odesláno

Tak jinak: kdyby každé umělecké dílo, jehož autorem byl nebo je vrah, násilník, sexuální agresor, opilec, děvkař, pedofil, zoofil, bigamista, neplatič dluhů, podvodník, udavač, svině.... atd. atd. ... bylo odsouzeno k uložení v trezorech, lapidáriích, filmových, obrazových a knižních archivech, nebo by umělci bylo zakázáno hrát, zpívat, performovat... moc by toho nezbylo. Vúbec nekomentuju Spaceyho prohřešky; já prostě odděluju uměleckou tvorbu od osobního života.

martine, to oddelovani je mozne ale hodne zalezi na typu "prohresku". Kdyz si predstavim, ze muj oblibenej komik v soukromi przni deti, uz se jeho vtipum smat nebudu. Na druhou stranu unesu, ze Johnny Depp je smazka nebo ze Bruce Willis lije prvni ligu. Je to o zavaznosti a spolecenske akceptovatelnosti chovani. Na druhou stranu - Spaceyho semlelo "obtezovani" nejalyho mladyho herce v 90.letech. to mi prijde moc.
Odesláno (upraveno)

A pak si vem ze drtivou vetsinu filmu (ne-li vsechny) od Tarantina produkoval Harwey Weinstein se svou spolecnosti. Tarantina udelali. Tarantino moc dobre vedel, jaky je Weinstein prase, ale mlcel. Jak se mam nyni jako fanousek stavet k mym oblibenym Reservoir Dogs nebo Jackie Brown. Mam je bojkotovat. Ja nevim:(

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Jak ho mám rád, tak mě v poslední době dost odrazuje svoji tajemnou, těžce uměleckou pózou. Jak divnolidi z konzervatoře (jenže těm je 15). 

Odesláno

Vidím to stejně. Je vověšenej jak kašpar. Sedí mi víc v tajemnejch Burtonovkách jako Ichabod Crane nebo Edward, ale tahle image tetovanýho poštmistra z Hollywood Vampires mi k němu nějak nepasuje

Odesláno (upraveno)

John Daly - Rolex Skydweller v zlate na kozke (moj odhad z tych letmych zaberov). Nejako ma tento typek minal, ale toto interview - klobuk dole. Odporucam vsetky videa v playliste na youtube, je to nastrihane po otazkach. + pridam jednu charakteristicku fotku :)

Kto nie sta fanusik bowlingu, pouzite google..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Mi to prijde jak Swatchky:) Teoreticky mozna nejaky GP Laureato?

You wish :) Swatch za me na 95%

Copak má Gen. Pavel? Vypadá to na nějaký německý military Sinny nebo Orfiny v chronu a PVDattachicon.gifFB_IMG_1530276393700.jpg

Na Orfiny to bohuzel nevypada, spise nejake Casia nebo tak, korunky z obou stran...ale jindy ma neco pripominajici mi Brajtle...

SVOZ3B1217-N-celn-k-Gener-ln-ho-st-bu-Ardirektor-der-ausbildung-zdenek-bauer-lin

petr-pavel-foto-robert-vano2.jpg

Casia? Seika?

1524044202-4121.jpg?0.9137444410778628

Brajtle?

1463654194-3674-predsedatel-voennogo-kom1461331080-1767.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...