Anela Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 rekl bych ze garmin nebo suunto ma na leve ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 (upraveno) Skvelej britskej reziser Guy Ritchie. Podfuck, Rockenrolla, Sherlock Holmes. Legendarni bojacny scvrkly koule, Desert Eagle napsanej na strane pistole a Daytony na kuzi... Upraveno 11. února 2020 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 rekl bych ze garmin nebo suunto ma na leve ruce ... a já vidím, že ne. Aspoň na tý postnutý fotce ne :-) Ale třeba Johanes vlastně žádný hodinky nepotřebuje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Antonio Banderas na Oscarech měl tyhle Bvlgari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borža Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 na Oscarech měl tyhle Bvlgari Tieto Bvlgari vyzeraju naozaj skvelo a myslim ze sa robia aj v steel verzii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 (upraveno) Jj, dělají se ve vícero variantách a materiálech - titan, ocel, růžové zlato... jinak Antonio bude kluk hodinkovej, střídá toho vícero, tady má tyhle Upraveno 11. února 2020 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Mr. Wonderful, jeden z investorů v Shark Tanku, každý den střídá hodinky ráno odpoledne večer. Akorát teda nevím, proč je má všechny na oranžový gumě Musel jsem teda trochu pogooglit, abych zjistil, cože je to ten FP Journe. Dle mého je to jeden z modelů centigraphe. Čas kdy mluví o hodinkách, 8:50.Ma je na cervenejch remenech, protoze to je jeho signature.Rubberb pro nej exclusivne vyrovil rudou gumu na daytony. Montblanc pro nej vyrobil rudou limitku ve zlate za 40k usd. Apod Silne mi nesedi, hrozne rad se posloucha a to nemam rad, ale vkus ma, to se mu neda uprit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Skvelej britskej reziser Guy Ritchie. Podfuck, Rockenrolla, Sherlock Holmes. Legendarni bojacny scvrkly koule, Desert Eagle napsanej na strane pistole a Daytony na kuzi...Kurva ten zestarnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Kurva ten zestarnul...Prijde ti? Ma mladou zenu, maly decka, dela jiujitsu. Prijde mi hodne fresh:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 (upraveno) Hezucky od Leose k padesatinam - Seadweller:-)) Upraveno 12. února 2020 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 A je mu to k něčemu dobrý, nebo jenom dělá reklamu? Když koukám na ty závodníky, tak maj většinou nějakej digitální (zřejmě dobře čitelnej) sporttester, ne? Já bych řekl, že tady je to vlastně celý přehozený. V tomto případě je Johannes Bo sporttester hodinek RM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Tomu říkám kámoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Tomu říkám kámoš dyt sou patrikovi velky:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Já bych řekl, že tady je to vlastně celý přehozený. V tomto případě je Johannes Bo sporttester hodinek RM. Jo. Bingo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Tom Holland nový představitel Spider-Mana a na ruce PP Aquanaut Rose Gold, ve videu od 1:41min.https://www.youtube.com/watch?v=CA-e5eWB7eg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 (upraveno) Emirates a Arabian Adventures pozvaly hráče Arsenalu na výlet do pouště a bylo hodinkově na co koukat ! Zdroj : http://www.yirina.net/fotky_ostatni/2020_02_February/2020_Mix_February.htm Upraveno 12. února 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 To je parta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Maculay Culkin. V Sám doma pro mě nedostižný, v dnešní době spíš podivný.Fotka není moc kvalitní, lepší jsem nenašel. Nevím, co má na ruce, ale má dvoje. Asi upravený Castro a Maradona style Ty hranatý nejsou to nějaký Cartiery Tanky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Sichr Tanky, uz podle korunky. To druhy na mobilu nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Mě spíš zaujalo, že má často nalakovaný nehty... jen aby se tento nešvar nerozmohl i u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se