Kid_A Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Kandidatka na ambasadorku Grand Seiko....nebo aspon Tag Heuer (Dont cravk under preassure)
instant Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Hoši, bylo to hodně divný, nicméně otázkou je, jestli serena opravdu toho patricka videla... tam je ta vec...dal mel ramos urcite situaci trochu uklidnit a varovat ji, že jeste neco a bude fiftýn... co následovalo pak už byla opravdu komedie hodná jen americkýho publika, ale i o tomhle us open je a vzdy bylo, je to taky o psychice hráče co je schopnej unést od hučícího 25 tis kotle v us nebo absolutně tichýho publika na wimbledonu...to je na tom právě to hezký...Mě nejvic bylo líto Naomi, která si životní uspech nemohla vubec uzit a ta cerna gazela ji uplne zastinila, to me stve nejvic ze všeho... Ale to co dokázala ustát během toho utkání, tak to je nejvetsi ulet a ve 20 letech to po tom všem fakt dotáhla a to je neskutečný, pro mě je to hrdinka velká! ja neviem ci si v zivote videl gazelu, kolego.. kazdopadne Serena by zatienila Naomi aj s jej rodicmi sucasne
instant Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Ještě víc než její "výkon" mě zvedla ze židle hláška, že to dělá kvůli rovnoprávnosti a bojuje za práva žen. Je to teď nějaká móda, když někdo ulítne, rychle to spojí s gender-cimkoliv a je z toho venku a ještě je za hrdinu. Jsem zvědavej co tímhle výstupem SW spustí v tenise/sportu obecně... ano, je toho plna amerika. podla mojho nazoru z toho moze byt taka mala poulicna obcianska vojna. kludne o dva roky. novou tvarou Nike je Kaepernick, futbalista co odmietol klacat pri americkej hymne. dnes je z neho aktivista (futbal mu asi nesiel, nakoniec ho asi nikto nechcel do teamu, niet sa co cudovat) Od Nike marketingovo brilantny tah, ale uz to nie je len biznis, uz je to politika. Stare zlate casy, ked ti prvu vec na obchodnej skole povedali Rule 1: POLITIKY SA NECHYTAJ.
Pavelpu27 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 ano, je toho plna amerika. podla mojho nazoru z toho moze byt taka mala poulicna obcianska vojna. kludne o dva roky. novou tvarou Nike je Kaepernick, futbalista co odmietol klacat pri americkej hymne. dnes je z neho aktivista (futbal mu asi nesiel, nakoniec ho asi nikto nechcel do teamu, niet sa co cudovat) Od Nike marketingovo brilantny tah, ale uz to nie je len biznis, uz je to politika. Stare zlate casy, ked ti prvu vec na obchodnej skole povedali Rule 1: POLITIKY SA NECHYTAJ.Promiň, ale jsi dost mimo. Kaepernick naopak odmítl pěti hymně stát a na protest proti rasismu klečel, z čehož se stalo celkem silný gesto. Vzhledem k tomu, čoi reprezentuje současný US prezident mi tohle nepřijde úplně mimo.
shag Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Tak Nike sa musi drzat svojho tribu. Cez white supremacist toho vela nepredaju :-)
tikzot Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 ja neviem ci si v zivote videl gazelu, kolego.. kazdopadne Serena by zatienila Naomi aj s jej rodicmi sucasne Ehmm jo, mas pravdu;-)) spravne melo byt mamba;-)
rustin Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Jinej gang. Svet sa v rit obracia. Tak urcite je potrebne dat o sebe vediet, ked si uz taka medialna hviezda. Treba ukazat na co mas. Ten zasran zachvilku nebude vediet co od radosti.
Pavelpu27 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Svet sa v rit obracia. Tak urcite je potrebne dat o sebe vediet, ked si uz taka medialna hviezda. Treba ukazat na co mas. Ten zasran zachvilku nebude vediet co od radosti.Nezlobte se na mě, ale tohle byste chtěli zažít? To přece musí být hrozná prázdnota, když nemáš o čem snít a po čem toužit. Ten malej to teď nechápe, ale v pubertě aby si to hodil.
instant Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Promiň, ale jsi dost mimo. Kaepernick naopak odmítl pěti hymně stát a na protest proti rasismu klečel, z čehož se stalo celkem silný gesto. Vzhledem k tomu, čoi reprezentuje současný US prezident mi tohle nepřijde úplně mimo. no mimo nie som, len som si pomylil telocvicny ukon. protestoval tak, ze klacal kym ostatni stali (nie naopak, ze odmiteol klacat, ako som tvrdil ja). pointa zostava rovnaka - protestoval tym ze robil nieco ine, nez co mal robit podla "protokolu".
