utrejch Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 (upraveno) Nevi nekdo, co to ma na ruce Jirka Schelinger? Asi nejake potapecske ... i kdyz maji leteckou korunku ... Upraveno 17. května 2009 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 Zlatoust Vodolaznye? Střílím od boku, mám totiž pocit, že tahlee fotka už tu byla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 kdyby nekdo vedel, kde tento stroj koupit, tak klidne SZ, mit stroj jako Jirka Schelingeru..to by byla parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 kdyby nekdo vedel, kde tento stroj koupit, tak klidne SZ, mit stroj jako Jirka Schelingeru..to by byla parada Podívej se sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2009 Dnes Pavel Liška v Krásných ztrátách: SUUNTO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 Victoria Silvstedt. A áno, na fotke sú aj hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 Teď jsem náhodou 30vteřin koukal na Primu, byli tam Chirurgové a nějaký mladý doktor měl na ruce nějaké B-uhr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Victoria Silvstedt. A áno, na fotke sú aj hodinky. Zajimave sladeno.Nevite nekdo co je to za znacku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Včera jsem koukal na Sedm hladových a jeden (myslím, že sládek), tam měl skoro určitě hujerky. Prostě něco s dvěma čudlama napravo a korunkou nalevo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 A co ma za letadlo? G500? Diamond DA 42 Twin Star. Štvormiestne turbodieselové lietadlo s cestovnou rýchlosťou 376 km/hod. Okrem iného je to prvé turbodieselové lietadlo, ktoré preletelo bez medzipristátia ponad Atlantik - za 12,5 hod. Vo výške 3300 m má spotrebu len 30,3 l paliva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Dnešní iDnes, článek o Paroubkovi a hned na první fotce jeho zlatý Londžýny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 railmaster: To je nádherný letadlo. Jsem fakt nadšenej, k tomu ty výkony - PARÁDA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 No taky koukam. Nahrene ero. Fakt paradadni vec. To je jedna vec, kterou bych si splnil, kdyby..... Ale delat to, co dela ten hnup bych nedokazal ani za ty prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Zajimave sladeno.Nevite nekdo co je to za znacku? Simone Perele nebo Jane Woolrich:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Jinak to letadlo má při cestovní rychlosti 200Kmh prý spotřebu nějakých 12+ litrů na 100km... Četl jsem o tom nějaký článek. Výhoda je, že umí operovat i nezpevněných ploch, ale můj známý pilot mi říkal, že potřebuje docela dlouhou dráhu pro vzlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 Dámský odpoledne v Trójským zámečku - Bára Nesvadbová s kamarádem, kamarád s Jaeger LeCoultre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 Girard Perregaux prej za meloun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 bože to je na chlapa vrchol nevkusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 bože to je na chlapa vrchol nevkusu Presne, nebyt tak obrovske, rekl bych, ze jsou damske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 to je ono, žena je viděla ve watchmagazinu a chtěla je k narozeninám, už ty časáky na záchodě nebudu nechávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se