Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady jsem konečně našel fotku několika zajímavých VIP... McCaina jsem měl rád. Kerry mi přijde taky o.k., narozdíl od nynější tamní politické reprezentace. Ne že bych to sledoval zas tak pozorně :) 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tiger sa nemusí nikde zapisovať

Proridly mu vlasy, odesly mu zada a manzelka, sponzori mu vypovedeli smlouvy...a von to tam stejne po 11 letech poslal jako legenda.... jestli o tomhle nebude film, tak uz fakt nevim o cem:-)))

Odesláno

Proridly mu vlasy, odesly mu zada a manzelka, sponzori mu vypovedeli smlouvy...a von to tam stejne po 11 letech poslal jako legenda.... jestli o tomhle nebude film, tak uz fakt nevim o cem:-)))

a jaký to bylo docela drámo těch posledních cca 9 jamek

Odesláno

Nevím jestli jde brát letadlo za VIP, ale legenda to je celosvetová. Dnes slaví 50 let L410, tak tady fotečka... Budíků je tam spousta, věřím, že některý ukazuje i čas...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Presneji X-33 2.generace, pisu to na predchozi strance. Diky ti za close up foto a info z ktereho jsou letu :)
Co by me velmi zajimalo je, jaky maji ryti na dynku :)) Toz priste! :)

Upraveno uživatelem Seamaster

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...