Chronař Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Ehmm jo, mas pravdu;-)) spravne melo byt mamba;-) Ne, správně mělo být hrošice
instant Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Nezlobte se na mě, ale tohle byste chtěli zažít? To přece musí být hrozná prázdnota, když nemáš o čem snít a po čem toužit. Ten malej to teď nechápe, ale v pubertě aby si to hodil. ja myslim, ze ten sarkazmus z rustinovho prispevku je celkom dobre citatelny.. ale pisat ti, ze si "dost mimo" nebudem ;-) ked uz sme pri tej teme, potencialna citova prazdnota toho chlapca nam moze byt u prdele, nie sme jeho rodicia. Ja si myslim, ze takyto druh kokotizmu s peniazmi a materialnym blahobytom priamo nesuvisi (prachy a slava ho nevyvolavaju, len zviditelnuju), ale nechcem, aby to vyzeralo ze obhajujem toho nestastnika, co mu to kupuje, lebo neviem ani kto to je a pravdu povediac ma ani nezaujima Takychto klaunov so zlatymi roladami je plna zemegula. Zaujimat by nas ale mala zavist, ktoru to vyvolava - ak ju to v niekom vyvolava. Lebo potom uz je to fakt zle, no. Ale to si uz musi kazdy vyhodnotit sam za seba.
Filip.J Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Nezlobte se na mě, ale tohle byste chtěli zažít? To přece musí být hrozná prázdnota, když nemáš o čem snít a po čem toužit. Ten malej to teď nechápe, ale v pubertě aby si to hodil.Tak nebude toužit a snít o penězích a rolexkách, ale o něčem jiném, no Má teď takový roztomilý nezkažený dětský kukuč, jsem zvědavej, jak to s ním bude dál. Jestli je to VIP, to je asi o přesné definici
Pavelpu27 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Tak nebude toužit a snít o penězích a rolexkách, ale o něčem jiném, no Má teď takový roztomilý nezkažený dětský kukuč, jsem zvědavej, jak to s ním bude dál. Jestli je to VIP, to je asi o přesné definici No nevím. Historie ukazuje na spoustu případů, kdy tyhle děti skončily na drogách, nebo s kulkou v hlavě, protože jejich život pro ně neměl hodnotu.
geometr Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Jedny zlatý rolády na jednom děcku a takovejch dedukcí a teoríí. To mě podrž.
instant Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 No nevím. Historie ukazuje na spoustu případů, kdy tyhle děti skončily na drogách, nebo s kulkou v hlavě, protože jejich život pro ně neměl hodnotu.Ano, to je iste pravda, ale tiez to nedokazuje, ze bohati ludia su vymierajuci zivocisny druh
JohnDoe Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 (upraveno) Ona je historie spis plna tech, kteri tak neskoncili, akorat to neni natolik senzacni, aby se o takovych pripadech psalo. Z toho vznika tahle statisticka iluze. No nevím. Historie ukazuje na spoustu případů, kdy tyhle děti skončily na drogách, nebo s kulkou v hlavě, protože jejich život pro ně neměl hodnotu. Upraveno 10. září 2018 uživatelem JohnDoe
horal Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Naše sdělení se neopírají o žádné konspirační teorie, nýbž o konspirační fakta!!!
African Odesláno 10. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Tady je fotr v pyžamu, takže není se vůbec čemu divit :-)
M3maniac Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Ne, správně mělo být hrošiceVidíš s já v ní vidím pakoně, nikdy jsem ji neměl rád a nikdy jsem ji nefandil , ale to co předvedla byla ostuda. Je to jako kdyby hrál chlap s holkama. Velký klobouk pred Naomi, jestli tak bude hrat dal tak muze byt no1. Hlavně takovou hlavu jsem dlouho nevidel, nic z toho co ti hlupi amici delali ji nerozhodilo. Ma muj velky obdiv ze se z te nejlepsi tenistky vsech dob nepodelala!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se