Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 To je fotka z křestu Klírových dyzajnových skvostů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 spiderer napsal: Hehe, ne ze by to byl VIP ale co to ma Rudolf nejmladsi za tasku? Dostal dva katalogy a čtyři kila hodinek. Původně chtěl tři a půl, ale pak řek, že to tak můžou nechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Ale fešákovi budou slušet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 (upraveno) Tada se vyzna, tak me napada.. Tado co jsi delal na prezentaci skvostu z MPM? Plzenska bunka Chronomagu by jiste prisla s vysvetelenim ze jsi tam byl protoze tam byl bohaty raut, sele zdarma, tomu neverim, ale snad jsi se nepropujcil k obdivovani MPM Prim s hyper designem od kluka co patri do skupinky hochu oblibencu zeleznicarskoodborovreho predaka? :lol2: :lol2: P.S. mas pero, plnici pero, na provazku? Upraveno 13. března 2010 uživatelem OldaA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 No to víš, já jsem všude tam, kde se něco děje Na provázku nic nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 tak kdyz chodis na takove akce, prinesu ti na pristi sraz chronomagu provazek, at se ti tam neco zleho neprihodi P.S. stejne neverim ze jsi tam byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 tak já jsem neřekl, že jsem tam byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Kdo je pripraveny neni prekvapeny, dostanes provazek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Volove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 OldaA napsal: Kdo je pripraveny neni prekvapeny, dostanes provazek Ale tak když nechce, tak mu ten provázek nenuť. Nediskriminuj ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Tak nevím, jestli už to tady bylo, ale koukám se zrovna na S Italem v kuchyni a Emanuel Ridi má asi Daytony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 (upraveno) jj, má. Někde doma jsme měli časák a byl tam s ním rozhovor a má opravdu Daytony. Upraveno 14. března 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgez Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Dnesni "S Italem v kuchyni" - Emanuel Ridi a Rolex Daytona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Ono to vypadá jako daytony, ale ten tah mi nějak nesedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Mně se ten kovotah taky nezdá. Daytony mají jiné uspořádání článků. Netvrdím, že má "číny", ale spíš nějaký inspirovaný model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Ben Fogle - BREITLING Emergency James Ckracknell - SUNNTO X9i Účastníci závodu na Jižní pól v roce 2008. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 (upraveno) PhoeniX napsal: Mně se ten kovotah taky nezdá. Daytony mají jiné uspořádání článků. Netvrdím, že má "číny", ale spíš nějaký inspirovaný model. Tady je víc obrázků... EDIT: plus tady je skvělý intro od Rolexu pro porovnání... Podle mě prostě má Daytony. Ale znalec Rolexu nejsem. Upraveno 15. března 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Ježiš tak si k němu skočte na oběd a zeptejte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 bandicoot napsal: Ježiš tak si k němu skočte na oběd a zeptejte se. A porád mu hodit kozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 kozí, kozí... jó kozy... asi takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se