gougy Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 - Kufa, plasticky chirurg, ma IWC DaVinci Chronograph s cernym cifrem na aligatorovi (sedi mu luxusne). Krásné hodinky Edit. A to, co ma na ruce Smejc, vypada na Cartier Tortue + Tourbillon + Monopusher Chrono... Edit2. Spravne se ten kousek jmenuje Tortue XL Tourbillon Single Push-Piece Chronograph (konzultace s katalogem...). no tyy volé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Jen tipuju... Proc? To, co vypada jako cerny retrogradni subcifry muzou byt cerny masivni rimsky cisla...A to pouzdro je tomu nebjbliz, byt jsem ze zacatku koukal na tonneau verzi Da Vinci Grande Complication... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Jen tipuju... Proc? To, co vypada jako cerny retrogradni subcifry muzou byt cerny masivni rimsky cisla...A to pouzdro je tomu nebjbliz, byt jsem ze zacatku koukal na tonneau verzi Da Vinci Grande Complication...Každopádně je to nějaká pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 - Kufa, plasticky chirurg, ma IWC DaVinci Chronograph s cernym cifrem na aligatorovi (sedi mu luxusne). No faaajn, muj kamos a tez ma IWC. Na minulem mejdanu v nasi rodne vesnicce mel jeste Breitle Navitimery. Jsem rad, ze se dal spravnou cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 (upraveno) A zda se, ze ma Bandi pravdu.jackie-zari-1.pdf Upraveno 3. května 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 (upraveno) Felix u Krause taky Vincky. IWC rulez! Upraveno 3. května 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlosek Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 No ty jsi rychlík. Před chvilkou to skončilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Pokracujeme...Koukam na box a Vitalij Klicko ma na ruce Big Ingy na tahu.Musej to bejt Bigy, protoze mu sedi normalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Pokracujeme...Koukam na box a Vitalij Klicko ma na ruce Big Ingy na tahu.Musej to bejt Bigy, protoze mu sedi normalne jj byly, taky jsem si vsiml. Jinak peknej zapas. Drzel se statecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profil Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 No ktoz vie ake hodinky nosi pan Engelbert Humperdinck....Ja nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Ta luneta mi připomíná Tagy F1, ale asi jen výstřel do tmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 Omlouvám se za OT, na fotkách Tamara Kotvalová žádné hodinky nemá, v rozhovoru se o těch svých zmiňuje jen letmo ale i tak myslím stojí za přečtení. http://finance.idnes.cz/tamara-kotvalova-luxusni-hodinky-carollinum-fad-/podnikani.aspx?c=A130506_102419_podnikani_zuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ari100x Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 No faaajn, muj kamos a tez ma IWC. Na minulem mejdanu v nasi rodne vesnicce mel jeste Breitle Navitimery. Jsem rad, ze se dal spravnou cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ari100x Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 To HasnaCesky Tesin je vesnicka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 (upraveno) To byl eufemismus k pojmenovani dira. A jinak jo, skoro vsichni se tam zname. Upraveno 6. května 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Hasna - dobrá práce, říkal jsem o jakej model se jedná. Pecky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Col.Chris Hadfield aboard ISS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Knoflíka moc nemusím, ale i tak. Button a jeho, řekl bych, Carrery 1887. Kdyžtak mě opravte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johannes Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Zdravím. Koukal jsem, že Milan Kundera je na mnoha fotkách viděn s hodinkami. Napadá Vás něco? Nepoznal jsem ani jedny... 1. 2. 3. 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Foto č.3 - GUB Glashutte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se