Jarett Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 (upraveno) Docela by mě (bez ironie) zajímalo, jestli třeba tady mezi námi je někdo, kdo Mille má nebo po nich třeba touží. Přijdou mi - přes všechny materiály, fičury i super provedení -stylem tak nějak mimo můj vesmír. Nenápadný ocelový hodinky vpravo na fotce samozřejmě cajk Edit: aha, teď koukám na ceny, a už se neptám kdo je má... jen kdo po nich toužil nebo touží Upraveno 17. července 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Tadej už má taky RMRespektive všiml sem si poprvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Ano, prvy krat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 ze by Bara Krejcikova konecne vymenila Daniel Wellington za neco serioznejsiho?TH aquaracer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Pořád je to skromná holka. Aspoň má pořád kam růst (myslím hodinkově). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Kdyz tu nyni mame ty sportovce, tak take prihodim jednoho. Tomas Vaclik podepsal "na duchod" recky Olympiacos s HUBLOT na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Úspěšné přistání Blue Origin a celá posádka + komentátorka Moonwatche na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 palec hore, to by byl hřích při úterku taky jsem byl zvědavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 V 12. 7. 2021 v 14:14, Vladar91 napsal: Ty RM snad posílájí automaticky poštou ne kdyz neco vyhrajes ne? Mi prijde ze jsou vsude. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Taky je vidím všude … zapnu formule a všichni mají RM teda kromě Mercedesů ty mají IWC…. Zapnu tenis všude RM… fotbal až na výjimky hublotů taky RM…pak se jdu podívat do hodinkovnice a RM nikde a to jezdím na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Valentino toho má taky plnou kabelu, pozná někdo hodinky na první foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Typkovi tahne na padesat a vypada furt jak dvacetiletej hejsek. Urcite ma smlouvu s dablem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 před 25 minutami, Kid_A napsal: Typkovi tahne na padesat a vypada furt jak dvacetiletej hejsek. Urcite ma smlouvu s dablem:-) Podle mě je to tím, že celej život dělá to, co ho baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 @EmilianoAno, a v tom co dela, je skvelej. A oprava - je mu teda "jenom" 42:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Před hodinou, Roland Sands napsal: Valentino toho má taky plnou kabelu, pozná někdo hodinky na první foto? “Stary” ocelovy Daytony, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 před 40 minutami, Micey napsal: “Stary” ocelovy Daytony, ne? Našel jsem lepší foto a vypadá to na WG a blue dial + bicolor GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Před hodinou, Kid_A napsal: @EmilianoAno, a v tom co dela, je skvelej. Souhlas. Ale to spolu souvisí - kdyby nebyl skvělej, tak to nedělá tak dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 V 18. 7. 2021 v 18:17, Moty napsal: Tadej už má taky RM Respektive všiml sem si poprvy Na olympiádu vzal Breitlingy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Předpokládám, že tento tu nebude. Nevím jak moc VIP, ale ve světě surfu hodně známý člověk Kai Lenny - několikanásobný mistr světa SUP, jeden z magorů, co jezdí Big wave, vyhrál i v Nazaré, kde se jezdí největší vlny na světě (rekord, zároveň i světový je právě tam 100ft). Také je jedním z průkopníků Hydrofoil, vzhledem k věku toho má zatraceně hodně Ale k hodinkám, úplně náhodně jsem si všiml, že má různé TH Aquáče...až jsem se dostal k tomu, že je i ambassadorem TH. Musím říct, že zrovna v rámci Aquaracerů mi to spojení pěkně sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Paní z Lidlu a SMP quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se